Nectar, Daily, verjonging, sap, kuur, anti-aging, boost, huid, slapper, beauty, 2

The daily nectar | een boost voor je huid, lichaam en welzijn

Een beauty routine die in flesjes zit? Dan heb je te maken met The Daily Nectar, een vloeibaar voedingssupplement die is ge-super-charged met een wetenschappelijk geselecteerde combinatie van antioxidanten, hyaluronzuur, multivitaminen en plantaardige ingrediënten.

Sweet Rumour

Het Amsterdamse merk Sweet Rumour, is opgericht door twee vrouwen, die net als jij en ik een druk leven hebben met kinderen, een baan en een huishouden. En het vergt veel van een vrouw en daardoor kun je je lusteloos en vermoeid voelen. Na vele aanbevelingen van supplementen en eigenlijk de overdaad aan wat je tot je moet nemen, bracht Neja en Mel tot The Daily Nectar. Een supplement voor de vrouw die een druk leven heeft.
Nectar, Daily, verjonging, sap, kuur, anti-aging, boost, huid, slapper, beauty, 2

The Daily Nectar

Een dagelijkse dosis van dit drankje zal jouw huid weer datgene geven waar het altijd al om vroeg. Want we zijn haar vergeten, onze huid. We smeren en smeren maar, echter vergeten we dat de schoonheid in ons zelf begint. Als jij gewend bent om diverse smeersels te gebruiken, maar je eet ongezond, kun je ook niet verwachten dat het iets voor jou zal gaan betekenen.
Het is van belang om bij jezelf eens te gaan kijken, hoe leef ik, hoe eet ik, en sport ik?

Nectar, Daily, verjonging, sap, kuur, anti-aging, boost, huid, slapper, beauty, 2

The Daily Nectar is dus eigenlijk geen nectar uit een bloem, het is geen honing achtige substantie als je dat denkt, nee het is een vloeibaar supplement waarin door diverse testen en wetenschappelijke inzichten een soort van ‘nectar’ is ontstaan voor ons vrouwen.

En wat zit er in deze ‘nectar’ dan?

  1. Astaxanthin | dit is een stofje dat jouw huid beschermt tegen zonlicht, maar geeft ook de mooie roze/rode kleur aan bijvoorbeeld flamingo’s. En daardoor krijg je ook wat meer kleur op je huid. Tevens is het een hele fijne antioxidant, en bevordert het de elasticiteit van de huid.
  2. Hyaluron zuur | beter bekend als de voedende bron van vele crèmes, die ervoor zorgt dat moleculen met elkaar verbinden, je huid weer dat fluffy effect krijgt.
  3. Acerola kers | bevat weinig suikers en is een natuurlijke bron van vitamine C. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, tot de vermindering van vermoeidheid en verhoogt de ijzer opname.
  4. Vitamine B | dit zorgt voor je huid en haren, dat je rode bloedlichaampjes zich kunnen blijven aanmaken. Maar het is ook een vitamine die bijdraagt aan je gevoel van fitheid.
  5. Vitamine D | het zonnetje in huis, want als we te weinig buiten komen, zeker nu met Corona, heb je echt een extra dosis vitamine D nodig. Het versterkt je botten (samen met vitamine C), en zorgt ervoor dat je immuun systeem even net wat beter werkt.
  6. Maca | is ideaal voor vrouwen, die in de overgang zijn… het is zeg maar een soort van politieagent voor je hormonen! Het kan ook ingezet worden om je sport prestaties te verbeten en je kwaliteiten onder de lakens! Want het is ook goed voor mannen!
  7. Hybiscus | naast het feit dat het een geliefde tuinplant is, heeft Hibiscus ook de eigenschap om de roodheid in je huid weg te nemen. Nu moet je niet de plant direct op je rode toet smeren, maar gebruik maken van supplementen zoals The Daily Nectar. Daarnaast hebben studies aangetoond dat het je bij kan staan in het afvallen en vetvermindering.

Mijn ervaring met het supplement

Ik kreeg een kuur opgestuurd voor 28 dagen. Alleen kwam dit net in de verbouwing aan en heb ik het in mijn beauty kamer geparkeerd. Toen eindelijk de rust was wedergekeerd, ben ik begonnen met het nemen van mijn Daily Nectar.
Je krijgt er een glaasje bij (ook leuk voor een borrel) en die vul je met een scheutje uit het flesje.

Nectar, Daily, verjonging, sap, kuur, anti-aging, boost, huid, slapper, beauty, 2


Mijn huid knapte op, maar ook ik zelf kreeg een boost van binnenuit!


Hoe kun je het drinken? Je kunt het in water doen, sap of wat jij wilt, maar ik dronk het puur. En al is het even wat zuur, ik vond dat eigenlijk best wel lekker.
De ‘nectar’ is sterk rood van kleur en het kan wat afgeven. Dus let daar op!
Niet vergeten het in de koelkast te bewaren!

In eerste instantie merkte ik niet veel… duh, dat had je moeten weten… het duurt altijd even eer dat iets werkelijk te zien is!

Nectar, Daily, verjonging, sap, kuur, anti-aging, boost, huid, slapper, beauty, 2

En na een week gebruiken, zag mijn zoon het verschil, mam het lijkt wel of je een stuk bruiner bent. En ik kom dus bijna nooit in de zon. En zelf bemerkte ik ook wat, minder roodheid, ik kreeg meer energie… kreeg zelfs weer zin om te gaan sporten. En het afvallen gaat goed.

Nog een leuk feitje… ik heb minder ‘last’ van mijn overgang!

Links na de kuur… rechts hoe het er vooraf uitzag!

Waar te koop?

Bij diverse schoonheidssalons te koop. Kijk voor meer informatie hier >> LINK

 

Like

Laat een reactie achter!