Firefighter, vibrator, Douglas, klaarkomen, vrouw, seks, clitoris, stimulatie, dildo, clit, cptss

The Firefighter een vibrator dat jouw vuurtje blust!

Hier is hij dan… The Firefighter! Een vibrator in vlamvorm die voor hete vuren zorgt! Jou ultiem laat genieten zonder penetratie! Want deze vibrator is bedoeld voor je clitoris!

Self-care, de vrouw wil ook aan haar trekken komen op seksueel gebied. Niet dat mannen dat niet kunnen, maar soms wil je net dat beetje meer van jezelf ontdekken.

The Firefighter

Firefighter, vibrator, Douglas, klaarkomen, vrouw, seks, clitoris, stimulatie, dildo, clit, cptss
Recent ontving ik wel een heel apart pakketje… waar normaliter de doosjes vol zitten met beauty producten, kreeg ik nu een vibrator thuisgestuurd.
Ik ben niet meteen de eerste die vooraan staat om dit soort artikelen te promoten, maar bij de leuke items van de Smilemakers werd ik toch wel getriggerd.

Maar eerst wil ik jullie vrouwen wat achtergrond informatie over mijzelf geven.

Seksueel ontdekken

Zoals jullie weten (of nog niet) ben ik vroeger seksueel misbruikt en daardoor is mijn CPTSS ontstaan. Seks was voor mij nogal twee strijdig… het was lekker, maar ook vies.
Ik hoorde vaak de straffende stem dat ik een hoer, een slet… ik weet niet wat ik allemaal was en naar mijn eigen hoofd slingerde, het was behoorlijk negatief.
Als je seksueel misbruikt bent, dan zijn er veel vrouwen die hun lichaam “buiten” de slaapkamer plaatsen. Je schakelt jezelf uit als je seks hebt. Dat was bij mij ook zo en vaak deed ik alsof het lekker was, want “dat hoort zo”.
Mijn eigen vagina was iets waar ik liever niet naar keek en mijn borsten, ik had ze liever niet gehad. Je lichaam is doof, verdoofd om te voelen, want dat kan te pijnlijk zijn, herinneringen oproepen.

Een omslag maken

Om van jezelf te houden, moet je leren ontdekken. Dat kan met de ene partner beter als met de andere… geloof mij, ik heb ervaring! Wat vind ik lekker, hoe is de ervaring, want het moet wel op een rustige en vooral veilige manier gaan. Schaam je niet voor wie je bent, want die strakke schaamlippen in de pornoindustrie of in de bladen zijn zo niet van nature. Elke vrouw heeft als het ware haar eigen “fingerprint” op het gebied van de vagina. Dus vertrouw erop dat als een man in tha mood is, meer denkt aan de daad dan denkt “goh die lipjes van haar mogen ook wel een keer onder het mes”. En doet hij dat wel, dan is het een eikel! Zo!

Klaarkomen

Mijn eerste keer echt klaarkomen was pas heel laat in mijn leven, ik moet zeggen dat ik ook niet eens meer weet met wie, hoe en wat… maar ik schrok er wel van! Dat is mij meer bijgebleven dan alles er omheen. Het was alsof er een deur open ging en ik alle ellende van ooit kon gaan loslaten, want het deed mij beseffen dat seks niet vies was, maar juist heel ontspannend!

En als jij niet spuitend of zo nat als een dweil klaarkomt, dan is dat ook geen probleem! Want, meid… als jij het maar lekker vond!

Tip! Leer voor jezelf zorgen! Als je man snel klaarkomt, dan kun je vragen of hij eerst jou wil verwennen, zo voorkom je een teleurstellende bedscene!

Firefighter, vibrator, Douglas, klaarkomen, vrouw, seks, clitoris, stimulatie, dildo, clit, cptss

Speeltjes gebruiken

Iets wat ik dus pas na mijn 50e heb ontdekt! Ja, er lag er 1 in de la, maar die was meer in een opwelling met een groep meiden gekocht. Het opende toch ook wel weer een wereld voor mij, toen ik de speeltjes voor vrouwen “proefde”.

Mijn eerste was een soort van grondboor met hele losse batterijen! Die heb ik 2x gebruikt, maar dat was echt niks… dacht dat de buren precies wisten wanneer ik lag te genieten!
De tweede was een Vibrator met zuig mondje en nep penis in 1! Een soort van Satisfier, die werd mij aangeraden online en ik dacht, why not? Nou… dat heb ik geweten! Als je nog nooit iets geprobeerd hebt, is dit echt heftig hoor! Wow! Trillende beentjes!

Firefighter, vibrator, Douglas, klaarkomen, vrouw, seks, clitoris, stimulatie, dildo, clit, cptss

Blussen van mijn vuurtje

Toen ik van de week deze Firefighter binnenkreeg heb ik hem wel meteen verstopt, hahahaha! Toch wel een beetje schaamte, maar aan de andere kant heb ik ook zoiets van ik heb geen piemel om aan te trekken, dussss! Waar mannen veel vrijer zijn in het stukje mastruberen, hebben wij vrouwen nog steeds het gevoel dat dat “not done” is. Ik merk dat vooral in mijn eigen generatie, terwijl de jongere dames rustig praten over hun speeltje.

Welnu, ik praat nu ook eens een keer openlijk over een vibrator en vind dat super knap van mijzelf!
De Firefighter is er voor jou alleen, maar kan ook ingezet worden tijdens een vrijpartij met je partner.
Ik heb hem nu alleen getest… en dat was een aangename ervaring. Batterij erin ( helaas geen USB oplading) en je kunt er 4 uur van genieten. Op bed of in bad (waterproof) het maakt niet uit, want de Firefighter is met zijn 40 decibel best wel zacht. Natuurlijk maakt elk speeltje meer geluid bij een hogere stand, dus hou daar rekening mee.

Firefighter, vibrator, Douglas, klaarkomen, vrouw, seks, clitoris, stimulatie, dildo, clit, cptss

Verwennen van je clitoris

Mijn Firefighter bracht mij tot een hogere sfeer, het heeft 4 snelheden en 2 pulserende standen, welke ik erg prettig vond. Het lekkerste was toch wel het puntje van de vlam tegen je clitoris aan, dit is echt zo intens dat ik ervan klaarkwam. Op de wijze waarop mijn vibrator eigenlijk bedoeld is, werd ik niet zo opgewonden van, het kan zijn dat ik het stimuleren nog moet leren. Vooral ook omdat we gewend zijn om gepenetreerd te worden en “er iets in” willen hebben.
Er is in ieder geval weer een nieuwe deur open gegaan en wie weet kan ik mijn partner nog een keer vragen of hij mee wilt spelen!

Heb jij last van een droge vagina, gebruik dan een glijmiddel!

Firefighter, vibrator, Douglas, klaarkomen, vrouw, seks, clitoris, stimulatie, dildo, clit, cptss

We want more…

Wil je liever een andere vorm van genieten? Bij de smilemakers hebben ze 7 varianten, naast The Firefighter is er ook The surfer, The Billionaire, The French lover, The Tennis Pro, The Romantic en de meest luxueuze vibrator The Ballerina!

Je koopt The Firefighter en alle andere speeltjes bij Douglas.nl
#vegan


Youtube

Kijk hier mijn filmpje van de Firefighter!

Like

Laat een reactie achter!