Van haren, schoenen, hak, rood, gesp, riempje, vrouwelijk, fashion, fashionista, Primark, leather, blogger, yustsome

The lady in Red

Mooi rood is niet lelijk! Een bekende uitspraak en zo is het ook! Nu ik steeds meer kleur beken, merk ik dat het zoeken naar leuke outfits steeds leuker word. En deze keer viel ik voor lekker pittig rood.

Eigenlijk zou nu het Kuukske rubriek komen, echter die is verzet naar volgende week… met ik hoop een leuke winactie! 

[tx_heading style=”default” heading_text=”RODE HAKJES” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Natuurlijk hoort bij een outfit altijd ook een bijpassend tasje of schoentje en ik ging op zoek naar een paar leuke stappers, die straks in het zonnetje ook nog heerlijk zijn. Dus geen laarsjes, maar zoals ik ze noem… Efteling schoenen!

Van haren, schoenen, hak, rood, gesp, riempje, vrouwelijk, fashion, fashionista, Primark, leather, blogger, yustsome

Zijn ze niet schattig? En ik? Draag zulke schoenen? Ja, echt dit ben ik van mijzelf dus helemaal niet gewend. Toch was ik in de 7e hemel, mijn moeder was toevallig net op visite en zag weer het kleine meisje in mij dat gelukkig kon zijn met een nieuw kledingstuk.

[tx_heading style=”default” heading_text=”RODE SIERADEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Eenmaal die schoentjes in huis, kriebelde het om ook nog rode sieraden te kopen, dan kon ik het mooi samen combineren.

Ik vond een ketting, maar geen bijpassende oorbellen… en wat doe dan? Juist je koopt er 2 en maakt van 1 ketting een paar oorbellen en nog een armband!

Van haren, schoenen, hak, rood, gesp, riempje, vrouwelijk, fashion, fashionista, Primark, leather, blogger, yustsome

Zilverkleur, met rood en zwarte strasssteentjes! Mijn man noemde het winkelwagen muntjes… gelukig weet ik dat hij geen verstand van mode heeft! Want ‘kuch’ ik schaam mij soms om zijn kleding keuze. Toch laat ik hem in zijn waarde, want hij moppert ook nooit op mij (nou ja, nooit…) ?

[tx_heading style=”default” heading_text=”RODE TUNIEK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De puntjes op de I zette ik met een rode tuniek welke ik scoorde bij de Primark. Lekker budget, tja daar ben ik nou eenmaal een gedreven fashionista in. Want leuk, hoeft niet altijd duur te zijn.

Van haren, schoenen, hak, rood, gesp, riempje, vrouwelijk, fashion, fashionista, Primark, leather, blogger, yustsome

In eerste instantie wilde ik de tuniek losdragen, zonder een riem. Echter na een paar foto’s vond ik dat er toch een gemis was en besloot naar boven te gaan om mijn brede riem erbij te pakken.

Van haren, schoenen, hak, rood, gesp, riempje, vrouwelijk, fashion, fashionista, Primark, leather, blogger, yustsome

Dat is beter, het geeft net dat beetje meer en zorgt ervoor dat ik geen zwangere dame lijk. Ik bloesde het wat op en dat heeft als voordeel dat je jouw buik ook niet hoeft in te houden, hahaha… alles voor food! Want ik had die dag cheatday en ging uiteten met mijn schoonfamilie.

Van haren, schoenen, hak, rood, gesp, riempje, vrouwelijk, fashion, fashionista, Primark, leather, blogger, yustsome

Soms, nou ja, altijd als ik foto’s maak (statief met timer) dan sta ik in mijn uppie leuk te wezen. En daar word je nogal melig van. Althans ik wel en dan ga ik poses aannemen die ik vaak niet plaats. Toch wilde ik mijn ‘back to the 80-ties’ Pose jullie niet onthouden!

In ieder geval kreeg ik  complimentjes van mijn schoonmoeder! Dus deze fashionlook is weer geslaagd.

De volgende keer ook maar mijn nagels in een matchende kleur lakken! Die was ik helemaal vergeten!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Rode pumps | Van Haren (via Wehkamp) 19,99

[otw_shortcode_button href=”https://www.wehkamp.nl/damesmode/dames-schoenen/pumps/vanharen-graceland-pumps-rood/C21_DOE_A27_519428/?origin=orderdetail_product_image” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]Shop bij Wehkamp.nl[/otw_shortcode_button]

Sieraden | Parfois (via Wehkamp) 4,99 per stuk

[otw_shortcode_button href=”https://www.wehkamp.nl/damesmode/dames-sieraden/dames-sieraden/parfois-ketting/C21_DAS_DAS_971906/?origin=orderdetail_product_image” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]Shop bij Wehkamp.nl[/otw_shortcode_button]

Tuniek via Primark 8,00

Draag jij wel eens rood?

Logo2

Ps, mijn haar is nu ook rood!

Like
  Marije
  29 Mar 2018
  4:54am

  Love it! Rood staat je geweldig!

  chucky1012
  29 Mar 2018
  6:08am

  Prachtige look en rood staat jou zo mooi ??
  Toffe foto’s!

  Xoxo

   YuStSoMe
   29 Mar 2018
   7:29am

   Dank je wel. Zou jou ook mooi staan!

  sammie
  1 Apr 2018
  10:55am

  Leuke schoenen, vind zo’n felle kleur erg leuk bij een outfit!

   YuStSoMe
   1 Apr 2018
   2:21pm

   Ja tof hè? Net als die kekke groene pumps van jou!

  Roxanne
  2 Apr 2018
  6:20pm

  De schoenen!!!! <3

  Joyce Elise
  4 Apr 2018
  1:47am

  Huh, heb niet gereageerd op dit artikel… al dacht ik van wel… Vreemd! Ze staan je echt super goed! Rood haalt de kleur echt helemaal op in je gezicht! ik heb ook kleding gekocht met rode accenten etc! Dus ik ga het een kans geven 😉

Laat een reactie achter!