Thierry, Mugler, Aliën, flora, futura, Edt, parfum, Eau de toilette

Thierry Mugler

Recent had ik het geluk dat ik wat Douglas tegoed had en als ik dan weer wensen van mijzelf uit kan laten komen, tja…Thierry Mugler is dan altijd wel heel fijn om te kopen.

Via Instagram vernam ik dat er weer een nieuwe geur uitgekomen was en ik zag de flacon en was verliefd!

Thierry, Mugler, Aliën, flora, futura,

Alien Flora Futura van MUGLER is een bloemige en sensuele Eau de Toilette met heerlijke bijzondere noten. De geur bevat de citrusvrucht Boeddha’s hand, de cactusbloem “Queen of the Night” en de onweerstaanbare noot van sandelhout.

[tx_heading style=”default” heading_text=”FLORA FUTURA” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Een bloemige geur, iets wat ik zelf niet snel koop, omdat ik liever een kruidige, houtachtige geur draag. Bij mij hoef het niet altijd liefelijk te zijn. Dus toen ik las wat de geurnoten zijn van deze geur, moest ik toch even nadenken, past dit bij mij?

Thierry, Mugler, Aliën, flora, futura, Edt, parfum, Eau de toilette

De geurnoten zocht ik nog eens op via de site zelf van Thierry Mugler, want ik wilde nog meer weten over dit mysterieuze geurtje.

De Eau de Toilette wordt gevormd door bijzondere geurnoten. Zo opent Flora Futura met een combinatie van frisse citroen en het unieke Boeddha Hout. Hout wat de hand van Boeddha representeert. De geur wordt aangevuld door de geur van de Koningin der Nacht, de nachtbloeiende cereus. De basis van MUGLER Alien Flora Futura wordt gevormd door de sensuele geur van witte amber en sandelhout. De geurcompositie van het MUGLER parfum vormt zo een bloemige, houtachtige Eau de Toilette.

En kijk,… hier spreekt men toch weer over een houtachtige geur!

Thierry, Mugler, Aliën, flora, futura, Edt, parfum, Eau de toilette

Thierry, Mugler, Aliën, flora, futura, Edt, parfum, Eau de toilette

Alien Flora Futura wordt op de markt gebracht in de herkenbare Alien-flacon. Deze keer uitgevoerd in een vrolijke, lichtroze kleur dat het optimistische karakter van het parfum representeert. MUGLER Alien Flora Futura is verkrijgbaar in twee verschillende formaten: MUGLER Alien Flora Futura Eau de Toilette Spray 60 ml ml en 30 ml.

[tx_heading style=”default” heading_text=”MIJN MENING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Thierry, Mugler, Aliën, flora, futura, Edt, parfum, Eau de toilette

De fles is wederom prachtig. Ik vind deze zelfs nog mooier dan de paarse variant, omdat deze meer luxe uitstraald. De geur is apart, bij MUGLER weet ik dat deze in de loop van de dag nog lekkerder wordt. Het past zich aan jouw lichaamstemperatuur aan, waardoor het nog zoeter word. Met het zoete doel ik niet op een Tropische cocktail, roosjes of andere zoetige geuren. In deze zoete geur ruik je een poederige, bloem, met een houtachtige lichte prikkeling. De geur blijf toch heel vrouwelijk.

Ik kreeg bij het bestellen er nog een cadeau bij. Een stickervel met wrijfstickertjes. Echter deze gaan weer terug in het zakje en komen in mijn verzamelkast. En nog een cadeautje, want er was toen een actie dat je er Mugler bodylotion bij zou krijgen. Yeah! Helemaal gelukkig mens hier. Echter zat die bij levering er niet bij en heb ik toch maar aan de bel getrokken en een week later kreeg ik alsnog de tube van 50 ml. Muze!

Mag ik jullie nog even vertellen dat ik deze geur lekkerder vind dan Muze en Angel! 

Logo2

Like
  Marije
  3 Apr 2018
  3:54am

  Oei ben benieuwd. Love Thierry Mugler.

  Nancy
  3 Apr 2018
  6:11am

  Lekker een nieuw geurtje! Ik ben nog steeds zo super dol op Alien!

  Bianca
  3 Apr 2018
  10:30am

  Deze flacon heb ik al 3x in mijn online winkelmandje gegooid, maar steeds niet gekocht omdat ik eerst wat andere flacons op “moet” maken x

  Joyce Elise
  4 Apr 2018
  1:40am

  Bloemige geuren ben ik dol op! Als ik bij Douglas ben ga ik zeker even ruiken! Het parfum ziet er prachtig uit <3

  chucky1012
  5 Apr 2018
  4:58am

  Prachtig!

  Rosita
  5 Apr 2018
  6:10pm

  Dat klinkt goed! Ik ben benieuwd naar deze geur. Ik heb ooit een flesje Womanity gekregen van m’n vader. Ook van Mugler. Daar ben ik helemaal weg van.

Laat een reactie achter!