Ms-Sparkle-this-is-unicorn-nailpolish-handmade-indie-netherlands-swatch-yustsome-beauty-blog-1

This is Unicorn

Na een lange tijd… heb ik weer een Ms. Sparkle nagellak in mijn Swatched-it! Yeah! Ik beken, ik heb de laatste tijd erg weinig lakken gekocht en doordat ze niet meer zo mooi zijn als vroeger lak ik ze nog maar vrij weinig. Gelukkig zijn ze nu iets beter in vorm en kan ik wat vaker een potje lak erbij pakken.
Dus vandaag begin ik met een schone lei… of wel een witte nagellak!

This is Unicorn

Ms-Sparkle-this-is-unicorn-nailpolish-handmade-indie-netherlands-swatch-yustsome-beauty-blog-3

Nou nou… ik zie er vrij weinig Unicorn in Sonja… Als ik nu gedachte kan lezen is dat wellicht je eerste reactie!
Dat klopt… Het is een hele witte lak, maar de Unicorn zit er in verborgen, omdat Ms Sparkle er hele kleine glinstertjes in gedaan heeft die de kleuren van de regenboog aannemen.

Als je goed kijkt zie je er her en der wat oplichten. Nu maakte ik deze foto’s natuurlijk weer op een druilerige dag en kun je de sparkle er niet lekker zien. Zo jammer, want het heeft wel meerwaarde! Ook zie je er grijzige flakes inzitten.

De lak is prettig, het typ-ex momentje heb ik slechts 1 keer gehad, toen ik de duim even te langzaam deed lakken. Ja, deze lakken drogen erg snel en dat kan voor een niet ervaren lakster even wennen zijn.

Kwastje beweegt lekker mee en ik kan, ondanks dat ik mijn bril weer eens kwijt was, toch mooi langs de randen lakken, zonder te knoeien!

Het dekte in slechts 2 laagjes en dat is fijn. Een mooie lak ook om te gebruiken als basis voor een nailart. Echter ik had deze week niet veel tijd (na feestje de nodig was en sop praktijken in huis) dus die houden jullie nog tegoed!

Even heel close-up (met mijn oude camera, want die kan dat nog steeds het beste).

In de zomer een hele leuke lak, waar je veel plezier van kunt hebben! En… ze zijn nog eens handgemaakt ook!

My polishes are 5-free, cruelty free, vegan and EU certified!!!
In my point of view animals should not be harmed for the beauty of women!


Ze heeft tot 14 mei 2017 nog een actie lopen in haar ETSY-shop:
Get 30% off your entire order at the check out! Use code: yay30OFF until 5/14
This is because of the 3 years anniversary of Ms.Sparkle!

Deze lak heb ik gekregen! Het heeft mijn mening niet beïnvloed.

Bedankt voor je bezoekje!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Like
  Nancy
  10 May 2017
  7:20am

  Lijkt me inderdaad wel mooi in de zomer maar ben er niet helemaal weg van. Wel van t feit dat t zelfgemaakte lakjes zijn!

  Nail Passion
  10 May 2017
  7:24am

  Ms. Sparkle heeft altijd prachtige lakken. Deze is voor mij iets te basic. De swatches zijn wel mooie en duidelijk.

  Anna Gerrie
  10 May 2017
  5:37pm

  Mooi gelakt! Maar dit is niet helemaal mijn kleur.

  Marloes - GLAMOURMOES
  10 May 2017
  8:28pm

  Ik had inderdaad meer sparkle verwacht bij de naam Unicorn haha. Maar ik denk dat ie inderdaad wel mooi is in daglicht met zon!

  wendy
  10 May 2017
  8:42pm

  Aparte nagellak ik ben benieuwd hoe deze eruit ziet met zonlicht. Lijkt me wel n goed merk( vegan vindt ik zo wie zo beter) en dan ook nog zelf gemaakt.

Laat een reactie achter!