K-fit Trainer, fit, trainer, thuis, sport, fitness, bodybuilding, kracht, spieren, buikspieren, afvallen, blogger, sport, yustsome

Thuis trainen met een 7-in-1 fitnesstrainer

K-Fit Trainer, de revolutionaire 7-in-1 thuis fitnesstrainer met functies voor o.a. een slank lichaam, kracht, een verbeterde stabiliteit én evenwicht

Wie na de vakantiemaanden en het daarbij vaak opdoen van extra vakantiekilo’s dit najaar snel en vooral op een leuke manier weer in vorm wil komen, is er de nieuwe K-Fit Trainer. Deze revolutionaire 7-in-1 thuis fitnesstrainer maakt je slank, geeft je kracht, verbetert je stabiliteit en evenwicht, ongeacht je leeftijd of conditie.

Uit het persbericht:

Het speciale ontwerp van de K-Fit Trainer bespaart je geld en tijd, waardoor je thuis vanaf nu over je eigen ‘Home Gym’ kunt beschikken. De K-Fit Trainer verbetert je conditie en verbrandt vet. Met de K-Fit Trainer word je slanker, gespierder, krijg meer energie, word je fitter, energieker én gezonder!

K-fit Trainer, fit, trainer, thuis, sport, fitness, bodybuilding, kracht, spieren, buikspieren, afvallen, blogger, sport, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”7 effectieve workout functies in slechts één compact fitnessapparaat” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De K-Fit Trainer heeft een degelijk, sterk en robuust design. Deze multifunctionele thuis fitnesstrainer heeft 7 unieke functies en meer dan 500 trainingsoefeningen in de vorm van slechts één innovatief en ruimtebesparend fitnessapparaat. Je kunt het eenvoudig opbergen en desgewenst zelfs onderweg meenemen.

K-fit Trainer, fit, trainer, thuis, sport, fitness, bodybuilding, kracht, spieren, buikspieren, afvallen, blogger, sport, yustsome

De K-Fit Trainer kan gebruikt worden op de 7 volgende manieren:

1.) Dumbbell (hand halter)
2.) Kettlebell
3.) Barbell (lange halter)
4.) Ab Roller
5.) Foam Roller
6.) Voor krachttraining
7.) Voor stabiliteit en balans

De bijgeleverde K-Fit Trainer Workout Gids legt je stap-voor-stap alles uit voor een complete training, of voor een training van alleen je boven- ofwel onderlichaam.

1.) Dumbbel functie

Door de K-Fit Trainer als dumbbel (handhalter) te gebruiken, kan de algemene spierkracht van het bovenlichaam worden opgebouwd. Tevens kan de K-Fit Trainer worden gebruikt bij een groot scala aan op specifieke spiergroepen gerichte oefeningen. Het aantal verwisselbare gewichten kan worden verhoogd, naarmate de spierkracht toeneemt.

2.) Kettlebell functie

Met de K-Fit Kettlebell-training kun je vet verbranden, je kracht vergroten en je lichaam ‘shapen’. Dit is een efficiënte en doeltreffende manier om het lichaam in bijna elk opzicht te trainen, inclusief uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit en evenwicht.

3.) Barbell functie

Door gebruik te maken van de K-Fit Barbell-functie (lange halter) kunnen de stabiliserende spieren worden getraind, hetgeen een effectievere productie van spierkracht toelaat. Bewegingen tijdens deze specifieke training zijn natuurlijker dan bij haltermachines en bieden een groter scala aan oefeningen om het bovenlichaam doelgericht te versterken.

4.) Ab Roller functie

Je buikspieren versterken heeft ook voordelen, buiten het creëren van een mooie getraind en sexy lichaam. Met sterke buikspieren help je pijn in je onderrug te voorkomen en verbeter je je algehele sportieve prestaties. Fitness begint altijd bij het verbeteren van rompkracht en hiervoor is de K-Fit Trainer Ab Roller de perfecte workout-tool!

5.) Foam Roller functie

Ontspan gespannen spieren met de K-Fit Trainer Foam Roller-functie. De myofasciale release – of zelfmassage – kan stress, knopen en verklevingen in de spieren helpen verminderen. Het gebruik van de K-Fit Foam Roller stimuleert de bloedstroom naar de spieren, hetgeen mobiliteit, flexibiliteit en de algehele sportieve prestaties verbetert

6.) Krachttraining functie

Door met de K-Fit Trainer weerstand uit te oefenen, kunnen spiercontracties worden gestimuleerd om kracht, uithoudingsvermogen en de grootte van de spieren te verhogen. Dit zorgt voor meer spiervolume, versterkt het bindweefsel en verbetert de gewrichtsfuncties. Er is hierbij een keuze aan verschillende soorten gewichten.

7.) Stabiliteit & Evenwicht

Met de multidimensionale gewrichtsbewegingen van de K-Fit Trainer activeer je diepe houdingsstabiliserende spieren, die soms worden vergeten bij andere vormen van training. Dit helpt rugklachten te voorkomen. Het bereidt het lichaam voor op alledaagse functionele bewegingen met behulp van stabiliteits- en evenwichtstraining.

K-fit Trainer, fit, trainer, thuis, sport, fitness, bodybuilding, kracht, spieren, buikspieren, afvallen, blogger, sport, yustsome

Geschikte workouts voor alle niveaus én alle leeftijden

De K-Fit Trainer biedt workouts voor iedereen en is geschikt voor alle niveaus en alle leeftijden. Wat ook je doel of startpunt is, je zult eenvoudig je persoonlijke routines en programma’s vinden die zorgen voor een zichtbaar en voelbaar lichaamversterkend en ‘body shapend’ effect. De K-Fit Trainer zal je helpen om snel gewicht te verliezen, je spiertonus te verbeteren en je energieniveaus te verhogen. Dit alles gewoon thuis wanneer jij wilt en dus zonder dat je telkens naar de sportschool hoeft te gaan!

Zie deze link voor de video van de K-Fit Trainer: VIDEO

[tx_heading style=”default” heading_text=”DE SPORTER TEST” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Zoals je hierboven al hebt kunnen zien, heb ik de K Fit Trainer recent uitvoerig in mijn eigen sportschool No. 1 Fitness te Bakel getest.

Ik maakte een 6 tal filmpjes om de K Fit Trainer duidelijk in zijn element te laten zien. Want naast de oefeningen die te zien zijn op de bijgeleverde poster en cd is er zoveel meer mogelijk.

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″]K-fit Trainer, fit, trainer, thuis, sport, fitness, bodybuilding, kracht, spieren, buikspieren, afvallen, blogger, sport, yustsome[/tx_column]
[tx_column size=”1/2″]K-fit Trainer, fit, trainer, thuis, sport, fitness, bodybuilding, kracht, spieren, buikspieren, afvallen, blogger, sport, yustsome[/tx_column]
[/tx_row]

De K Fit Trainer komt standaard met 3 kilo gewicht. Aangezien ik zelf al een tijdje train is dat minimaal. Toch kon ik mijn spieren goed voelen en vooral als roller en de combinatie buikspieren is een mega groot pluspunt.

K-fit Trainer, fit, trainer, thuis, sport, fitness, bodybuilding, kracht, spieren, buikspieren, afvallen, blogger, sport, yustsome

Gelukkig kun je deze 3 kilo verhogen naar 4 of 5 kilo. Deze gewichten zijn los te koop en kosten samen 29,95. Ik ga deze binnenkort bij Wehkamp.nl bestellen.

Het fijne is dat je er een Barbell van kunt maken. Normaal moet je nog een stang kopen en dat is nu met een simpele draai aan de knop te maken.

K-fit Trainer, fit, trainer, thuis, sport, fitness, bodybuilding, kracht, spieren, buikspieren, afvallen, blogger, sport, yustsome

 

Dit bespaart je een hoop ruimte! Want de K Fit Trainer is een compacte sportmaat! Het ligt goed in de hand, mede door de mooi afgeronde middengrips.

[tx_heading style=”default” heading_text=”DE SPORTER | K FIT OEFENINGEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

In de filmpjes zie je dus een diversiteit aan spiergroepen die je kunt trainen. Naast armen en buik, kun je dus ook je billen trainen.

Ik zou zeggen ga op ontdekkingsreis met deze K Fit Trainer en je krijgt vanzelf plezier in het thuis sporten.

Distributie, meer informatie & verkoopprijs:

De K-Fit Trainer wordt op de Nederlandse markt gebracht door OrangePlanet.NL (www.orangeplanet.nl) uit Dongen. Dit product is verkrijgbaar vanaf heden via de websites van Coolblue en Wehkamp.

Verkoopprijs consument: 

• K-Fit Trainer​ € 79,95

(Wees er snel bij… Coolblue heeft de prijs momenteel heel laag staan en grijp je mis? Wehkamp heeft 10,- korting)

Mocht u als bedrijf interesse gekregen hebben in de K Fit Trainer? Neem dan contact op met OrangePlanet.nl

[tx_animate animation=”pulse” duration=”6″ delay=”.4″ inline=”no”]Zou deze K Fit Trainer ook iets voor jou zijn?[/tx_animate]

Of zou je er liever voor kiezen om dit samen in een groepsles te doen?

Like
  Jolanda Caris-Janssen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik zou het denk ik drie dagen doen en erna niet meer. Moet echt naar de sportschool om te sporten, thuis heb ik er de discipline niet voor.

  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  War een gave filmpjes! Ik wou dat ik jou armen had!

  Beautyandfashionvlogs ByIke
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wauw super toffe filmpjes en jij bent zo goed bezig met trainen….

  Xoxo

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Hee wat leuk dat we je in aktie kunnen zien 🙂 tof!

  Cindy
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Leuk maar ben niet echt een die hard sporter. Ben recent wel begonnen en gebruik voor alles mij kettlebell. Als dit ding goedkoper was had ik m genomen!

  Sportspalace
  28 Jun 2019
  2:39pm

  Wauw, wat een multifunctioneel apparaat! Wat ik zelf merk, is dat ik soms de discipline mis om thuis oefeningen te blijven doen. Vaak hou ik het een weekje vol en dan mis ik de motivatie… Gebruik je het apparaat nog steeds?

  Groetjes,
  Elise

Laat een reactie achter!