Daniel, wellington, watch, classic, petit, horloge, fashion, accessoire, Yustsome, blog

Tik tak tik tak tikt de klok

>Quote<

No use thinking of the past for its gone, don’t think of the future because it has to come, think of the present because thats where you are.

>Kazi Shams<

Over tijd zijn vele spreuken en quotes gezegd en geschreven. Tijd heelt alle wonden, dat is voor mij de meest treffende. Het heeft iets diepzinnigs, maar ook heel kort door de bocht, die schram op je knie is over een paar dagen genezen.

In mijn eigen geval heeft tijd echt zijn tijd nodig gehad om weer een mooi mens te creëren. En ik ben blij dat het mij gegund is dat in mijn eigen tempo te doen.

Don’t be fooled by the calendar. There are only as many days in the year as you make use of. One man gets only a week’s value out of a year while another man gets a full year’s value out of a week.

[tx_heading style=”default” heading_text=”DANIEL WELLINGTON” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De Classic Petite Sterling met zwarte wijzerplaat is een ongekende combinatie van stijl en attitude. Het is een echt statement design en het perfecte horloge voor elke gelegenheid.

Daniel, wellington, watch, classic, petit, horloge, fashion, accessoire,

Een horloge, word dat nog steeds gedragen? Ja joh! Ondanks dat we allemaal verwend zijn met een mobiele telefoon waarop we alles kunnen vinden en dus ook de tijd, vind ik een horloge net nog even wat makkelijker.

Je mobiel slingert vaak rond in een overvolle handtas (althans in mijn geval) en een horloge draag je om je pols en hup meteen paraat om de tijd te tonen.

Daniel, wellington, watch, classic, petit, horloge, fashion, accessoire, Yustsome, blog

Ik koos voor de Classic Petite omdat ik hou van de eenvoud, het zilver en de zwarte wijzerplaat. Je kunt ook kiezen voor wit, maar daar heb ik niks mee. Deze is de 28 mm, een kleine versie, je kunt ook kiezen voor 32 mm dan krijg je een grotere variant wijzerplaat/horlogekast.

Daniel, wellington, watch, classic, petit, horloge, fashion, accessoire, Yustsome, blog

Vorig jaar kreeg ik van mijn man een horloge cadeau tijdens mijn verjaardag. Ik heb deze niet vaak gedragen, omdat ik het slotje niet zelf open en dicht kan doen. Zo jammer eigenlijk. Gelukkig heb ik nu iemand gevonden die deze kan vermaken, maar het is wel iets waar ik nu beter op let.

Gelukkig is het slotje van dit horloge heel prettig te bedienen en heeft zelfs een extra veiligheid. Kijk daar win je punten mee, dat je ook nog eens het zelf kunt verstellen, zonder de technische hand van een echtgenoot is dubbel genot.

Daniel, wellington, watch, classic, petit, horloge, fashion, accessoire, Yustsome, blog

Time is the coin of your life. It is the only coin you have, and only you can determine how it will be spent. Be careful lest you let other people spend it for you.     

Daniel, wellington, watch, classic, petit, horloge, fashion, accessoire, Yustsome, blog

Het horloge heeft ook nog een serienummer op de achterzijde en er staat vermeld dat het waterdicht is tot 3ATM. Dit horloge is bestand tegen blootstelling aan spatwater bij handenwassen, (lichte) regen of transpiratievocht. Dit horloge niet geschikt om onder te dompelen of om mee te zwemmen.

Daniel, wellington, watch, classic, petit, horloge, fashion, accessoire, Yustsome, blog

En verder… blijf bij de tijd!

Dit horloge kost 129,00 en is te koop via de website.

[otw_shortcode_button href=”https://www.danielwellington.com/nl/womens-watches/” size=”medium” icon_type=”general foundicon-heart” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-black” target=”_blank”]DANIELWELLINGTON.COM[/otw_shortcode_button]

#samenwerking

Like
  Marije
  9 Aug 2018
  6:59am

  Je bent een geweldig mooi mens en daar hoort een mooi horloge bij 💖

  Kim
  9 Aug 2018
  7:05am

  Wat een prachtige horloge!!

  bychristiana
  9 Aug 2018
  7:35am

  Wat een mooi en stijlvol horloge, past ook echt bij jou. Ik kreeg in Parijs een horloge van Andre, na er jaaaaaren geen gedragen te hebben, en nu snap ik eigenlijk niet waarom. Ik ben er zo blij mee, en het is ook gewoon hartstikke praktisch;-)

  Nancy
  9 Aug 2018
  3:00pm

  Wat een mooi bandje! Zo elegant. Ik hou hier wel van.

  Deb
  9 Aug 2018
  7:21pm

  Prachtig horloge! Dit is er een die je altijd en overal naartoe kunt dragen… klassiek en.. tijdloos 😉 Ondanks dat je tijd tegenwoordig overal om je heen kunt zien draag ik ’em ook graag het liefst gewoon aan mijn pols.

  Natascha - BeautyOpinie
  10 Aug 2018
  7:42pm

  Dit blijft mijn favoriete horloge merk! Ik heb deze zilverenband ook met een wit klokje, timeless 🙂

Laat een reactie achter!