Tommy, Hilfiger, boxershort, hemdvoorhem, online, shopping, 3-pack, designer, fashion, men, heren, ondergoed

Tommy Hilfiger | Een boxershort voor hem

Zelf koop je regelmatig een lingerie setje en wil je naast dat  het er leuk uitziet dat het ook nog een beetje aangenaam is. Ik hou dus echt niet van kriebelende kantjes en randjes waarvan ik weet dat ik aan het eind van de dag rode striemen op  mijn lijf heb.
Voor hem koop ik eigenlijk alleen zo nu en dan een boxershort. En eigenlijk vraag ik mij nooit af of ze uberhaupt wel lekker zitten, hahaha ik hoef ze ook niet aan te trekken!

Tommy, Hilfiger, boxershort, hemdvoorhem, online, shopping, 3-pack, designer, fashion, men, heren, ondergoed
Boxershorts van Tommy Hilfiger

Tot ik recent kennismaakte met de boxershort van Tommy Hilfiger, wat is dat een fijn stofje. Een hele goede kwaliteit en daarbij voelde ik ook eens aan het elastiek en dat was zo zacht dat een babyhuidje hier nog blij van kan worden.
Eigenlijk besef ik mij nu wat ik al die tijd ‘mijn mannen’ tekort gedaan had qua het dragen van comfortabel ondergoed.

Draag comfort

Wat zegt Tommy Hilfiger er zelf van…

Ideale set die altijd van pas komt. Gemaakt van comfort stretch katoen voor een heerlijk zacht draagcomfort en een perfect aansluitende pasvorm.

Tommy, Hilfiger, boxershort, hemdvoorhem, online, shopping, 3-pack, designer, fashion, men, heren, ondergoed

3-pack boxershorts

Deze set van drie blauwe boxershorts met normale lengte pijpjes krijg je in een 3-pack in drie verschillende kleuren blauw. Een navy blauwe, lichtblauwe en een kobalt blauwe, allen met een elastische tailleband van 3,5 centimeter in dezelfde kleur als de trunk zelf, uiteraard met het rood-wit-blauwe Tommy Hilfiger logo.

Tommy, Hilfiger, boxershort, hemdvoorhem, online, shopping, 3-pack, designer, fashion, men, heren, ondergoed

  • Verkrijgbaar in de maten: S t/m XXL;
  • Materiaal: 95% katoen, 5% elastan;
  • Pasvorm: aansluitend;
Tommy, Hilfiger, boxershort, hemdvoorhem, online, shopping, 3-pack, designer, fashion, men, heren, ondergoed

Hemd voor hem

Naast dit mooie setje van 3 heren boxershorts heeft de website Hemd voor hem ook nog een speciale set voor de heren met een maatje meer. En zoek je er nog een bijpassend ondershirt bij, dan zit je bij het merk Tommy Hilfiger ook goed.
Voor elke dag een andere boxershort? Neem dan de 6-pack voor een voordelige prijs (waarom geen 7 is mij een raadsel… hahahahaha wellicht toch eerder een wasmachine aanslingeren!).

 

Like

Laat een reactie achter!