Topaas, edelsteen, juwelen, sieraden, ketting, steen, blauw, mosterd, juwelier, webshop

Topaas, een juweel van een edelsteen

De Edelsteen Topaas mag echt het woord Edel dragen, omdat het vroeger vaak werd aangezien voor een diamant. Vele oude kroonjuwelen, waarvan men dacht dat die een diamant bezaten, bleken later Topaas stenen te bevatten.
Deze prachtige edelsteen komt dan ook in vele kleuren voor en de mooie blauwe kleur krijgt deze door verhitting.

Topaas, een krachtige steen

Topaas heeft een hele fijne uitwerking op de mens, zelfs genezende werking. De Topaas steen is in diverse facetten van ons welbevinden in te zetten.
De kleur van de steen geeft aan voor welk doel.

Topaas, edelsteen, juwelen, sieraden, ketting, steen, blauw, mosterd, juwelier, webshop

Een blauwe, heldere Topaas steen, met veel kracht om jou te helpen beter in het leven te staan.


In de handel hebben alle kleurvarianten van de topaas prachtige namen gekregen:
– saffierblauwe topaas wordt Royal Blue, Braziliaanse saffier of Braziliaanse aquamarijn genoemd;
– geelgroene topaas heet perdell;
– kleurloze heldere topaas heet Mogok-diamant;
– roze topaas heet Braziliaanse robijn;
– witte topaas heet vaak zilvertopaas;
– waterheldere topaas wordt soms als watersaffier aangeboden. Dat is niet zo handig, omdat de ioliet ook onder die watersaffier wordt verhandeld;
– tegenwoordig is ook Mystieke topaas (mystic topaz) te koop. Dit is meestal kleurloze topaas met een speciale coating, waardoor een regenboogeffect ontstaat.

Bron: www.semoea.nl


Helder blauw juweel

Zelf draag ik tegenwoordig een hele mooie helder blauwe Topaas steen om mijn hals. Deze blauwe variant heeft voor mij een bijzondere uitwerking.
Zo zal het voor mijzelf heel goed werken om mij beter te concentreren en mentaal sterker te zijn. Ook is het een hele fijne steen als ik kijk naar de vele keel klachten die ik heb, maar ook een ideaal maatje voor mijn lichaam. Ik ervaar vaak veel pijn in mijn lichaam zoals spierpijn (niet door het sporten) maar door de manier waarop ik mijn lichaam altijd in een soort van vecht houding heb. Het zal mijn in de loop van tijd doen ontspannen.

Topaas, edelsteen, juwelen, sieraden, ketting, steen, blauw, mosterd, juwelier, webshop

En als beautyblogger is het ook fijn om te weten dat deze Topaas steen bij kan dragen aan een betere huid, het zuivert, neemt eczeem weg en je doorbloeding wordt beter.

Topaas, edelsteen, juwelen, sieraden, ketting, steen, blauw, mosterd, juwelier, webshop

Mooie sieraden met Edelstenen

Elke vrouw is natuurlijk dol op sieraden en vooral een mooie steen doet menig hartje sneller kloppen. Een aanzoek met een knots van een diamant zal zeer zeker lijden tot een JA. En een prachtige set cadeau krijgen van je geliefde is natuurlijk het mooiste wat je kan overkomen.

Soms is het ook heel fijn om jezelf iets moois cadeau te doen en daarom besloot ik te kiezen voor deze mooie blauwe Topaas ketting die ik mocht uitkiezen bij Mostert Juweliers.

Topaas, edelsteen, juwelen, sieraden, ketting, steen, blauw, mosterd, juwelier, webshop

Een Edelsteen is echt iets heel persoonlijks, je moet daar echt gevoel bij hebben. Soms weet je niet welke steen nu het beste bij je past, daarom hebben ze bij Mostert Juweliers een hele mooie pagina waar je meer informatie vindt over de sieraden > Klik hier…
Ook kun je online even kijken wat de werking van een steen heeft op jouw welzijn.

Ik ben nu zo blij met mijn ketting dat ik besloten heb om met mijn verjaardag er nog een paar oorbellen bij aan te schaffen zodat het een mooi compleet setje wordt. Ik draag er nu een paar oorbellen bij die ik in een ver verleden zelf gemaakt heb, voor nu is het leuk, maar deze zijn het net niet qua kleur.


Meer mooie juweeltjes

Inspiratie nodig voor nog meer mooie juweeltjes? Hieronder heb ik mijn favoriete sieraden gezet, wie weet zit er voor jou ook iets tussen!

Een parel doet het altijd goed, door de eeuwen heen naast diamanten een gewild pronkstuk in het sieraden kistje.

Ik hou van zwart en het past ook overal bij, deze hangers zijn een lust voor het oog.

Voor Moederdag is dit natuurlijke een geweldig cadeau, geef dit hartje cadeau en ze zal altijd zien hoe ze gewaardeerd wordt door haar kinderen.

Like

Laat een reactie achter!