Tramontana, rok, shirt, mode, 50, plusser, fashion, blog, look, beauty, print, bruin, animal, beautysome, yustsome, 10

Tramontana fashion | maxi-rok met vrolijke Ikat print

Niets is leuker dan lekker shoppen voor jezelf. En aangezien de zomer nog niet echt zo geweldig is, bedacht ik mij dat die korte broeken nog wel in de kast konden blijven hangen en het veel beter zou zijn om leuke Midi-rok te gaan dragen. Bij toeval stuitte ik op deze leuke rok van Tramontana die wel heel erg vrolijk ik door de unieke print.

Tramontana

Het merk Tramontana ken ik al jaren, waar ik vroeger er echt veel van kocht, is het de afgelopen jaren er niet meer van gekomen. Ik weet niet wat de reden is, maar zoals met vele dingen de laatste tijd, grijp ik steeds meer terug naar bekende merken.
Zoals de Levis 501 die ik recent gekocht heb en ook andere items in mijn kledingkast weer terugblikken naar de glorie jaren!

Van Tramontana kocht ik vroeger al jurkjes en hippe shirts. Dit keer zag ik dus een mooie midi-rok met een hele vrolijke en voor mij niet zo 123 aan te trekken print. Tijd om eens buiten mijn comfort te gaan en eens wat anders te kopen.

Midi Rok met Graphic Print

De midi rok heeft een Graphic mix print en is gemaakt van onze duurzamere Eco Vero viscose. De rok is voorzien van een fake wrap aan de voorzijde. Door de printmix is elke rok uniek.

Tramontana, rok, shirt, mode, 50, plusser, fashion, blog, look, beauty, print, bruin, animal, beautysome, yustsome, 9

De stof draag echt heerlijk, soepel vallend en ook nog eens zacht. Ik heb het nog niet uitgewassen (ik was dat van plan vandaag te doen) en ik hoop dat als ik deze redelijk nat ophang het zelfs strijkvrij is.
De lengte is Midi en dat vind ik bij deze rok prima… je kunt dan mooi je leuke schoenen nog zien. Ik draag ze hier met een sneaker, maar een pump in een mooie bruine tint zou ook niet misstaan.
Natuurlijk moest ik deze look compleet maken en kocht er een shirtje bij.
Tramontana, rok, shirt, mode, 50, plusser, fashion, blog, look, beauty, print, bruin, animal, beautysome, yustsome, 6

Top met IKAT print

De top heeft een ikat print en is gemaakt van Viscose elasthan. Door de lage ronde hals is de top zowel aan de voor als aan de achterzijde te dragen.

Ik lees vandaag pas dat je deze top dus ook met een mooie lage rug kunt dragen. Oh dat is leuk! Ik zit nu het bericht te typen en heb het ondertussen even getest… en het is nog leuk ook! Nu heb ik zelf snel last van een koude rug en nek, dus zal ik het niet snel zo dragen!

Tramontana, rok, shirt, mode, 50, plusser, fashion, blog, look, beauty, print, bruin, animal, beautysome, yustsome, 10

Ook dit materiaal draagt heerlijk en het zweet niet! Iets wat in de zomermaanden echt ideaal is.
Tramontana heeft deze zomer meerdere items uitgebracht met deze Ikat print. Het is een Animal print, maar ook weer niet… het hangt er een beetje tussenin.

 

Tramontana, rok, shirt, mode, 50, plusser, fashion, blog, look, beauty, print, bruin, animal, beautysome, yustsome, 10

Dit shirt is ook verkrijgbaar in een groene en neutrale tint.


Verkoop

Je kunt deze items nu voordelig kopen via de Tramontana webshop. Zo betaal je voor de rok nu nog maar 34,95 en voor het shirtje 24,98… dat is een leuke prijs niet dan?

Ik heb deze items zelf gekocht en wordt niet gesponsord.

Tramontana, rok, shirt, mode, 50, plusser, fashion, blog, look, beauty, print, bruin, animal, beautysome, yustsome, 5

Tramontana, rok, shirt, mode, 50, plusser, fashion, blog, look, beauty, print, bruin, animal, beautysome, yustsome, 5

Like

Laat een reactie achter!