Revolution, trekpleister, make-up, oogschaduw, palette, review, beauty, Beautysome, eyeliner, lipstick, rommel, Max factor, revolution

Trekpleister aankopen met een te gek Revolution palette

Ik hou van make-up en als je dan bij Trekpleister met een waardebon mag gaan shoppen dan zeg je toch geen Nee?

Nou, dus toog ik recent met een brandende cadeaubon in mijn handen naar de winkel, want ik mocht een promo maken voor de 1+1 actie.

 

Trekpleister

Ruime keuze in make-up merken

Ja, ik heb hier in mijn kleine dorp de keuze uit 3 drogisterijen! Eigenlijk van de zotte, maar ja… ik heb nu wel geluk dat ik van alle leuke aanbiedingen gebruik kan maken!

Zo ook bij de Trekpleister waar ze regelmatig 1+1 acties hebben!
Voor die actie mocht ik van Trekpleister een promo maken en ik had bedacht een filmpje te maken en zo eea gezellig aan elkaar te kletsen!

Helaas ging die zon niet op, want ik mocht binnen niet filmen… ja, ik had toestemming gevraagd.

Dus om niet in problemen te komen kocht ik van mijn cadeaubon maar alvast wat producten om onder de aandacht te brengen.

Revolution, trekpleister, make-up, oogschaduw, palette, review, beauty, Beautysome, eyeliner, lipstick, rommel, Max factor, revolution

Wat ik erg jammer vond, want ik had ook wel tijdens de 1+1 willen shoppen! En het verbaasde mij dan ook dat anderen dat wel deden… blijkbaar had ik het niet begrepen? Of waren andere bloggers slimmer? 🤪

 

Nou ja, ik was even een beetje boos, want ik wilde wel een toffe promo maken! En ik kreeg een dag later toch nog toestemming… nu had ik per ongeluk al wat gefilmd, want ik had de dame bij mijn Trekpleister verkeerd begrepen 😉 en heb een montage gemaakt met dat stukje film. Ik had geen zin meer om nog terug te gaan.

 

Revolution | 4,99

Het Revolution Reloaded Passion for Colour Eyeshadow Palette bevat vijftien intense, zachte en makkelijk te blenden oogschaduwkleuren. Het oogschaduwpalet heeft een mooie mix van roze, oranje, gele, groene en mauve oogschaduw.

Het palette koos ik juist uit voor de geweldige tintjes, een keer lekker buiten de lijntjes kleuren!

Waarom niet een keer iets anders dan anders was mijn gedachte. Ik heb al best veel producten van Revolution en deze stond nog op mijn lijstje.

 

 

Zoals je ziet zijn de kleuren wederom supergoed gepigmenteerd en heel intens! En met een goede primer blijven ze ook nog eens heel goed zitten!

Rimmel Wonder’proof 004 Purple Liner | 9,99

De Rimmel Wonder’proof eyeliner is een liquid liner met een sterk gepigmenteerde kleur en een veegvast resultaat. Omdat deze eyeliner waterproof is, blijft je look on point, of je nu door de regen fietst of gaat sporten of uitgaat. Kortom, een liquid eyeliner die bestand is tegen jouw 24/7 lifestyle, zonder compromis.

De liner is smudgeproof en transpiratiebestendig. Met de stevige applicator trek je gemakkelijk een steady lijn.

Revolution, trekpleister, make-up, oogschaduw, palette, review, beauty, Beautysome, eyeliner, lipstick, rommel, Max factor, revolution
Recent was mijn NYX paarse eyeliner helemaal uitgedroogd, wat jammer! Want ik hou wel van een gekleurde eyeliner. Dus was ik al een tijd op zoek naar een ander, deze van Max Factor was mijn tweede keuze, maar nu mijn eerste, want die NYX was mij iets te snel droog!

Het heeft wel 1 nadeeltje dat over oogschaduw de punt snel de oogschaduw opneemt. Wat vaker dippen is helaas een dingetje.

Revolution wenkbrauw pencil | 3,99

Dit wenkbrauwpotlood is ontworpen voor precisiewerk en heeft twee zijden. De ene zijde bevat een ultrafijne punt en de andere kant bevat een handig borsteltje. Breng de kleur aan met korte bewegingen en kleur je wenkbrauwen mooi in. Met het borsteltje creëer je een zachte en natuurlijke finish.

Revolution, trekpleister, make-up, oogschaduw, palette, review, beauty, Beautysome, eyeliner, lipstick, rommel, Max factor, revolution

Dit product had ik al vaker in mijn handen gehad en sinds kort gebruik ik vaker een potloodje! Ideaal… was ik vroeger van de poeders, nu ben ik dol op pencils!

Ik hou niet van die echt getekende wenkbrauwen, ik vind het vaak niet staan! Van die jonge meiden met van die Bert wenkies!

Maybelline SuperStay Ink Crayon | 12,99

Het Maybelline lipcrayon brengt het beste van een crème lipstick en een langhoudende liquid lipstick samen. De lipcrayon met Elastic Ink technologie geeft je intense lipkleuring in een dunne comfortabele formule. Het aanbrengen van het lipcrayon is gemakkelijker dan ooit door de zachte applicatorpunt die moeiteloos de vorm van je lippen volgt. Precisie in één simpele stap, zelfs voor onderweg. Hou de spitse precisie-applicator scherp met de ingebouwde puntenslijper zodat je je lipkleur altijd gemakkelijk aanbrengt ook al weet je nog niet wat de dag gaat brengen.

Revolution, trekpleister, make-up, oogschaduw, palette, review, beauty, Beautysome, eyeliner, lipstick, rommel, Max factor, revolution, maybelline
Wat een heerlijk kleur is dit en wat een fijn product! En dan doel ik op het aanbrengen, so easy!
En hij blijft ook nog eens echt lekker lang zitten, wat wil je nog meer?


De kleur van de huls lijkt rozer dan het daadwerkelijk op je lippen komt, dus hou daar een beetje rekening mee!

 

Nu denk je vast… je kocht toch 5 producten? Yep! Mijn oma heeft nu weer haar favoriete poeder, want die bleek op te zijn! Ja, mijn oma gaat voor alles hè! Ook mijn blog!

 

Like
  Daphne - verdraaidmooi
  8 Oct 2019
  4:46am

  Revolution blijft een van mijn favoriete merken! Ik vind de prijs kwaliteitverhouding echt goed. Zeker de oogschaduws stellen mij eigenlijk nooit teleur.

  Tessa Bowie
  8 Oct 2019
  6:20am

  wat lief dat je ook wat voor je oma hebt gekocht. zo ie zo heb je toffe producten gekocht. veel plezier er mee

  Marushi
  8 Oct 2019
  9:54pm

  Wat een prachtige kleuren zeg! Heel mooi

  ByChristiana
  15 Oct 2019
  8:26am

  Wat jammer dat je niet een filmpje mocht maken, zeker omdat het voor een promotie op je site was. Nou ja, hun gemis, toch? De kleur van de ink crayon vind ik echt super, staat jou ook zo mooi! Lief dat je ook aan oma gedacht hebt;-)

Laat een reactie achter!