Trendhim, mannen, mode, accessoires, armbanden, tassen, ringen, sieraden, kettingen, heren, rugzak, leer, canvas, yustsome, Eddy, 5

Trendhim | heren accessoires

Dat de man vaak een klein hoekje ergens in een winkel heeft is bij sommige kledingwinkels nog goed te merken. Echter wij mannen willen ook een hele afdeling vol met leuke kleding, ook al koopt de vrouw des huizes meer dan ik als man. Ook wij gaan met de modetrends mee.
Zo ontdekten wij een leuke website met diverse heren accessoires: Trendhim.nl Waar je als man de leukste trends vindt van dit moment.

Door Eddy

Trendy met Trendhim

Je hebt dat leuke shirt gevonden en ook die te gekke jeans… een paar mooie sneakers en je look is af. Toch gaan wij mannen steeds verder in het compleet maken van onze outfit. Denk hierbij aan een stoere armband (of meer, hou ik zelf wel van) en een goede riem. Ook dragen wij mannen graag sieraden als ringen en kettingen. Het is niet meer alleen de vrouw die haar geld spendeert aan accessoires.

Wees jezelf

Durf jezelf te zijn. Dat merk ik vooral als ik kijk naar de jeugd om mij heen. Waar ik zelf al een eigen voorkeur voor bepaalde mode had in mijn eigen jeugd, zie ik nu dat er nog te veel gekeken wordt naar wat de ander draagt. Terwijl het je juist uniek maakt als je draagt waar jij jezelf lekker in voelt.

In mijn eigen tijd kocht ik al kleding die anderen niet zo snel aantrokken. Ik mag wel zeggen dat ik soms voorruit liep met de mode.
En nu ik een 50 plusser ben, kijk ik nog steeds naar mooie mode en bewandel ik mijn eigen pad qua kleding keuze.
Gelukkig heeft Sonja daar ook kijk op en krijg ik vaak complimenten over mijn stijl.

Accessoires maken het af

Bij mij zijn accessoires een extra toevoeging aan wat je uit wilt stralen. Mijn schoenen, ik heb geen 3 paar, maar een keuze uit ruim 15 paar wat best bijzonder is voor een man. Echter ik wil bij mijn outfits niet altijd maar een standaard zwarte schoen dragen. Ik wil juist matchen met wat ik daarboven draag.
Qua accessoires draag ik dan ook een bijpassende riem en wissel ik nog wel eens met horloges af.
Wat sieraden betreft draag ik niet zo snel diverse ringen, maar ben ik wel in voor stoere armbanden. Zo koos ik bij Trendhim.nl deze eenvoudige, maar ook gelijk weer hippe wikkelarmband uit.

Een rugtas voor werk en vrije tijd

Naast de welbekende accessoires zijn tassen ook wel iets waar wij mannen nog wel eens denken dat die alleen voor vrouwen bestemd zijn. Maar als ik naar het werk ga of een dagje uit wil ik graag een rugtas meenemen waar ik wat spullen in kwijt kan.

Deze groene canvas rugtas is op mijn lijf geschreven, stoer door het echte leder en gelijk ook heel handig met de vele vakjes, waar ik veel in kwijt kan.


Waar komt Trendhim vandaan?

Ze werken vanuit Denemarken en hun wortels zijn Scandinavisch, wat zichtbaar is in de meeste van hun producten, maar ze stellen hun doel om alle mannen te helpen zichzelf te zijn. Ze willen de producten makkelijk beschikbaar maken voor alle mannen wereldwijd, en ze verkopen in landen over de hele wereld. Voor Trendhim is E-commerce, wat altijd al de kernactiviteit van hun is geweest, méér is dan leveren van hun producten. Het gaat om gemak, maar net zo goed om een inspirerende, genoeglijke winkelervaring van bestelling tot levering en het uitpakken van het product.

Trendhim, mannen, mode, accessoires, armbanden, tassen, ringen, sieraden, kettingen, heren, rugzak, leer, canvas, yustsome, Eddy,
Trendhim, mannen, mode, accessoires, armbanden, tassen, ringen, sieraden, kettingen, heren, rugzak, leer, canvas, yustsome, Eddy, 5
Trendhim, mannen, mode, accessoires, armbanden, tassen, ringen, sieraden, kettingen, heren, rugzak, leer, canvas, yustsome, Eddy, 5
Trendhim, mannen, mode, accessoires, armbanden, tassen, ringen, sieraden, kettingen, heren, rugzak, leer, canvas, yustsome, Eddy, 5

Like
1
    Tonnie
    19 Apr 2022
    5:49am

    Wat een stoere tas Eddy.

Laat een reactie achter!