Trind nagellak Lost Galaxy | Herfstcollectie 2019

Trind | Lost Galaxy | Limited Edition
Het is weer een tijdje geleden dat ik nagellak swatches gemaakt heb. Dit kwam door diverse omstandigheden waaronder de kwaliteit van mijn nagels.
Mijn nagels zijn op dit moment heel kort en dat zal ook nog zo blijven. Ik had recent een infectie opgelopen onder mijn nagelbed en het advies was om het te laten uitgroeien.

Trind

Als je veel met nagellak bezig bent dan is het merk Trind jou vast niet ontgaan. Voor de dames die zo nu en dan een mooi kleurtje op de nagels doen zal ik even een kleine uitleg geven.

TRIND Cosmetics is een Nederlands bedrijf uit Amersfoort met meer dan 30 jaar ervaring in nagelverzorging en daarnaast actief in meer dan 35 landen. De producten van TRIND zorgen voor een zichtbaar betere conditie van de nagels, nagelriemen, handen en voeten. Hun producten maken de nagels sterker en mooier zonder de natuurlijke opbouw te verstoren.

Waar staat Trind bekend om?

TRIND heeft een nagelverzorgingsroutine ontwikkeld die onmisbaar is voor een manicure: TRIND Nail Balsam + TRIND Nail Repair! De combinatie van deze twee producten voorkomt nagelproblemen en lost 80% van alle nagelproblemen op. Gebruik Nail Balsam regelmatig om je nagels te hydrateren en te voeden. Gebruik vervolgens Nail Repair als basecoat om je nagelconditie te onderhouden en te beschermen.

Deze producten ga ik zeer zeker aanschaffen nu ik mijn broze nagels weer wat sterker wil gaan maken!

Trind, nail, repair, nagellak, trend, edition, herfst, 2019, beauty, yustsome

Lost Galaxy

Zo hebben ze bij Trind natuurlijk ook prachtige kleur lakken. Die tevens ook nog eens goed voor je nagel zorgen.

De flesjes hebben een restyling gehad en ik moet zeggen… erg mooi! De vorige lakken die ik kocht waren nog met die hele aparte dop!

De Lost Galaxy collectie telt 6 prachtige lakken die heel erg geschikt zijn voor het najaar, maar ook voor de komende feestdagen! Er zijn 3 kleuren bij met een hele prachtige glinsterende finishes.

Trind, nail, repair, nagellak, trend, edition, herfst, 2019, beauty, yustsome, Lost Galaxy

Swatched it

Daar zijn we weer! En ik heb natuurlijk op mijn korte nagels gelakt! Weet je, het mag… er zijn zat vrouwen die hun korte nagels lelijk vinden, nou sluit je aan bij mijn club en wees trots op je handen. Lak juist je nagels om die vrouwelijke touch eraan te geven!

Nude Venus | 2 laagjes
Drops of Jupiter | 2 laagjes
Gold Dust | 2 laagjes
Maroon Moon | 2 laagjes
Lost Galaxy | 2 laagjes
Cosmic Red | 2 laagjes

De lakken dekken echt super! Ik heb overal 2 laagjes gedaan voor een mooie dekking, alhoewel 1 laagje voor een keer ook wel zou kunnen! Omdat ik graag wat langer een lak draag doe ik dus wat extra! Aflakken met een topcoat en je nagels gaan lekker lang mee in je mooie kleur!

Trind, nail, repair, nagellak, trend, edition, herfst, 2019, beauty, yustsome, Lost Galaxy

 

Het kwastje is lekker breed en bij een pink met 1 streek te lakken! Wow!
De droog tijd is prima en als je snel drogende topcoat hebt ben je snel klaar.

 

Waar te koop?

Trind

Douglas

 

Like
1
Bedankt xxx

3 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!