Truien, favoriet, mode, 50 plus, vrouw, styling ,Takko, kik, Zara,

Truien: welke zijn bij mij favoriet?

Ik hou van de winter, heerlijk wegkruipen in een vest of behaaglijke trui. Ik heb natuurlijk een paar favoriete truien en die wil ik jullie vandaag laten zien. Allemaal lekker budget vriendelijk, zo kun je er ook veel kopen! Ik hou van afwisseling!

Van kriebel truien moet ik niks hebben en eigenlijk koop ik nooit wol. Ik ben er ook gruwelijk allergisch voor. Dus kijk ik vooral naar de labeltjes als ik een trui ga kopen.

Naast labels vind ik prijs ook belangrijk, want ik koop liever budget truien, je hebt ze vaak maar 1 seizoen aan, althans ik dan. Als ik een duurdere aanschaf moet het een tijdloos model zijn, zonder moderne printjes of dergelijke.

Nu ik in de overgang ben kijk ik ook naar wat dunnere varianten, ik heb soms dagen erbij dat ik het uitpuf en andere dagen dat ik loop te klappertanden… that’s me!

 

Mijn favoriete truien

Het item van deze fashionpost is dus mijn favoriete truien en ik mocht van mijzelf er maar 3 uit de kast plukken. Oei, best moeilijk, want ik ben geneigd om alles in zwart aan te trekken, dus ik gooide er nog een uitdaging bij, met kleur!

 

Trui 1 | Kik | 12,99

Deze trui is mijn favoriet to the max… lekker warm, lekker zacht en met een animal print, maar ook weer niet te!
Ik kocht er matchende oorbellen bij, maar uhm… ja, ik ben ze kwijt. Toen vond ik andere leukerds en ja die ben ik ook kwijt. Echt ik heb een serieus probleem hoor!

Truien, favoriet, mode, 50 plus, vrouw, styling ,Takko, kik, Zara,

Ik kocht deze trui ook omdat de kleur Petrol mij zo aansprak. Ik heb hem nu al diverse keren gedragen en gewassen en hij blijft erg mooi.

Trui 2 | Takko fashion | 12,95

Nog een heel goedkoop truitje en wederom met een animal print. Ja dit jaar ontkom je er ook niet aan. Dit truitje is de dunste van mijn truien collectie en draag deze graag zo en/of met een vest eroverheen.
Erbij draag ik een sjaal van BIRDSONTHERUN.com, en een clutch gemaakt door mijn vriendin Samia van Frenchonista.

Truien, favoriet, mode, 50 plus, vrouw, styling ,Takko, kik, Zara,Trui 3 | Zara |17,95

Deze trui zag je vast al voorbij komen op Instagram! Dit is ook 1 van mijn laatste koopjes. Niet alle truien hoeven saai te zijn. Neem deze van Zara nou, pof mouwtjes en ook nog eens voorzien van mooie rhinestones. Niet te veel bling, maar net genoeg.

Truien, favoriet, mode, 50 plus, vrouw, styling ,Takko, kik, Zara,

Truien, favoriet, mode, 50 plus, vrouw, styling ,Takko, kik, Zara,

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn truien fashion post!

 

Like
1
    Natascha - BeautyOpinie
    11 Dec 2019
    3:53pm

    Die laatste vind ik leuk! Al hoewel, die tweede ook. En de eerste ook want die is zo lekker knuffelbaar haha. Ik had nooit echt iets met truien maar dit jaar heb ik er al een paar gekocht, misschien iets met de zwangerschap ofzo 😉 Lekker warm!

Laat een reactie achter!