Trust Fund Beauty | Obnoxious Request | Review

De watte?
Obnoxious Request!
Een onaangenaam voorstel… ik geloof dat we die wel eens als vrouw in ons leven zijn tegengekomen, niet dan?
Of ik moet in een buurt gewoond hebben waarvan ik dacht dat deze zeer net was 🙂 .

Obnoxious Request

TrustFundBeauty- Obnoxious Request -YuStSoMe-2

Lipgasm lipstick | Trust Fund Beauty

Ik hoor je nu denken, waar ken ik dit van? Nou de naam Trust Fund Beauty zal wellicht bekend in de oren klinken omdat ik daar in mijn 40plusvrouw tijd al eens nagellak van gereviewd heb.
Deze keer kocht ik een nagellak en een lipstick.
Vandaag laat ik jullie de lipstick zien.

TrustFundBeauty-Obnoxious-Request-YuStSoMe-5

Hoe roze wil je het hebben, roze? Het is zo’n knalkleur dat mijn camera lekker dwars ging fotograferen en ik met moeite de exacte kleur kon vastleggen. Dat hoor ik wel vaker met neon-achtige kleuren dus excuseer mij voor het ongemak.

[ezcol_1half]TrustFundBeauty-Obnoxious-Request-YuStSoMe-3[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]TrustFundBeauty-Obnoxious-Request-YuStSoMe-4[/ezcol_1half_end]

Ik hoop dat je aan de hand van de swatch op mijn hand een betere indruk krijgt van de kleur.
Het is dus een behoorlijke creamy lipstick en ik dacht eerst dat ik een goed gepigmenteerde lipbutter gekocht had. Eigenlijk was ik een beetje teleurgesteld.

Our super moisturizing, almost matte Lipstick made with ethics and attitude. 100% Vegan, Cruelty Free, Paraben Free, GMO free.

Want het aanbrengen ging een beetje vlekkerig de eerste keer. Dus bij de tweede poging heb ik ipv mijn lipprimer toch maar wat concealer aangebracht om een goede basis te leggen voor deze lipstick! En dat werkte beter. Want ik zag er geen matte in. Na een tijdje gaat deze toch wat drogen en kwam de lipstick beter tot haar recht.

[ezcol_2third]TrustFundBeauty-Obnoxious-Request-YuStSoMe1[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]TrustFundBeauty-Look-YuStSoMe3[/ezcol_1third_end]

Hier zie je het verschil dus duidelijk, op mijn lippen een redelijk felle kleur roze, terwijl de kleur in de lipstick zelf meer neigt naar het rood/roze.
Nu moet ik er wel bij vertellen dat ik op mijn kamer een Halogeen lamp heb branden, dus daar kan ook nog wat kleurverschil door komen.
Dus ik maakte in diverse situaties nog wat foto’s.

[ezcol_1half]TrustFundBeauty-Look-YuStSoMe[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]TrustFundBeauty-Obnoxious-Request-YuStSoMe-dia2[/ezcol_1half_end]

De eerste foto op mijn kamer en nu de lamp uitgedaan. De tweede foto in mijn huiskamer met mijn frontcamera van mijn Ipad.
Nu zul je wel denken Hey Son, die ooglook van jou?
Ja, ik was zo opgegaan in die lipstick dat ik er maar gelijk een uit mijn eigen comfortzone een look bij gemaakt hebt.
En ja ik heb mijn wenkbrauwen eens flink aangezet!

[ezcol_1third]TrustFundBeauty-Look-YuStSoMe2[/ezcol_1third] [ezcol_2third_end]TrustFundBeauty-Obnoxious-Request-YuStSoMe-dia3[/ezcol_2third_end]

Ik vond het allemaal zo leuk geworden, dat ik mijn haar in een Dandy look gezet heb en de hele dag als een blije kip rondgelopen heb (in huis, want ik durfde zo de straat toch niet op)… mijn man vond het ook best wel een binnenkomer toen hij thuis kwam, hij vond mijn eyeliner (ook onder mijn oog) wel erg mooi!

Sorry voor de wat mindere foto’s (Ipad heeft nog niet zo’n goede frontcamera als dat ik altijd dacht, maar goed).

TrustFundBeauty-Obnoxious-Request-YuStSoMe-dia1

En ja ik moest natuurlijk ook de NA DE MAALTIJD test doen en zie hier. Het is gelukkig een lipstick die best gelijkmatig haar dekking verliest en niet dat je zo’n afgrijselijke rand om je lippen hebt.

Kleuren-Trust-Fund-Beauty

Er zijn best veel kleuren te koop en ik liet jullie op Instagram al een tint voorbij komen die ik gewonnen had. Ik vond het aan de ene kant een beetje raar dat ik als 47-jarige Nederlandse een kleur als Vintage Vices kreeg opgestuurd terwijl ik doorgegeven had dat mijn voorkeur bij deze lag.
Nou daar kreeg ik als antwoord op dat ze niet aan verzoekjes deden (hoe toepasselijk?)
Maar om het goed te maken kreeg ik 20% korting op een volgende aankoop en dus heb ik hem zelf maar besteld.

Met de lak erbij was ik toch nog 43,- kwijt en ik weet het, rib uit mijn lijf. Maar… ik rook niet!

Zou ik ze nog een keer kopen? Nee ik ben er nu wel klaar mee. En de andere kleuren zijn niet zo mijn ding.
Goed, het is dus niet op dieren getest en het is handgemaakt… en daar betaal je wel iets meer voor (prijs was zelfs nog hoger toen ik het bestelde, nu 15 dollar).

Bedankt voor het kijken!

Handtekening

Like
  jeapiebel
  19 Mar 2016
  3:10pm

  Dat scheelt zeker als je niet rookt. 😉 Dus de een rookt de ander opmaken. 😉 Zo denk ik ook vaak ik drink niet en ik rook niet. Mooie kleur lippen staat wel goed bij je ooglook. De kwaliteit van Ipad valt best ook mee.. vind ik.

  Babs
  19 Mar 2016
  7:11pm

  Het is inderdaad lastig om soms de goede kleur te vangen.. Vaker doen, dat streepje onder ogen geeft wat extra oempf… mooi!

   YuStSoMe
   20 Mar 2016
   10:06am

   Dank je, ik dacht eerst kan het wel? En ja, waarom niet!

  chucky1012
  20 Mar 2016
  7:39am

  Wat vervelend voor je dat ze niet hadden gedaan wat wat je had gevraagd!
  Mooie kleur lipstick!
  De make-up look is prachtig!
  Je kapsel is zo mooi!
  Leuk artikel en eerlijke mening.

  Fijne dag Xoxo

   YuStSoMe
   20 Mar 2016
   10:06am

   Dank je wel, ik bloos er van!

  Pippi
  27 Mar 2016
  7:49pm

  Jeetje, wat een verschil tussen de stift en de kleur op je lippen. Een hele fijne review waarin je niks mooier of lelijker maakt dan het is. Ik vind je looks trouwens prachtig. Nee, jij bent prachtig!

Laat een reactie achter!