Intro-persberichten-yustsome-review-blog-blogger-lifestyle-beauty-a

Uit de pers | Beauty

Vandaag weer een samenvatting van de persberichten die in mijn mailbox verschenen zijn.
In de ‘Uit de Pers’ zien we o.a. OPI – Kleenex – L’Occtaine en John Frieda


KLEENEX BRENGT WARMTE IN DE WINTERKOU

MET GROOTSTE ABRI EN WARMTE-TOUR

De temperatuur daalt tot onder het vriespunt en de schaatsen kunnen weer uit het vet: de winterse kou is terug. Voor sommigen is dat één groot feest, maar voor anderen betekent het vooral veel gesnotter en de daarbij komende loopneus. Kleenex Balsam biedt alle snotteraars van Nederland graag comfort tijdens de koude winterdagen met een grootschalige actie. Zo verwarmt het nummer 1 tissuemerk de stad Den Haag op donderdag 9 februari met de grootste abri van Nederland. Hier kan men zich opwarmen bij de open haard en genieten van een kop hot choco. Bij de speciale Kleenex Box wordt de bezoeker na een druk op de rode knop getrakteerd op tissues, zakdoeken en verschillende gadgets als mutsen, shawls en handschoenen om de kou te trotseren. Daarnaast rijdt het Kleenex Helpt-team met een speciaal Verkoudheidsbusje langs verschillende andere steden om zoveel mogelijk rode neuzen tegen te gaan.

KLEENEX HELPT

Al sinds de start van het verkoudheidsseizoen biedt Kleenex verkouden en zieke Nederlanders een sympathiek steuntje in de rug. Via de actiesite mijnkleenex.nl kan men een liefdevolle ‘Persoonlijke tissuekaart’ sturen naar een verkouden geliefde, buurvrouw of collega. Daarnaast krijgen twitteraars die zich #ziek #grieperig of #verkouden voelen, een opbeurend Verkoudheidspakket thuisgestuurd. En nu komt het Kleenex Helpt-team letterlijk naar mensen toe om ze te helpen een schrale, rode neus tegen te gaan. Het team rijdt met een Kleenex Verkoudheidsbusje door Nederland om mensen comfort en verlichting te geven met verzachtende Kleenex Balsam. Er is immers niets vervelender om onderweg te zijn mét een loopneus, maar zónder zakdoeken.

Donderdag 23 februari      Hoofddorp – 4meren

Vrijdag 24 februari              Delft – Binnenstad

Zaterdag 25 februari           Maastricht – Brusselse Poort

* Kijk voor het meest actuele overzicht van data en locaties op de Kleenex Facebookpagina: KleenexNederland

 

EEN RODE NEUS=VERLEDEN TIJD

Die nare schrale, rode neus bij verkoudheid is nu verleden tijd. Kleenex Balsam tissues en zakdoeken zijn extra lief voor je neus in de kou. De microfijne laag van calendula zorgt voor een kalmerende, beschermende balsem om te voorkomen dat de neus steeds rood wordt of uitdroogt. Ze zijn dermatologisch getest en zelfs geschikt voor de gevoelige huid.

www.mijnkleenex.nl 

Kracht & Volume: Krachtiger haar voor maximaal volume

We hebben iets nieuws: Kracht & Volume van John Frieda! Wat Kracht & Volume anders maakt dan de meeste volume producten, is dat er geen laagje om je haar wordt toegevoegd. In plaats daarvan voegen de producten proteïne toe aan de haarkern, waardoor je haar van binnenuit wordt versterkt. Nooit meer een uitgezakte coupe, maar blijvend volume!

Kracht & Volume werkt direct en het effect neemt toe bij elk gebruik. We love it! Durf jij de volume boost aan?

Uniek: de eerste doorzichtige conditioner!

Wordt jouw haar ook altijd zwaar van conditioner?

Uit de doorzichtige conditioner van Kracht & Volume zijn alle verzwarende ingrediënten verwijderd. Deze lichtgewicht conditioner lijkt op een doorzichtige gel, die je haar voedt en tegelijkertijd ontklit. Vanaf nu kun je je haar verzorgen zonder het te verzwaren.

 


Ik maak gebruik van knip en plakwerk. Dit omdat de meeste berichten door mij zonder enige vergoeding of bonus geplaatst worden!
Sonja yustsome blog hobby beauty make-up
Like
  Jolanda
  17 Feb 2017
  8:12am

  Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe John Frieda!!

  jeapiebel
  17 Feb 2017
  8:18am

  Ik vind het altijd zo lastig om te reageren op persbericht. Review dan lees je wel ervaring van blogger. Maar een persbericht is ook onmisbaar en hoort erbij.

  Babs
  17 Feb 2017
  11:48am

  Ik ben reuze benieuwd naar de conditioner van John Frieda. Al vraag ik mij af waarom ze het een conditioner noemen, het lijkt ook op die sprays voor meer volume.. maar als hij niet te duur is ga ik hem proberen!

  Nienke
  17 Feb 2017
  4:55pm

  Leuk om te zien zeg! Ik word vooral enthousiast van de nagel lakken van OPI.

Laat een reactie achter!