Uit de pers

Vandaag laat ik jullie weer enkele beauty tips zien die in mijn mailbox zijn verschenen en waarvan ik vind dat ze even onder de aandacht mogen komen.
Het is wat knip- & plakwerk daar ik dit ‘just for fun’ doe.

NIEUWE CLINIQUE BIY Blend It Yourself

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Nieuwe CLINIQUE BIY Blend It Yourself Pigment Drops bevat intense, pure pigmenten die verwerkt zijn in een super lichtgewicht twee-fasen formule. Door goed te schudden worden de twee vloeistoffen gemixt tot een dunne, vloeibare formule die met precies afgemeten druppeltjes door je dagcrème kan worden gemengd. Zo maak je je eigen foundation op maat, mèt huidverzorging benefits. Eén drupje puur pigment zorgt voor een transparante dekking. Twee of drie voor een vollere, meer flawless dekking. Dit revolutionaire product heeft een speciale ‘instant blending technologie’ die geactiveerd wordt zodra je de druppetjes mixt en welke dagcrème dan ook in een BB, CC of een dekkende foundation transformeert.

NIEUWE BIY Blend It Yourself Pigment Drops zijn verkrijgbaar in diverse tinten vanaf begin maart 2017 bij alle Clinique verkooppunten en op www.clinique.nl voor een adviesverkoopprijs van €35,50 (10ml)[/ezcol_1half_end]


No7 lanceert vier Airbrush Away Primers

No 7 snapt dat iedere huid een andere behoefte heeft.
En daarom heeft No7 nu voor verschillende huidtypes een probleemoplossende primer ontwikkeld zodat jouw make-up er aan het einde van de dag nog net zo goed uitziet als toen je de deur uitging.
Het grootste voordeel van een primer is dat je make langer blijft zitten, maar er zijn nog meer redenen om te kiezen voor één van de No7 Airbrush Away Primers:
No7 Airbrush Away Primer Original
No7 Airbrush Away Primer Original creëert een gladde, zuivere huid en zorgt ervoor dat make-up perfect kan worden aangebracht. Poriën en fijne lijntjes lijken te   verdwijnen en rimpels worden zachter waardoor de huid de hele dag er perfect glad uit ziet.
No7 Airbrush Away Primer Colour Balancing
De No7 Airbrush Away Primer Colour Balancing is een primer met kleur corrigerende pigmenten speciaal ontwikkeld om direct rode plekjes op de huid te balanceren en een gelijke teint te creëren. Het resultaat is een gladde, zuivere huid waar make-up perfect op kan worden aangebracht.
No7 Airbrush Away Primer Pore Minimising
De No7 Airbrush Away Primer Pore Minimising is een primer speciaal ontwikkeld om direct je huid te matteren en zichtbare poriën te maskeren. Het resultaat is een perfect uitziende, matte huid.
No7 Airbrush Away Primer Radiance Boosting
De No7 Airbrush Away Primer Radiance Boosting is een primer speciaal ontwikkeld om je huid er direct gezonder, stralender en perfect uit te laten zien. Het resultaat is een perfect uitziende, gladde en stralende huid.
No7 Airbrush Away Primers (30ml, € 22.95) zijn verkrijgen via https://nl.boots.com/

Clinique Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10%

Deze unieke booster boekt geweldige resultaten bij alle tekenen van zichtbare veroudering. Activeer hem om de de-ageing kracht van 10% verse vitamine C te gebruiken dat verfrist en vernieuwt. Druk simpelweg op het binnendeel om de vitamine C vrij te geven, schudt de mix met de de-aging kalmerende emulsie en de booster is klaar om zijn vernieuwende kracht af te geven.
Voor een dagelijks supplement mix je gewoon 2 druppels met je favoriete Clinique moisturizer voor een directe verheldering, en in slechts 7 dagen zie je een opvallend egale, gladde huid.
Verfrist vanaf het eerste gebruik.
De huid is direct 36% helderder, en in 1 week tijd ziet hij er stralender, egaler, gladder en steviger uit.
Herstelt in slechts 4 weken
Pigmentvlekjes zijn met 21% zichtbaar verminderd, lijntjes en rimpeltjes zijn met 32% zichtbaar verminderd.
Vernieuwd in slechts 12 weken
Pigmentvlekjes zijn met 32% zichtbaar verminderd, lijntjes en rimpeltjes met 43% zichtbaar verminderd en de huid ziet er 41% zichtbaar gelift uit.
Adviesverkoopprijs: €80 (voor 4 flaconnetjes)

Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin C

Dit ultrafijne poeder dat door water geactiveerd wordt, zorgt voor een gezondere, jonger ogende huid met bewezen klinische resultaten vanaf de eerste keer gebruik.
Activere dit ultra-fijne poeder met waterv oor een zalige reinigingsbelevenis die de vermoeide huid versterkt en helpt het celvernieuwingsproces een zetje te geven. De huid is direct wakker en diep gereinigd met een verfijnde structuur en een heldere uitstraling.
Adviesverkoopprijs: €30 (28 zakjes)

Het verwenpakket is verkrijgbaar vanaf april 2017 in de webshop en bij verschillende winkels, waaronder de concept stores van Hutspot. Alle verkooppunten kun je hier vinden.
Sonja yustsome blog hobby beauty make-up
Like
  Nancy
  10 Mar 2017
  7:45am

  Ik shop vaak producten van NO.7 in Engeland. Deze promenade klinken wel erg goed, daar ga ik zeker naar kijken de volgende keer.

  Yvonne
  10 Mar 2017
  4:01pm

  Die BIY had ik al gespot en staat op mijn wishlist 🙂

  chucky1012
  20 Mar 2017
  9:37am

  Ik hpouvan no.7 producten!

Laat een reactie achter!