Uitdaging | Ooglook met 3 producten |

Van mijn vriendin uit Amsterdam, waar ik al meer producten van had gekregen om te reviewen, kreeg ik ook 3 mooie CLINIQUE make-up producten. Wauw, ik had nog nooit eerder van dit merk make-up gehad en ik hoor zoveel goede dingen er over dat ik al gelijk op stuitermodus stond.
Ja het is wel even slikken… ik ben altijd een oogschaduw palette gewend en nu kreeg ik zowaar twee Chubby Sticks erbij! Ai… of mij dat gaat lukken?

Clinique | Chubby Lash

Ooglook-Clinique-chubby-lash-stick-eyes-ogen-yustsome-review-1

Oh… blauw? Hey dat is toevallig! Nou ik was al een tijdje aan het twijfelen met mijzelf in debat of ik weer eens een blauwe mascara zou aanschaffen… weet je in mijn ‘jeugd’ roept deze oude sok, was dat al een keer een TREND… en nu zag ik dat HEMA hier ook al weer op ingesprongen is met 3 frisse kleurtjes.
Dus een smile op mijn gezicht, want nu was er geen twijfel meer nodig… ik heb er 1!


Opvallend volle en weelderige wimpers in een oogwenk: Clinique introduceert NIEUWE Clinique Chubby Lash Fattening Mascara die met een paar streken van de oversized borstel volle, dikke en weergaloze wimpers maakt. Om dunne, fijne wimperhaartjes om te toveren in volle, niet-te-missen-zo-mooie wimpers legt onze volume gevende borstel laagjes op de wimpers zonder de haartjes te verzwaren.


Okay Clinique u belooft daar heel wat moois… hier kom ik straks nog even op terug! Nu ga ik alvast verder met de andere twee noviteiten!

Clinique | Chubby Stick

01 bountiful beige
08 curvaceous coal

Ooglook-Clinique-chubby-lash-stick-eyes-ogen-yustsome-review-3


Ontdek de nieuwe Chubby Stick Shadow Tint For Eyes.

Deze crème oogschaduwsticks laten een aangename, subtiele kleur achter die in laagjes kan worden aangebracht, blijven heel lang zitten en zijn gemakkelijk mee te nemen.
En dankzij het bonte palet aan speelse tinten zijn de kleurvariaties eindeloos.

De Chubby Stick Shadow Tint for Eyes zijn oftalmologisch getest en geschikt voor dragers van contactlenzen en voor gevoelige ogen.


Een stick dus… nou ben ik geen groentje in beauty land, maar ik liep altijd al met een boogje om sticks, potloden en andere oog dingeses om je mee op te maken. Ik had ooit 1 fijn potlood, goud, glimmend van kleur, o zo zacht… mijn lieveling. Totdat deze opraakte en ik nooit meer, nooit meer zo een fijne terug vond. Ik was intens verdrietig. Ik heb toen alles afgezworen. Nee, ik koop wel een palette! Tssss…
Goed en daar zit je dan met twee mega dikke potloden in je handen… ik was verstijfd van angst, hoe ga ik hier nou een look mee maken?

[ezcol_1half]Ooglook-Clinique-chubby-lash-stick-eyes-ogen-yustsome-review-4[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Ooglook-Clinique-chubby-lash-stick-eyes-ogen-yustsome-review-5[/ezcol_1half_end]

Mmmmm… de kleuren zijn gelukkig twee heel verschillende en kan ik ze mooi op het ooglid en in de grease gebruiken! Pigmentatie is ook prima en zelfs 08 heeft een mooie smokey look.

Ooglook-Clinique-chubby-lash-stick-eyes-ogen-yustsome-review-6

En ja, dan breng je het op… en zit je met een vertwijfeld gezicht in de spiegel te kijken. Stel je nou eens voor dat ik echt nog een beginner zou zijn, dan zou ik ze meteen in de prullenbak gooien, want hier kan je toch niet mee op straat?
Nu ben ik inmiddels op de hoogte van allerlei technieken zoals blenden en heb ik een bak vol met kwasten aangeschaft, dus ik raakte niet in paniek en begon met een blend kwast de boel eens te verzachten!

De 01 viel mij wat tegen qua opbrengen en ik zie er vrij weinig van terug in mijn ooglook Het geeft een glimmertje af en daar heb je dan ook mee gezegd.

Ooglook-Clinique-chubby-lash-stick-eyes-ogen-yustsome-review-7

Dus… de mascara is echt super! Het heeft geen klabam effect op je wimpers, maar het geeft ze een prachtige look. De volgende keer zie ik niet te hard drukken aan de wimperrand of nog een eyeliner gebruiken. Maar hier zie je het dan ook erg close-up.

Na het blenden werd de ooglook een stuk draagbaarder en ziet het er allemaal wel goed uit. Het is een pittige uitdaging voor mij geweest. Ik raakte zo nu en dan even in een frustratie…

Ooglook-Clinique-chubby-lash-stick-eyes-ogen-yustsome-review-8

Gelukkig gaf ik niet op en maakte ik mijn make-up verder in orde. Een mooie lipstick erop en mijn haren nog even temmen (wrauwwww)… et voila, madam est complet!

Ooglook-Clinique-chubby-lash-stick-eyes-ogen-yustsome-review-9

Missie geslaagd? Wat vind jij? Heb ik de uitdaging goed uitgevoerd?

Ik zou best nog wel meer van Clinique willen reviewen, maar dan moet eerlijk is eerlijk eerst even mijn toekomst anders worden vormgegeven… nu kan ik dat door de gezinsinflatie (om het maar zo even te noemen) het echt niet betalen. Ik heb en daar schaam ik me niet voor nu maar 50 euro zakgeld per maand om kleding, make-up of andere dingen van te kopen! Best pittig, maar het gaat mij wel lukken om YuStSoMe draaiende te houden!

Clinique heeft een eigen website en daar kun je alle producten bestellen zonder verzendkosten YEAH!

De Chubby Sticks kosten per stuk €21.50
De Chubby Mascara kost €20.60

Wederom bedankt voor je interesse in YuStSoMe…

Handtekening

Like
  Wendy
  27 Aug 2016
  6:29am

  Ziet er heel mooi uit Sonja! Soms snap je waarom je je portemonnee moet leegschudden voor make-up hè? Ik heb 1 lipstick van Clinique..kostte me €20,00. Dat is het niet echt waard. Ik ben net zo gelukkig met Catrice ?! Maar een mooi oogschaduw palette…dat kan ik niet weerstaan!

  Bianca
  27 Aug 2016
  7:36am

  Je look is heel mooi! Ik hou alleen zelf niet van chubby potloden om mee te werken (als oogschaduw) xxx

  Mariska
  27 Aug 2016
  7:47am

  Make-up kan ook wel lekker aan de prijs zijn hoor :O ik moet ook op gaan letten met wat ik allemaal koop. Schoolkosteninflatie 😛 Vind die blauwe mascara wel super gaaf!

   YuStSoMe
   27 Aug 2016
   5:41pm

   Ja ech he? En vaak komt het mooiste voorbij als je blut bent.

  Jolanda
  27 Aug 2016
  8:19am

  Heel erg mooi geworden hoor! Haha die eerste foto zonder te blenden, geweldig ?

   YuStSoMe
   27 Aug 2016
   5:39pm

   Dacht laat ik ook eens mijn gestuntel zien.

  Hilde
  27 Aug 2016
  3:03pm

  Wat een prachtige look heb je gemaakt met deze producten! Wow! En je kan de blauwe mascara prima hebben, staat je goed!

   YuStSoMe
   27 Aug 2016
   5:38pm

   Dank je! Ik ga deze ook vaker dragen.

  Jonna@Burgertrutjes
  27 Aug 2016
  9:09pm

  Blauwe mascara staat echt super mooi! Gebruik zelf al Jaren de foundation van Cliniuqe, een absolute aanrader! En complimenten voor het leuke artikel, heb er om gelachen 🙂

  mandy
  28 Aug 2016
  7:22am

  Mooie eind look ? ?

  Annette
  28 Aug 2016
  11:40am

  Heel goed gelukt Son, die een na laatste foto is echt hilarisch hahaha Topper!

  Yvonne
  28 Aug 2016
  4:29pm

  Missie is zeker geslaagd, wat een mooie look en lieve vriendin!

  Roxanne
  28 Aug 2016
  7:18pm

  Geweldig, de niet geblende foto en je ontplofte ‘wat moet ik hier nou weer mee’ look 😛

  Astrid
  1 Sep 2016
  9:04pm

  Haha! Die ongeblende foto, thanks 🙂 Dat heeft mij even goed doen lachen! Mooie look hoor. Denk dat ik het geld er ook niet voor uit zou geven. Hier us het zakgeld ook beperkt door babyinflatie 😉

Laat een reactie achter!