blux-oktober-1-jaar-bestaan-mari-van-de-ven-beauty-box-yustsome-unboxing

Uitgepakt | Hieperdepiep Hoera

Hieperdepiep Hoera! Blux Box bestaat 1 jaar!
Deze maand viert Blux Box haar eerste verjaardag. De box heeft deze maand een waarde van circa 80,- en bevat weer een mix van beautyproducten.
Daarnaast ontvang je vanwege dit feestje nog een paar extraatjes. Benieuwd naar wat er in de box zit?

blux-oktober-1-jaar-bestaan-mari-van-de-ven-beauty-box-yustsome-unboxingIn deze editie zitten de volgende producten…

blux-oktober-1-jaar-bestaan-mari-van-de-ven-beauty-box-yustsome-unboxing2

Dr. Pierre Ricaud Derma Ecolia Micellair water | Full Size | 9,90

Zo pomtipom een hele mond vol. Maar een Micellaire watertje kan ik altijd goed gebruiken! Het heeft een reinigende en zuiverende werking en is perfect voor de gevoelige huid. Top! Schuif maar door, dit is welkom! Ik had van Bianca (pinkit.nl) al eens een product mogen ontvangen van dit merk en dit is mijn tweede kennismaking.
Je hebt niet veel nodig om je huid te reinigen en ik heb nergens last van gekregen bij het gebruik. Wel een pukkeltje meer, maar dat kan altijd wel even door het wennen. Dus daar val ik niet over.

blux-oktober-1-jaar-bestaan-mari-van-de-ven-beauty-box-yustsome-unboxing3En ik zet op de foto erbij:

Mudmasky facial detox purifying recovery mask | 20 ml | 60 ml: 69,00

Extra woordwaarde, joh het lijkt wel scrabble met al die lange titels voor een product! 🙂
Dit Nederlandse merk (hoera, hoera) maakt hun producten uit 100% natuurlijke ingrediënten (extra hoera) en dit is ook nog eens het enige pH-gebalanceerd masker op de markt! Die mij die maar in full size… Het masker herstelt en voedt de huid en maakt hiervoor gebruik van 3 soorten klei: Morroccan clay, Wyoming clay en French Sea clay… (dat moet dan wel geïmporteerd worden lijkt mij! en of het dan nog zuiver is?) Goed, ik ben benieuwd en we krijgen als lezer van de Blux Box een korting van 20% (mooi meegenomen).

blux-oktober-1-jaar-bestaan-mari-van-de-ven-beauty-box-yustsome-unboxing4

Davines Oi Oil | 50 ml | 22,15

“Ha,… ” mij nichtje sprak mij al aan bij het zien van een foto… “had jij er Davines Oi Oil in zitten”?

Ik: Uh ja?
Nichtje: “Oooooooh die is fijn, die gebruikten wij ook in de salon waar ik stage liep”… nou dus voordat ik het kan gaan proberen ben ik al enthousiast gemaakt!

Ze ratelde (het is net haar tante) gelijk verder en gaf mij info over dat het je haar niet zwaar maakt, niet vettig en superfijn is om je haar voor het stylen even hiermee in te sprayen. En niet te veel gebruiken… want jij hebt dun haar! Okay, ik zal er op letten en ben nu wel heel benieuwd, jij ook?

blux-oktober-1-jaar-bestaan-mari-van-de-ven-beauty-box-yustsome-unboxing5

En dan voor mij het meest luxe merk dat in deze box zit is…

Shiseido Bio-performance advanced super restoring cream | 7 ml | 50 ml: 122,-

Dat er geen full size in zit kan ik me wel voorstellen, poeheee dat kost nogal wat. En met dit rijke, voedende product moet je wel de strijd aan kunnen gaan met je rimpels. En het schijnt dan ook nog de elasticiteit te herstellen… het beloofd vermindering van rimpels en lijntjes en een hele boel versteviging!
Okay, mama is nog niet overtuigd en ik denk ook niet dat ik met dit ietsie-pietsie beetje resultaat ga zien, maar ach het is een leuk potje voor in mijn vitrinekast!

blux-oktober-1-jaar-bestaan-mari-van-de-ven-beauty-box-yustsome-unboxing6

Starlooks cream eye shadow | full size

En weg is ie… ja toekomstige schoondochter is net een kraai… als het glimt dan heeft ze hem al naar haar nestje meegenomen! Hahaha en ik vind het gelukkig niet erg. Ik ben niet zo van de glimmerds en als ik haar er blij mee kan maken.
Er staat nog bij dat het niet in je plooitjes gaat zitten… ik had het wel even getest, het blijft wel lang zitten, zelfs de volgende ochtend, na verwijderen zag ik nog glimmers her en der. Nee dit is leuk voor een feestje (hoera) maar niet voor mij!

Er zaten ook een aantal extraatjes bij… et voila dat zijn:

blux-oktober-1-jaar-bestaan-mari-van-de-ven-beauty-box-yustsome-unboxing7

blux-oktober-1-jaar-bestaan-mari-van-de-ven-beauty-box-yustsome-unboxing8

blux-oktober-1-jaar-bestaan-mari-van-de-ven-beauty-box-yustsome-unboxing9

blux-oktober-1-jaar-bestaan-mari-van-de-ven-beauty-box-yustsome-unboxing10

Een fijn maskertje om uit te proberen van Zarqa, een OGX Thick & Full biotin & Collagen shampoo & conditioner dan zit er nog een waardebon in van Ariane Inden voor een workshop… ik denk dat ik me wel ga opgeven, lijkt me zo leuk! En als laatste twee wattenschijfjes van Demake-up.

Het was weer een hele interessante box. En ik vind het concept erg leuk. Echter ik heb besloten om er mee te stoppen. Niet omdat ik er niks aan vind, maar als ik moet kiezen was ik bij een andere meer tevreden met het aanbod. Of ik ben meer een make-up chick en dan is idd zo’n box met iets meer aan verzorging niet voor mij weggelegd.

blux-oktober-1-jaar-bestaan-mari-van-de-ven-beauty-box-yustsome-unboxing11

Lieve mensen van Blux Box ik wens jullie natuurlijk wel nog een nieuw succesvol jaar toe! Dat gun ik jullie zeer zeker!

<3

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

PS de Blux Box koop je voor 14,95 incl verzendkosten (dat is niet te veel, het zit er altijd aan waarde in en nog veeeeeeel meer).

 

 

Like
  Jolanda
  3 Nov 2016
  6:00am

  Mooie inhoud!! Lekker luxe

  Forever38.com (Vera)
  3 Nov 2016
  8:36am

  Zo, das een mooie inhoud ! Wat je zegt, dat is de waarde van 14,95 meer dan waard !!

  Babs
  3 Nov 2016
  10:11am

  Wauw! Shiseido! Ik ken Davines ook van een kapster, dat is echt goed spul!

  Sabine
  3 Nov 2016
  10:13am

  Oh wauw leuke box! Vooral davines, erg fijn spul!

  Astrid
  3 Nov 2016
  1:19pm

  Wel een mooie inhoud, maar snap je besluit helemaal. Ik ben ook meer van de make-up en nagellakjes. Die verzorgingsproducten stapelen zich op een gegeven moment alleen maar op 😉

  Annette
  3 Nov 2016
  7:09pm

  Deze box vind ik erg mooi, die shiseido en Dr. Pierre Ricaud? Toppers, mijn favo micellair water 🙂

  Lisa
  3 Nov 2016
  8:32pm

  Topper die micellair water! Leuk dat je de inhoud van de box hebt laten zien! Liefs

Laat een reactie achter!