Ultimate Queen | NYX

Oogschaduw palettes, ik kan er geen genoeg van hebben. En afgelopen week heb ik weer een nieuwe gekocht, shame on me! Dit keer koos ik voor het Ultimate Queen palette van NYX cosmetics. Een klein palette met mooie aardse kleuren die altijd passen, bij elke gelegenheid!

Ultimate Queen by NYX

Wat oogschaduw betreft hoef ik niet te klagen dat ik niks heb. Ondertussen is de verzameling aan kleuren groots. Waarom koop ik dan nog palettes zou je denken? Omdat ik het gewoon leuk vindt om merken te ontdekken en ook omdat ik hou van leuke vormgeving. Dit palette kocht ik eigenlijk in een soort van opwelling… hahaha ik dacht achteraf ‘meid je hebt al zoveel nude kleuren’.

Echter het merk NYX is al jaren favoriet bij mij en ik wilde weer eens een palette uitproberen.
De Ultimate Queen palette heeft dan ook 6 mooie tinten die je dagelijks kunt inzetten.
Gewoon voor thuis, maar ook voor een avondje uit is deze zeer geschikt.

5 matte kleuren en 1 golden shimmer geven je look een feestelijke touch!

NYX Lip lingerie XXL
Flaunt it

Naast een oogschaduw palette kocht ik ook een NYX Lip Lingerie XXL in de kleur Flaunt it. Hierover later meer… eerst het palette eens bekijken!

Ultimate, Queen, NYX, cosmetics, eyeshadow, palette, review, look, beauty, make-up, yustsome, 4

Kwaliteit zoals ik gewend ben

Wederom is dit palette, zoals de vele andere mini palettes van NYX van zeer goede kwaliteit.

De pigmentatie is top! En de fall-out echt minimaal. Natuurlijk moet je met shimmers en glitters altijd uitkijken tijdens het aanbrengen dat je niet te veel met een kwast heen en weer gaat. Daarom raad ik aan om glitters te deppen. En donkere tinten nat aan te brengen. Dit voorkomt een heleboel ongewenste oogschaduw op plekken als wangen en onder je ogen.

Ultimate, Queen, NYX, cosmetics, eyeshadow, palette, review, look, beauty, make-up, yustsome, flaunt it, lip, lingerie

Met of zonder primer

De oogschaduw van NYX in dit Ultimate Queen palette kun je met en zonder primer gebruiken. De kwaliteit is zo hoog dat het wellicht met primer voor sommige te heftig kan zijn. Zie hiernaast op de foto mijn swatch zonder primer.

Zelfs de lichtste tint is goed aanwezig en het zwart is echt gitzwart!

Ooglook

Ik begon mijn ooglook met de derde kleur van links. Die verdeelde ik over mijn hele canvas met een blending kwastje.
Daarna pakte ik de 4e kleur en probeerde zo de vervaging naar het donkere in te zetten.
Daarna de 5e kleur op mijn bewegend ooglid en daarna zette ik deppend het goud op mijn ooglid.
Om meer diepte en een soort van smokey eye te maken, gebruikte ik een heel dun kwastje dat ik vooraf met een settingspray nat maakte. Je kunt hiermee dan strakke lijnen zetten en een soort van wing maken, zonder het krulletje op het eind.
Ook is het dan makkelijk om onder je ogen nog wat aan te brengen zonder dat je dus her en der zwart hebt zitten.

Een mascara er nog bij en je ooglook is af.

Ultimate, Queen, NYX, cosmetics, eyeshadow, palette, review, look, beauty, make-up, yustsome, flaunt it, lip, lingerie

Lippen in een mooie nude tint

Om mijn look af te maken, draag ik altijd een lipstick. De ene keer kies is voor echte knal kleuren zoals roze en rood, echter omdat mijn ogen al best heftig zijn hou ik dan mijn lippen wat neutraler. Dit kan dan uitstekend met de Lip Lingerie XXL in de Flaunt it tint.

De matte finish is prachtig en met de spons applicator heel gemakkelijk aan te brengen. Het droogt snel op en de houdbaarheid is echt subliem!

Ultimate, Queen, NYX, cosmetics, eyeshadow, palette, review, look, beauty, make-up, yustsome, flaunt it, lip, lingerie
Ultimate, Queen, NYX, cosmetics, eyeshadow, palette, review, look, beauty, make-up, yustsome, flaunt it, lip, lingerie
Ultimate, Queen, NYX, cosmetics, eyeshadow, palette, review, look, beauty, make-up, yustsome, flaunt it, lip, lingerie

Waar te koop?

De producten van NYX zijn onder andere te koop bij Douglas.nl
Ik betaalde voor het Ultimate Queen palette 7,41 en voor de Lip Lingerie XXL 10,47

I love to accentuate my eyes, so I’ll wear eyeshadow and mascara.

Ming Xi
Om in stijl een ooglook te maken, pakte ik er een eyeliner bij!
Ultimate, Queen, NYX, cosmetics, eyeshadow, palette, review, look, beauty, make-up, yustsome, flaunt it, lip, lingerie
Of je kan het natuurlijk ook heel subtiel houden, met een printje in je jurk!
Like

Laat een reactie achter!