Unboxing | Ik ben weer terug met de…

Yes,… ik heb weer een andere beautybox. Nadat ik een tijdje geabonneerd was op de box met de S wilde ik weer eens wat anders. Plus dit was de eerste box waar ik ooit me begon en ik moet zeggen dat het deze keer wederom niet tegen viel.
Oh… kom maar eens kijken!

Beautybox | Mei 2017

Deze maand is het thema ‘Vacation Preperation‘. De producten van deze maand zijn allemaal handig om mee te nemen op vakantie. Met deze box zou je dus goed voorbereid op reis moeten gaan! Echter ik denk dat het wel nog aangevuld moet worden met wat producten, maar de insteek is top!

Affect | Colour attack Matt Eyeshadow | 4,75

Beautybox,-mei,-2017,-unboxing,-lord,-berry,-micro-treatment,-lippencil,-eyebrows,-eyeshadow,-beauty,-blog,-yustsome-3

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Make-up meenemen is altijd een gedoe… wat neem je mee en wat laat je thuis. Ik heb er persoonlijk niet zo’n probleem mee, maar bij de Beautybox geven ze deze kleur als advies mee. En ik moet zeggen dat het een prachtige nude tint is, maar als ik ga stappen wil ik er toch iets feestelijker uitzien. Goed,… ieder het zijne! De kleur past bij elke outfit en dat klopt,… ook bij mij als zwart drager! :)[/ezcol_1half_end]


Blezi cosmetics | Automatic lipliner Raspberry red | 14,50

Als je jouw ogen naturel opmaakt, dan moeten je lippen wel knallen bedachten ze en dat doen we met de lipliner in de kleur Raspberry red. Om het blurred effect te krijgen breng je het aan op het midden van je lippen en blur je (veeg uit) het naar de randen.
De kleur is echt prachtig en ja heel romig. Brengt goed aan en ik kan niets anders zeggen dan dat dit een toppertje is.


Lord & Berry | Magic Brow pencil | 16,78

Wat mij meteen opvalt is de punt in twee kleuren! Marmer… ik had echt zoiets van wat is dit nou? Goed, Sonja niet meteen gaan gillen, eerst uitproberen!
En wat doe je? Juist op je wenkies aanbrengen! Ik ben best blond qua wenkbrauw kleur en toen ik het aanbracht was ik een klein beetje in een 220 V schokje terecht gekomen! Een grijzige wenkbrauw, ja echt he? Antraciet kleur… wahahahahaaaaa… best grappig!


Paul Yacomine | Micro Treatment oil 25 ml | 14,83

Beautybox,-mei,-2017,-unboxing,-lord,-berry,-micro-treatment,-lippencil,-eyebrows,-eyeshadow,-beauty,-blog,-yustsome-6

Het product waar ik het meest nieuwsgierig van werd was dit grappige flesje. Het ziet er uit alsof het zo uit het laboratorium is gewandeld en hop in alle beautyboxen is beland. Echter dit flesje brengt mening wanhopig vrouw weer tot rust, want het is een haar olie! Ja,… dus pluizenbolletjes opgelet!

Breng 2-3 druppels aan op je haar voordat je het gaat drogen. Zo zorgt het ervoor dat je geen klitten krijgt en het je tegen de hitte beschermt van föhn of stylingtang. Het is ook op droog haar te gebruiken (pffffiew ik lees iets als ik het al gesmeerd heb he! Dus ik gokte deze keer goed)… De olie bevat essentiële  oliën en de geur van rozen, rozemarijn, geraniums en zonnebrandcrème!
Ahaaaaa,… nou ik leg even uit, want ik bracht de olie aan en ik bleef maar een oude opa ruiken met dito sigaar! Nu ik de beschrijving lees is de link er. Geraniums had mijn Opa in de vensterbank en dat riep een trigger op naar vroeger. Die rookte pijp en sigaar, de link was gelegd!


Lord & Berry | Cream Gentle cleanser 125 ml | 24,00

Je gezicht reinigen vinden ze bij de Beautybox ook heel belangrijk en daarom werd er aan deze vacation Preparation box een cleanser van Lord & Berry toegevoegd. Het is geschikt voor de gevoelige huid en andere huidtypes.
Dit product is hemels! De geur is niet storend en ik vindt het wel lekker. Het haalt goed mijn make-up eraf en daarna voelt mijn huid zacht aan.
Ook handig om mee te nemen op reis!


Goed,… de Beautybox was weer een aangename kennismaking (2e date zeg maar) en ik ben blij dat ik voor de maandelijkse 14,95 weer een paar prachtige producten heb mogen ontvangen!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Nog een tip van mij: Gebruik de lipliner AUB als lipliner, ik likte 1 keer en was het midden al kwijt… Daarna hield ik een knalrode omlijsting over. Dan de Wenkbrauw verfraaier of hoe moet ik hier nou tegenaan kijken? Ik geef deze wel weg, want ik werd er niet fraaier op. 🙂
Ach in ieder geval heb ik mijn toffe olie! Die werkt als een tierelier op mijn haar en het ziet er verzorgd uit!
Oh, ik vergeet bijna de 2 kortingsbonnen die er ook nog in zitten.

Bedankt voor je bezoekje en tot morgen! Dan laat ik je iets leuks zien voor in de tuin!

Like
  chucky1012
  29 May 2017
  5:57am

  De olie klinkt erg goed.
  Wat een tegenvallende lipliner.
  Mooie producten en goed concept.

  Nancy Baten
  29 May 2017
  6:34am

  Het wenkbrauw potlood lijkt me een misser! Kan me niet voorstellen dat iemand daar vrolijk van word??
  Gelukkig zaten er ook mooie producten in!

   YuStSoMe
   29 May 2017
   5:22pm

   Zoiets is ook best moeilijk om te kopen, laat staan te krijgen ?

  Josine
  1 Jun 2017
  6:32am

  Wat een leuke box! Deze kende ik nog niet

Laat een reactie achter!