jouwbox, kerstspecial, mooie producten, gezond, lifestyle, bewust, eten, koken, kiezen, leven, cosmetica, mudmasky, joan, piroche, we love the planet, rude health, alteya, blauwe huid, kaneel, puur mieke, we smyle, olive art, olijfolie, oolaboo, reboot

Unboxing kerstspecial Jouwbox.nl

Het is weer kersttijd en daar hoort volgens jouwbox.nl een super lekkere kerstspecial bij. Hoe de heren dat nu weer in elkaar gezet hebben kunt je in mijn video bekijken en heb je geen zin en dat gebrabbel van mij, dan kun je ook in deze blogpost de artikelen even rustig nalezen.

Kerstspecial jouwbox.nl

Een heuse kerstspecial met allemaal leuke items is ook dit keer weer door Ralph Moorman samengesteld, dit deed hij niet alleen maar samen met Juglen Zwaan (die al eens eerder meegewerkt heeft met een jouwbox editie).

Natuurlijk krijg je naast een zeer goed gevulde box er ook altijd van de heren een cadeau bij. Dit keer kozen ze om hun favoriete merk Mudmasky aan de box toe te voegen en in de vorm van een Facial Detox Purifying Recovery Mask t.w.v. 19,00.

 

Mudmasky Facial Detox Purifying Recovery Mask

De actieve ingrediënten in dit masker zijn groende Franse Klei, Marokkaanse vulkanische klei en Wyoming klei. Deze 3 kleien in combinatie met Matcha thee en andere verse natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat je huid als herboren voelt na gebruik.

Mudmasky Facial Detox Purifying Recovery mask kerstspecial

En dat doet het! Ik probeerde het gisteren meteen uit, ik dacht laat ik wat gaan multitasken en doe het masker op tijdens mijn huishoudelijke werkzaamheden. Mijn huid was lekker schoon en fris en glom weer als een pasgeboren baby!

Resultaat masker Mudmasky


De producten

Rude health – almond drink | 1,69

Rude Health Amandel melk

Het is best even zoeken als je een gezonde en lekkere alternatieven voor melkproducten wil kopen zonder lactose en caseïne. In deze JouwBox zit een amandeldrink van Rude health gemaakt van amandelen, rijst, bronwater en wat koudgeperste zonnebloemolie. Ideaal voor in je koffie, maar uiteraard ook een prima ingrediënt voor in je havermout, smoothies, pannenkoeken en andere creatieve baksels als vervanger van melk.

En laat ik nou zo’n in pannenkoeken hebben dat ik deze gebruikt heb in mijn beslag, hierover lees je straks meer.

Olive-art – biologische olijfolie | 6,95

Kerstspecial: Olive Art biologische olijfolie

Zoals je waarschijnlijk wel weet is de ene olijfolie de ander niet. Zo is het van belang dat de olie extra vierge is, in een glazen fles zit, niet wordt geraffineerd, van biologische teelt afkomt, ongefilterd is, koudgeperst wordt en uiteraard een heerlijke smaak heeft. Aan al deze eisen voldoet deze olijfolie van Latzimas uit het mooie Kreta.

Ik gebruik bijna altijd wel Olijfolie als ik ga koken, vooral bij pasta’s vind ik de smaak van een olijfolie heerlijk erbij. Ook een scheutje bij de kokende pasta zorgt ervoor dat deze niet aan elkaar gaan kleven!

Reboot je gezondheid in 24 uur | 20,00

Reboor je gezondheid in 24 uur, kerstpecial

In deze box zit ook een product om je kennis over gezondheid nog verder te vergroten, namelijk het boek ‘Reboot je gezondheid in 24 uur’ van Joël Goudsmit. De feestdagen zijn wellicht een mooi moment tot bezinning en een soort evaluatie van je gezonde gedrag te komen van het afgelopen jaar. Dit boek zet je meteen weer op scherp om je gezonde leefstijl in de breedste zin van het woord door te pakken.

Het boek heb ik even vluchtig bekeken en er staan echt wel waardevolle tips in om je levensstijl te veranderen. Het hoeft niet ineens heel drastisch, dit valt reuze mee. Begin bij iets wat goed voelt en stap van daaruit naar een betere versie, gezondere versie van jezelf.

Oolaboo – super foodies face cleansingbar | 14,95

oolaboo cleansing bar

Deze super foodies gezicht cleanser van oolaboo is verwerkt tot een bar. Dit werd door veel jouwbox-kopers zeer gewaardeerd in de vorige box, waar een net zo gebruiksvriendelijke shampoo-bar in zat. Deze facial is mild, zeepvrij en dankt haar werkzaamheid aan kokosolie en vitamine E.

Mij kun je altijd blij maken met natuurlijke producten en ook ik koop zelf steeds vaker bars, dit om die vuile plastic troep te vermijden. En daarbij zorg je ook nog eens goed voor jezelf, want zonder al die chemicaliën wordt jij ook wel echt schoon hoor. De geur van deze bar is natuurlijk heerlijk, ik ben dan ook een echte kokos liefhebber en gelukkig mijn partner ook. 
Maak je gezicht vochtig, ook je handen en wrijf de bar even lekker door de handen om een schuim te creëren. Dit breng je vervolgens aan op je gezicht, masseren  en voila even afspoelen en je huid is weer fris en schoon.

We smyle – bottle 40ml non-fluoride | 5,99

We smyle tanden poetsen met mints, kerstspecial

De tijd van een vuilstort vol met tandpastatubes is voorbij. We smyle heeft een mooie oplossing, namelijk tandpasta in de vorm van brushmints. Deze tandpasta is vegan en vrij van fluoride, sls en andere potentieel schadelijke stoffen. Werkzame stoffen zoals kokosextract, aloe vera en xylitol helpen je je tanden en tandvlees in optimale conditie te krijgen.

Nog nooit eerder had ik mijn tanden gepoetst met een soort van pepermuntje… het is dan ook even wennen, iets als wat de boer niet kent, maar daarna ben je net als mij ook om. Ik kocht al natuurlijke tandpasta, maar die zit in een tube en al zijn die ook wel afbreekbaar, zo’n flesje staat toch stukken leuker in je badkamer?

Puur mieke – bakbananenmeel 200g | 3,99

Puur Mieke bakbananenmeel

Veel mensen die minder tarwe willen eten komen uit bij haver. Omdat elke dag haver ook weer te veel is van het goede, is dit meel van bakbananen een uitstekende vervanger. Van bakbananenmeel kun je bijvoorbeeld zelf brood, taart of heerlijke pannenkoeken bakken. Het grote voordeel van dit meel is ook nog eens dat het rijk is aan resistent zetmeel. Resistent zetmeel wordt niet in de dunne darm afgebroken en omgezet tot energie, het wordt gefermenteerd door onze dikke darmbacteriën.

Woehaaa, serieus… ik wist dat er vele meelsoorten zijn, maar meel van bakbananen is mij echt nog nooit verteld. Ik ben fan van alles wat mijn darmen rustig houdt en dit meel voeg ik aan mijn lijst toe. Ik ben zelf erg allergisch voor banaan en krijg dus buikpijn, maar als ik banaan eet ook jeukende keel en dikke lippen (kan ook een voordeel zijn).
Ik bakte hiermee dus pannenkoeken en dat lees je zo…

We love the planet – luscious lime deodorant stick (vegan) | 9,95

we love the planet, nieuwe geur, lucious lime

We hebben de nieuwste we love the planet deostick in deze editie, de ‘lucious lime’ variant. Zoals je gewend bent van deodoranten in jouwbox zijn er geen aluminium en chemische stoffen toegevoegd aan deze. De kracht komt van de beproefde combinatie antibacteriële en ontgeurende werking van kokosolie en baking soda versterkt met de frisheid van limoen, mandarijn en bergamot.

Omdat ik zelf al een ervaring met We Love the Planet heb, gaf ik deze deo aan mijn nieuwe buuf… en ze riep meteen al, wat ruikt dit lekker zeg! En is dat vegan? Kijk, zo heb ik toch weer iemand laten proeven van een andere levensstijl. En ik gebruik… ja ik klinkt nu wel als een lawaai papagaai, ook zelf al eens gekocht in een andere variant, met wat denk je? Mighty Mint ook een heerlijke geur als je het mij vraagt.

Piroche cosmetiques – hand & body wash 100ml | 15,00

piroche, handen wassen met deze hand en body wash

Handen stuk wassen? Nee joh, dat is helemaal niet nodig met deze milde en verzorgende hand & body wash van piroche cosmetics. De natuurkrachten van munt, salie en tijm zijn in dit product gebundeld om te ontsmetten en te beschermen tegen huidschade. Schoon en zacht is de combinatie die dit product waarmaakt.

Hij staat hier nu op het aanrecht en ik was wel blij met dit flaconnetje, want ik waste nu mijn handen op het toilet met een goedje waar ik de herkomst niet van weet en mijn handen voelden echt droog aan. En Piroche heeft wel een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Ik gebruik het heel graag… eerlijk, oprecht en puur natuur. Na het wassen voelen mijn handen nu echt lekker aan, zonder dat trekkende gevoel alsof je te kleine handschoenen draagt.

Alteya organics – biologisch rozenwater | 4,95

alteya orgnaics rozenwater met helende functie voor puistjes en acne, eczeem en droge huid

Ware schoonheid komt natuurlijk van binnenuit. Door gezond te eten en leven, kun je je huid ondersteunen. Als je toch iets extra’s wil doen voor je huid, dan is deze heerlijke biologische rozenwater een uitkomst. Dit rozenbloesemwater kan de huid hydrateren en kalmeren. Door een speciaal procedé zijn de essentiële micronutriënten van de rozen bewaard gebleven, waardoor de huid van buiten gevoed wordt. Daarnaast is het een product dat verfrissend werkt en je een goed gevoel geeft.

Rozenwater, ik ben niet dol op de geur, maar het heeft wel hele goede eigenschappen… denk hierbij aan huidjes met acne, huidontstekingen of eczeem. Rozenwater heeft een helende werking en ik durf echt te zeggen dat jouw huid hier echt van op zal knappen. Van dit merk had ik  nog nooit eerder gehoord en ik ben blij dat we dit mogen ervaren. Ook de prijs vind ik heel prettig, zo is het voor jonge dames ook nog betaalbaar (dus behandel dat jeugdpuistje hiermee).

Het blauwe huis – ceylon kaneel | 2,11

kaneel de enige echte van het blauwe huis

Kruiden geven niet alleen smaak aan een gerecht, maar kunnen ook een belangrijke bron zijn van unieke voedingsstoffen. Kaneel is al jarenlang populair bij liefhebbers van gezondheid. De meeste kaneel die in de winkels wordt verkocht is eigenlijk niet de echte kaneel, maar het goedkopere achterneefje casia. De echte kaneel, die ook het meest gunstig is voor onze gezondheid, is de ceylon kaneel. Ceylon kaneel heeft daarnaast ook nog eens een heerlijke milde smaak, die al je gerechten of dranken niet alleen gezonder, maar ook nog eens lekker daar kunnen maken!

Ik gebruik heel veel kaneel, ook in mijn stoofpotjes. Dus die gaan nu nog lekkerder smaken met deze kaneelkruiden van het Blauwe huis. Wist jij dat die kaneelstokjes ook echt stokjes zijn van de kaneelboom? Weer wat geleerd!

Tea by me – van gogh thee | 3,99

joan, tea by me, gogh thee met een heerlijke smaak uit Zundert

Als we het over de herkomst van thee hebben, dan denken de meeste mensen terecht meteen aan de aziatische landen. Thee uit dit gebied heeft een aantal nadelen. Allereerst hebben ze vanwege de lange afstand een behoorlijke footprint. Sommige mensen maken zich daarnaast ook nog eens zorgen over het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Daarbij wordt de smaak van standaard supermarkt thee niet door iedereen gewaardeerd. Dat dit ook anders kan bewijst tea by me. Dit vooruitstrevende bedrijf is het gelukt om de theeplant winterhard te krijgen en deze in nederland te telen. Je leest het goed: je kunt nu genieten van heerlijke zwarte, groene of witte thee van nederlandse bodem!

Ik drink zelf sloten koffie… en hier moet ik echt eens verandering in brengen. Maar ja thee, … ik heb er zelf een haat liefde verhouding mee. Het liefst koop ik verse thee bij een lokaal winkeltje, of munt. Deze thee van Tea by Me is wel een hele lekkere… ik dronk hem gisteren met de buurvrouw. En ook zei wist niet dat we hier in Nederland, ons eigen land, thee deden kweken. 

Mudmasky – eye cream | 49,00

mudmasky, creme voor onder de ogen, gevoelig huid extra verzorgen, gezwollen ogen

De huid onder de ogen is bijzonder dun en gevoelig. Zelfs één kort nachtje kun je bij de meeste mensen al aflezen aan donkere wallen. Veel mensen zien een vitale huid onder de ogen als teken van gezondheid. Goed slapen is natuurlijk aan te raden, maar iets extra’s kan soms ook geen kwaad. Daarom heeft mudmasky deze eye cream ontwikkeld, zodat dit gebied optimaal wordt verzorgd!

Het beste uit deze box heb ik voor het laatst bewaard, het toetje, het nagerecht van deze kerstspecial.
Want recent heb ik een ooglid correctie gehad en die huid heeft echt wel een flinke optoeter gehad. Door de Plexr is het zeer gevoelig en dan is een crème die er speciaal voor gemaakt is natuurlijk de perfecte match. Ik moest even kijken of het wel wijs was om die nu al na 3 weken te gaan smeren, maar het mag.
Een fijne crème die mooi uitsmeert. En als ik het mag geloven zal ik na 1 week al een heel duidelijk resultaat zien, dus bring it on!


Dit was het al weer! Een hele mooie kerstspecial van de heren! En ik voel mij altijd zo begrepen door ze… alsof enkele producten gewoon weer op mijn wensen zijn afgestemd.

Verkoop

De inhoud van elke box heeft een minimale waarde van 130.-  Met het JouwBox membership krijg je bijna 70% korting op elke box! Je betaalt  39.95 per box en deze wordt gratis elk kwartaal bij je thuis bezorgd.

Meer informatie lees je hier!


Streufkes… ja uhm pannenkoeken!

pannenkoeken uit de jouwbox kerstspecial

Ik bakte naar het recept dat in de jouwbox.nl zat de pannenkoeken met de ingrediënten die ik gekregen had. En die bakbanenmeel is mij toch een potje lekker, je hoeft er eigenlijk niks op te doen! Echter ik wil weer anders dan anders en bakte er nog blauwe bessen in mee bij de laatste 3 streufkes!

Ook lekker met de kerst brunch! Tip van mij, helemaal gratis!

Like

Laat een reactie achter!