UNG, Deens, cosmetics, happylife PR, Mascara, lipstick, love bite, beautysome, beauty

UNG Cosmetics | Deense vormgeving gecombineerd met make-up

Een tijdje geleden werd UNG Cosmetics officieel geïntroduceerd in Nederland. Ik was zelf al erg benieuwd naar de oogschaduw van dit merk en zag al diverse mooie looks voorbij komen. Helemaal blij was ik toen ik dus getrakteerd werd op een mascara en een lipstick van dit voor mij nog onbekende merk.

UNG Cosmetics

Wat schrijft UNG?

UNG is Deens voor jong. Deense mode en vormgeving spreekt ons erg aan; eenvoudig met oog voor detail. Mooi materiaal gebruik en met gevoel voor deze tijd.

UNG is een make-up merk wat op de hoogte is van de laatste trends en de mode op de voet volgt. Dus we passen altijd bij je nieuwste garderobe. We bouwen mee aan een positieve creatieve wereld die een bijdrage levert aan een betere wereld. We letten dus op het proces van producten maken, reduceren gebruik van grondstoffen en maken geen gebruik van dierproeven. The art of beauty, the art of living, the art of UNG.

UNG, Deens, cosmetics, happylife PR, Mascara, lipstick, love bite, beautysome, beauty

In de test | Velvet Lipstick
Love Bite | 19,90

UNG Velvet Lipstick is de lipstick met dé ultieme kleursensatie doordat deze exclusieve lipsticks meer pigmenten bevatten dan andere formules. Al bij de eerste keer aanbrengen zorgt het voor een intense levendige kleur met een zijdezachte finish. De extreem zachte samenstelling houdt de lippen heerlijk zacht en de speciale, verzorgende ingrediënten zorgen ervoor dat uw lippen in topvorm blijven. Ook aan de verpakking is veel aandacht besteed. Hoe vaak verliest u de dop van uw lipstick niet in uw handtas? Dat hoeft nu nooit meer te gebeuren want de dop van de lippenstift is handig met een magneetje vastgeklikt!

UNG, Deens, cosmetics, happylife PR, Mascara, lipstick, love bite, beautysome, beauty

Dat type lipstick komt mij bekend voor… ook de manier hoe de dop zich vastklikt. Mij maakt het niks uit hoor, alleen maar handig!
De kleur die ik kreeg is best apart, want ik kon deze dus niet terugvinden op de website! De kleur is voor mij een beetje koraal achtig, niet te oranje en niet te roze!
En inderdaad zodra het je lippen aanraakt krijgen ze een mega kleur! Heel goed die pigmentatie!

UNG, Deens, cosmetics, happylife PR, Mascara, lipstick, love bite, beautysome, beauty

UNG, Deens, cosmetics, happylife PR, Mascara, lipstick, love bite, beautysome, beauty

Wat een mooie glans ook! Ik heb recent heel veel matte tinten gedragen, maar dan is deze prachtige glans echt wel een welkome afwisseling. De houdbaarheid is prima, niet voor een hele dag, maar een drankje en klein hapje zijn geen ramp! Je lipstick is dan iets vervaagd.

In de test | Volume mascara
Wonderlash | 21,00

UNG, Deens, cosmetics, happylife PR, Mascara, lipstick, love bite, beautysome, beauty

Wonderlash is een volume-mascara die zorgt voor perfect gescheiden wimpers en een verleidelijke eye-lift. Deze mascara is alleen verkrijgbaar in het zwart.

Een mascara is denk ik wel het meest verkochte product over de hele wereld en ook denk ik het meest geteste… want wie draagt er nou geen? Ja mijn vriendin Hulya, die heeft van nature al prachtige wimpers!
Dus ik ging voor jullie ook de uitdaging aan en heb deze UNG mascara eens onder de loep genomen!

UNG, Deens, cosmetics, happylife PR, Mascara, lipstick, love bite, beautysome, beauty

Het borsteltje is niet zo heel bijzonder, eigenlijk wel standaard te noemen… toch vond ik hem erg fijn mijn wimpers separeren en ook het zwart is heel intens! Het enige nadeel dat ik heb ondervonden is dat het aan de onderkant/rand van je ogen snel zwart afgeeft. Ik had vaak een zwarte panda look. Dat is jammer, want hoe mooi deze mascara ook is, ik zoek nu naar iets dat het waterproof kan maken… (laat ik die maandag nou in een perstas krijgen, hierover snel meer).

Want als je het resultaat ziet op mijn ogen… krijgt het toch een 7,5 voor de look.

Totaal plaatje | Look

UNG, Deens, cosmetics, happylife PR, Mascara, lipstick, love bite, beautysome, beauty

Dat je een lipstick zo mooi vind… qua kleur, maar ook qua finish dat het nu 1 van mijn favorieten is. En de mascara… met een paar wattenstaafjes bij de hand en wat foundation is het ook geen onaardig product.

Like
    Daphne - verdraaidmooi
    8 Jul 2019
    1:05pm

    Die kleur lipstick is echt perfect voor de zomer! Het staat je ook fantastisch! Het borsteltje van de mascara spreekt me eerlijk gezegd niet echt aan, omdat ik met dat soort borsteltjes vaak klungel.

Laat een reactie achter!