UNG Cosmetics | Welk type ben ik?

Recent mocht ik bij UNG Cosmetics aanwezig zijn bij een Masterclass. In deze Masterclass werd ik wegwijs gemaakt in welke kleuren mij het beste zouden staan. Nu gebruik ik zelf het liefst alle kleuren, maar niet alle kleuren zijn een compliment aan jezelf. Welk type ben ik en welke kleuren horen daar nu bij?

Afbeelding is eigendom van UNG Cosmetics.

UNG Cosmetics

Wat is de betekenis van jullie merk?

UNG betekent letterlijk ‘jong’ in iedere Scandinavische taal. Dat zijn wij: forever young at heart. Wij gunnen iedereen het zelfvertrouwen om zichzelf te zijn en hun individualiteit te vieren. Iedereen is immers verschillend en heeft hun eigen persoonlijke stijl. Met de juiste make-up willen wij je helpen je natuurlijke schoonheid te accentueren en jouw mooiste zelf te zijn. Dat is waar UNG voor staat.

Met welk doel is jullie make-up lijn gestart?

Ons doel is om make-up aan te bieden in kleuren die precies bij jou passen. Wat dat palet is, is voor iedereen nét weer even anders. UNG is er voor iedere huidtint en iedere stijl. Wij bieden daarom een complete make-uplijn aan met een bijzonder groot aantal kleuren liquid foundation, compact poeder, blusher, oogschaduw, lipstick, nagellak, lipgloss, en mascara’s. Voor een optimaal resultaat kun je daarnaast bij ons terecht voor professionele make-upkwasten.

Meer informatie over UNG kun je hier lezen.

Welk seizoenstype ben ik?

Dat kleuren belangrijk zijn voor jouw uitstraling dat wist ik wel, echter ik heb bij de Masterclass van UNG Cosmetics veel meer inzicht gekregen in wie ik daadwerkelijk ben qua kleur. Ik dacht altijd dat ik een winters type zou zijn, omdat ik veel zwart droeg. Sinds ik de 50 gepasseerd ben merk ik dat ik steeds meer kleur in mijn kledingkast heb toegevoegd en dus werd het ook eens tijd om mijn kleurgebruik qua make-up onder de loep te nemen.

De kleurentest

Welk type jij bent hangt af van een heleboel factoren. Het is niet zo dat als je veel rood draagt je automatisch ook een zomers type bent. Het heeft te maken met de kleur van je ogen, de kleur van je originele haarkleur, is je huid met een gele of roze ondertoon…
Met een aantal vragen kwam ik tot de ontdekking dat ik helemaal geen wintertype ben, maar mij mag toevoegen aan de categorie ‘koel zomer type’.

Welke kleuren staan mij nu goed?

  • Oudroze, framboos
  • Lichtgrijs tot antraciet
  • Alle blauwtinten, ook donkerblauw
  • Groentinten, met een koele ondertoon
  • Lichte tot medium paarstinten
  • Wit

Er staat geen zwart bij… terwijl ik dat dus altijd droeg en ik kies nooit voor wit, maar hier ga ik zeker verandering in aanbrengen!

Doe de Masterclass zelf of met vriendinnen

Wil jij ook weten welke kleuren jou goed staan en daarna de producten van UNG gebruiken om er een make-uplook mee te maken?

Schrijf je dan hier in!


UNG, cosmetics, Dutch, beauty brand, summer, type, eyeshadow, lipstick, lipgloss, welk, type, make-up, masterclass, 5

Zomerse kleuren look

Een paar dagen nar mijn Masterclass kreeg ik van UNG Cosmetics als verrassing op mijn gewonnen prijs nog een paar producten toegestuurd. Dit is niet standaard, maar omdat ik blog en er graag een artikel over wilde schrijven is er een uitzondering gemaakt… dank daarvoor!

Oogschaduw: Winter Purple times

Okay, ik had bij de Masterclass eigenlijk een ander palette op, maar ik vond het iets te licht naar mijn mening en koos voor Winter Purple times die 4 prachtige paarstinten heeft, waarvan er 2 met een mooie shimmer.
IK bracht eerst een basis aan, zodat te kleuren nog intenser worden op je ogen.
Zelf begin ik altijd met de lichtste accentkleur en vervaag die naar mijn wenkbrauw toe.
Daarna zet ik de donkerste tint op mijn bewegend ooglid en werk die ook naar boven toe uit, zodat je een mooi verloop krijgt, dit heet blenden!
Op mijn bewegend ooglid zet ik dan nog de hele lichte tint en net onder mijn wenkbrauw breng ik een highlight aan om zo diepte te krijgen!
Een beetje van de donkere tint onder de ogen aanbrengen als een liner en je look is klaar (vergeet de mascara niet).

De pigmentatie van dit oogschaduw palette is uitstekend. Intense kleuren en lange houdbaarheid op de ogen!
UNG, cosmetics, Dutch, beauty brand, summer, type, eyeshadow, lipstick, lipgloss, welk, type, make-up, masterclass, 5

Blush: Oriental Rose

Tijdens de Masterclass koos ik voor deze kleur blush, het is een zachte tint, die heel veel vrouwen zal staan. Een blush moet naar mijn mening niet te veel opvallen dat je die draagt, meer een accent aanbrengen.
De blush is erg fijn in gebruik en ook wederom goed gepigmenteerd. Om een liftend effect te krijgen (je ziet er dan jonger uit) breng ik de blush voortaan iets hoger aan en werk deze door tot aan mijn slapen.

UNG, cosmetics, Dutch, beauty brand, summer, type, eyeshadow, lipstick, lipgloss, welk, type, make-up, masterclass, 9
Een zachte rozige tint, die net dat beetje accent geeft. Meer heb je soms ook niet nodig!
UNG, cosmetics, Dutch, beauty brand, summer, type, eyeshadow, lipstick, lipgloss, welk, type, make-up, masterclass, 9

Lippotlood: Mocha Pink

Een lippotlood mag eigenlijk niet meer ontbreken als de je 50 gepasseerd bent. Niet alleen na je 50e een aanrader trouwens, want het zorgt er voor de de lipstick niet in je rimpels rond je mond komt te zitten. En als je jonger bent is het heel mooi om zo wat vollere lippen te creëren door net buiten je eigen lip lijn een rand aan te brengen!

UNG, cosmetics, Dutch, beauty brand, summer, type, eyeshadow, lipstick, lipgloss, welk, type, make-up, masterclass, 8
Het lippotlood is niet te hard, deze is van goede kwaliteit dat het echt smooth over je lippen glijd.

Wist je dat een lippotlood op je gehele lippen de houdbaarheid bevordert van je lipstick of lipgloss?

Lipstick: Marimba Pink

Ik draag heel graag roze lipsticks en gelukkig past dat bij mijn zomers type. Het liefst zo fel mogelijk, maar deze keer kwam Marimba Pink om de hoek kijken en ik moet zeggen deze tint is echt een aanwinst. Subtiel, voor elke dag te dragen, mooie glans en ook nog eens hydraterend!

De lipstick heeft nog een groot voordeel dat de dop magnetisch is en goed vastklikt. Zo kun je deze met een gerust hart meenemen in je handtas. Ik heb wel eens gehad dat er een dop afging en mijn lipstick onder de broodkruimels, zand en andere zooi zat… dat wil je gewoon niet!

De lipstick is langdurig houdbaar op de lippen en vervaagd netjes van de lippen na wat eten of drinken.

UNG, cosmetics, Dutch, beauty brand, summer, type, eyeshadow, lipstick, lipgloss, welk, type, make-up, masterclass, 7
De perfecte kleur voor elke dag! Het matcht perfect bij mijn lichte huid en geeft de lippen ook nog eens een goede verzorging door de toegevoegde ingrediënten!

Lipgloss: Natural Sand

Naast het dragen van lipsticks ben ik ook een fan van een goede lipgloss. Niet alle lipgloss kunnen bij mij een goedkeuring krijgen… te glossy of te plakkerig! Ik hou ervan als het een toevoeging is aan je look ipv een smet!
De lipgloss van UNG Cosmetics heeft net als de lipstick ook verzorgende bestanddelen, dus hydraterend en zorgen dat je lippen niet uitdrogen!
Ik koos voor de kleur Natural Sand omdat deze ook weer te gebruiken is voor elke dag. En een toevoeging kan zijn op diverse lipsticks!

Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren… en de namen van de UNG producten zijn ook erg leuk om eens te bekijken!

UNG, cosmetics, Dutch, beauty brand, summer, type, eyeshadow, lipstick, lipgloss, welk, type, make-up, masterclass, 6
Wil je jouw lippen voller laten lijken? Dan is een gloss over je lipstick altijd een goed idee!
UNG, cosmetics, Dutch, beauty brand, summer, type, eyeshadow, lipstick, lipgloss, welk, type, make-up, masterclass, 6

Mijn look!

UNG, cosmetics, Dutch, beauty brand, summer, type, eyeshadow, lipstick, lipgloss, welk, type, make-up, masterclass, 6


Ik ben zeer tevreden over de UNG Cosmetics producten en je ziet dat er aandacht is besteed aan kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Kan ik UNG ook zelf kopen?

Jazeker! Niet alleen kun je UNG Cosmetics inzetten voor je eigen beautysalon, maar ook als particulier is het mogelijk om met de producten aan de slag te gaan. Meer informatie lees je via deze LINK.

Like
2

Laat een reactie achter!