Updating

Puf Puf… ik moest toch weer eens een UPDATING posten, want ik heb een paar keer gespijbeld zeg maar. Niet omdat ik geen zin had, meer tijdgebrek en keuzes maken. Dus vandaag maak ik even een korte samenvatting van afgelopen tijd.

En dan stuit je op een dingetje… geheugen! Het is dat ik veel fotografeer en kan terug scrollen, want anders had ik echt niet meer geweten wat ik afgelopen tijd beleefd heb.

Updating, Kenzo, Avengers, film, dating, solo, sport, bodybuilding, 50 jaar, Flower, Poppy, store, Ambassador, toko

[tx_heading style=”default” heading_text=”Tuinieren & feestjes” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Recent hebben Paul en ik de tuin voor en achter maar eens aangepakt, want het lag er toch wel als een oerwoud bij. De vijver, het was meer een groen drab dan dat je kon spreken van mooi glashelder water. Dus we moeten binnenkort een vijverpompen kopen! We hebben er 1 ontdekt in Duitsland op zonenergie en die willen we aanschaffen! Scheelt ook enorm in stroom en geen kabels door de tuin!

Achterom hebben wij een overkapping en die was ook al ranzig. Alle kussens uitgewassen en de stoep flink schoon gemaakt. Want we zouden Yuri zijn 17e verjaardag nog vieren. Hij was 18 april jarig en op 5 mei had hij een twintig man uitgenodigd, echter na een paar afzeggingen werden het er 12/14 en dat was net zo gezellig. We hadden met blauw zeil een tent gebouwd en Paul had overal leuke lampjes neergehangen en een paar boxen neegezet. De buren ingelicht en toen kon het feest beginnen.

Zelf ben ik vroeg naar bed gegaan want ik had de volgende dag een afspraak staan.

[tx_heading style=”default” heading_text=”KENZO” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Op 6 en 7 mei moest ik naar Amsterdam. Ik had eigenlijk dus daar willen overnachten. Echter bij mijn vriendin ging het niet door. Dus zocht ik een oplossing. Echter een hostel was ook 24,00 dus kon ik eigenlijk net zo goed op en neer reizen. Het was slopend, maar gelukkig heb ik aan Paul een grote steun en bij thuiskomst had hij zelfs een voetenbadje gemaakt. De schat,… maar het was ook nodig want ik had de blaren erop staan.

Hoe dat kwam?

Updating, Kenzo, Avengers, film, dating, solo, sport, bodybuilding, 50 jaar, Flower, Poppy, store, Ambassador, toko

Ik was met deze meiden op pad geweest! En ik had de eerste dag al gelukkig gympen aangetrokken. Maar jongens wat was het heet! Ondanks dat ik op mijn eten moest letten, ging het die dag toch mis… want ik nam een heerlijk Italiaans ijsje! Ik trakteerde mijn vriendin Samia en haar nichtje… hadden wij wel verdiend!

Het was echt super geregeld! Ik moet 1 ding zeggen, ik was donderdag bij de voorbespreking ziek anders had ik toch wel even een kleine opmerking gemaakt m.b.t. in de brievenbus doen van de bloemen. Ik had het doorgeven van de bloem niet zo gewild. Gelukkig kwamen we ook langs terrasjes en kon ik toch nog enkele dames verrassen met een bloem.

Na afloop kregen we een picknick! In het parkje bij De Pijp. En hoe tof… we kregen Red Velvet taart van de 3 Graefjes uit Amsterdam! Mmmmmmm!!!

Na afloop kregen wij een prachtig cadeau mee! Een Parfum van Kenzo Flower met onze naam erop gegrafeerd, de fles die ik gebruikt had, mooie gezichtsproducten, het nieuwste product en en en… het shirt mochten wij ook houden!

Updating, Kenzo, Avengers, film, dating, solo, sport, bodybuilding, 50 jaar, Flower, Poppy, store, Ambassador, toko

7 mei

Op maandag 7 mei ging ik na het sporten weer richting Amsterdam. Vooraf had ik een afspraak bij Image PR en hier lees je het stuk over een preview van de mode herfst/winter 2018.

Daarna ging ik mijn stoute schoenen aan doen! Nou, ik had recent al een paar collega bloggers laten weten dat ik de prijs onder de prijzen had gewonnen! Iets wat Beyoncé en Lady Gaga ook dragen… schoenen van designer John Fluevog. En aangezien ik ze na een maand nog niet had ging ik naar de winkel in Amsterdam, ik had hun ook gemaild.

Soms moet je zaken zelf checken blijkt maar weer en toen ik in de winkel mijn verhaal deed bij de hele lieve verkoper, wist hij meteen wie ik was en ging het allemaal direct regelen. Blijkt dat ze mij gemaild hadden, echter die is nooit (zelfs de spam map) aangekomen. Raar… dus ik was extra blij dat ik toch al mijn moed had verzameld.

En toen de woorden… ‘zoek maar een paar mooie schoenen uit’!

Welke ik gekozen heb? Dat hou ik nog even geheim! Donderdag zie je het resultaat! 

In de late middag werd ik verwacht bij de Poppy-upstore in De Pijp. Dus nadat ik mijn schatten had ontvangen, ging ik met de tram naar mijn bestemming. Helaas stapte ik verkeerd uit en moest ik zwart terug rijden, want mijn tegoed was op! Ai!

Ik was ruim op tijd, dus kon ik mooi nog even een koffie pakken bij de Starbucks!

Updating, Kenzo, Avengers, film, dating, solo, sport, bodybuilding, 50 jaar, Flower, Poppy, store, Ambassador, toko

Het was leuk om mijn nieuwe ‘vriendinnen’ weer te zien. Ik had echt een klik met 1 van de dames (Erica), beide een beetje WOESCHHHH! 🤣

We konden leuke gifjes maken, gouden bloemblaadjes vangen in een windcabine, karaoke en wensen op een bloembord prikken. Er waren lekkere hapjes en drankjes! Een aantal bloggers waren uitgenodigd of hadden zichzelf uitgenodigd om te komen kijken in de tijdelijke Kenzo store.

Omdat ik best moe was, ging ik samen met Erica naar het station. Echter omdat ik dus geen OV meer had, besloten wij dat lopend te doen! Lopend… Ai, foutje! Ik had dus blaren op mijn voeten en het werd erger en erger. Ik merkte dat ik weer terug in een overleving schoot en doorliep alsof er geen pijn was. Bij de dam had Erica afgesproken en ik liep alleen verder. Op een kilometer voor het station moest ik toch even erbij gaan zitten. Ik kon niet meer. Maar had geen keus, dus bijten op mijn tanden en door.

Na 2,5 uur was ik thuis, had ondertussen mijn sokken uitgedaan en liep het laatste stukje naar de auto op bloten voeten.

Thuis keek Paul naar mijn blaren en maakte dus een badje met Soda. Dat was echt zo fijn. De blaar was echt mega groot!

[tx_heading style=”default” heading_text=”Hoogte- & dieptepunten” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

 • Nieuwe hoorzitting UWV na de zoveelste bezwaar van ex werkgever.
 • Op gesprek bij mijn werk-coach.
 • Vetpercentage en kilo’s zijn gedaald
 • Mooie box van jouwbox ontvangen!
 • Fincieel meevallertje en vakantie geboekt naar Griekenland
 • Pijnbestrijding bij Paul heeft niet geholpen
 • Zaterdag heerlijk gegeten bij de Toko

[tx_heading style=”default” heading_text=”Inspirerende blogposts” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

[otw_shortcode_button href=”http://www.beautygoddess.nl/beauty/nailz/trind-welcome-to-miami-voorjaar-zomer-collectie-2018/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-pink” target=”_blank”]NIEUWE TRIND COLLECTIE | BEAUTYGODDESS.NL[/otw_shortcode_button]

[otw_shortcode_button href=”http://www.bychristiana.nl/beauty/review/review-the-ohm-collection-creme-deodorant/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-orange” target=”_blank”]THE OHM COLLECTION | BY CHRISTIANA[/otw_shortcode_button]

[otw_shortcode_button href=”https://www.liefscarolien.nl/koffiebroodjes-met-aardbei-of-kersen/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]KOFFIEBROODJES | LIEFSCAROLIEN.NL[/otw_shortcode_button]

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Updating, Kenzo, Avengers, film, dating, solo, sport, bodybuilding, 50 jaar, Flower, Poppy, store, Ambassador, toko

Like
  Nancy
  14 May 2018
  6:21am

  Jeetje, wat een enorm volle dagen! Maar wel te gek! En wat heerlijk dat jullie naar Griekenland gaan! Super zeg!

  marije
  14 May 2018
  7:17am

  Wat een heerlijk overzicht. Al die leuke dingen zijn je zo gegund!

  bychristiana
  14 May 2018
  7:29am

  Ach wat een lieverd heb jij ook thuis, zomaar een voetenbadje voor jou maken. Wat een goede mannen hebben wij toch! En wat een leuke ervaring moet dat geweest zijn met Kenzo. Ik kan me trouwens wel voorstellen dat het persoonlijk overhandigen van een bloem veel leuker is dan in de brievenbus doen, het is toch super om reacties van mensen te zien. Ik ken het verhaal van een ‘vieze’ vijver. Wij hadden er jaren geleden een in de tuin van de vorige eigenaar (meters lang was dat ding) maar het was een doorn in mijn oog. Wij hebben deze er uiteindelijk helemaal uitgehaald. Nou, zie ik zomaar mijn artikel van The ohm hier voorbij komen, wat ontzettend leuk! Het is dan ook een echte aanrader, deze deo;-)

  Annette
  14 May 2018
  3:16pm

  Oei blaren op je voeten is zoooo naar bikkel hoor dat je toch bent doorgelopen. Leuk dat Kenzo event 😉

  Joyce Elise
  14 May 2018
  4:39pm

  Super leuk dat je dit allemaal voor je blog mag doen!

  Dhini
  14 May 2018
  8:55pm

  Wat te gek dat je een ambassador voor Kenzo parfum. Love love love deze parfum en love poppy bloemen. Ik wil ook een ambassador worden van Kenzo flower

Laat een reactie achter!