Updating, weekoverzicht, week, Veluwe, kapper, Freedom, haren, pannenkoek, Zeewolde, landal, Hello Fresh

Updating 26%

Hallo… weer een week voorbij! Echt serieus… waar blijft de tijd? Afgelopen week heb ik diverse dingen ondernomen en ben ik iets aangegaan, waar ik nog wel over twijffel, echter soms moet je een knoop doorhakken!

[tx_heading style=”default” heading_text=”MAANDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]
Ik kan weer deze week opsommen dat ik gesport heb… echter afgelopen vrijdag ben ik in bed gebleven omdat ik dus een allergische reactie had en met dikke, jeukende ogen zat. Normaal laat ik sporten niet schieten, maar ik was gewoon kapot!

Fit, fitness, fitgirl, bodybuilding, clothes, fashion, yustsome

Woensdag, benen trainen en ik wil dan graag zien of de spieren de juiste aandacht krijgen.

De rest van de week was ook niet zo boeiend,… op maandag kwam mijn moeder even op de koffie, sorry mam, jij was wel boeiend hoor! En heb ik de winnaressen van mijn winacties samen met mijn moeder getrokken. Altijd fijn een onpartijdig iemand. Oh jaaaa… mijn moeder kwam haar bestelling van Klingel ophalen! En ik bestelde er een shirt! Deze laat ik jullie ook nog een keer zien.

[tx_heading style=”default” heading_text=”DINSDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Op dinsdag besloot ik spontaan naar de kapper te gaan. Eerst gesport, onder de douche en ik reed naar het dorp. Het was niet druk bij kapsalon Freedom, dat komt omdat het recent geopend is en de klanten nog moeten komen. Sommige mensen blijven liever bij hun vaste kapper, ik fladder nog wel eens naar een ander. Naast dat ik vaak zelf mijn haren knip, wilde ik nu toch iets wat ik niet durf, opscheren! En daar ging de tondeuze erin…

Kapsalon, Freedom, Gemert, Bakel, haren, knippen, heren, dames, scheren, sirië,

In de avond werd mijn HelloFresh doos bezorgd! Ik was het eigenlijk helemaal vergeten en dacht nog welke idioot belt zo laat nog aan… 21.00 uur is hier laat dus!

Maar wat was ik blij, het zag er zo goed uit… alles was ook heerlijk vers!

Hello Fresh, maaltijd, box, koken, gezin, familie, recepten, lekker, makkelijk, food, gezond, yustsome

Er zitten 3 receptkaarten in,  met uitleg over hoe je het moet klaarmaken. Tip van mij om goed te lezen in het deel van de voedingswaarde, want daar staat ook nog wat je zelf moet toevoegen en daar kwam ik zelf pas later achter. De eerste dag werd de Indonesische soep gemaakt. Die was lekker, maar de koriander vers was voor ons een misser… Ieks, man en kind trokken een vies gezicht! Voor de rest was het een heerlijke soep en ik was blij, dat ik koos voor 1 pepertje!

De tweede dag werden de Zweedse ballen met purree en broccoli op tafel gezet. Ook dit was weer lekker, maar mijn twee testers (Tetters, woord voor zeurkous) waren weer aan het miepen. Kind vond room door de purree niet lekker en de man vond de ballen te flauw! 😤

De laatste dag at kind niet mee (hoera) en maakte ik de Pilav. Oooooh zalig, met vis! En dit gerecht is toch wel mijn favoriet! Ik had het liefst de hele pan leegelikt!

Aankomende week komt er weer een doos vol lekkers en ik ben benieuwd wat mijn mannen nu weer te miepen hebben! 😜

[tx_heading style=”default” heading_text=”WOENSDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Op woensdag ben ik ook weer vroeg opgestaan en gaan sporten. Bij thuiskomst was er niet veel later mijn bestelling van Wehkamp binnen. Ik bestelde een nieuwe rok, kekke sokjes en een paar tiptop oorbellen… donderdag as op mijn blog meer!

Mijn haren gingen in de Maria Nila verf en mijn kapsel zag er toen nog beter uit! Het rood knalt weer! RED SONJA is back!

EEN BEAUTY MOMENT… INVESTEER EENS IN JEZELF

In de avond had ik een afspraak bij Schoonheidsinstituut Aerde. Nu zul je vast denken wat gaat ze nu toch doen? Ik had een intake en werd gewogen, gemeten en de behandeling werd besproken. Uit de test kwam naar voren dat ik een lichaam heb van een 35-jarige, dus whoop whoop!

Toch hou ik nog even het een en ander geheim omdat deze week de eerste behandeling gaat plaatsnemen en ik daarover een artikel wil schrijven. Niet om jullie te pesten, maar om mijzelf ook een beetje te beschermen. Geen zin in het geroddel her en der. Ik kan je wel vertellen dat er niet in mij gesneden gaat worden! 😉

[tx_heading style=”default” heading_text=”DONDERDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Vandaag ga ik eerst een mijn huis aanpakken en vouw wat was weg en maak de badkamer schoon. Verder stof ik de boel (alles nat af) en neem ik mijn beautykamer onder handen en poets die zooi ook eens 🤣 echt, ik ben een echte sloddervos, ik ruim echt niks op! Dus ook tijd om mijn kwasten te reinigen en wat is dat toch een rotklus, echter wel nodig!

In de middag besluit ik met mijn moeder te gaan wandelen, het waait stevig, dus ik neem uit voorzorg een allergie tablet. Want met flinke wind, loop ik tenminste ook meer kans op kwaaltjes.

We komen bij de kinderboerderij van het BoerenBonds museum en we zien een mannetjes kalkoen gewoon een vrouwtje mishandelen. Dat roept bij ons beide best wat emoties op en ik roep er een beheerder bij, ondertussen heb ik over het hek al een grote stok gevonden en jaag het mannetje weg (respectvol) en hij kakelt flink tegen… ik vloek nog het een en ander naar hem en hij zet zijn veren op en loopt weg. Het vrouwtje is flink toegetakeld en ze zetten haar meer dood dan levend in een hok. Mama en ik hebben de tranen in onze ogen.

Vlinders, natuur, Gemert, yustsome

Ondanks dit, maken we de wandeling af en zien we gelukkig ook nog mooie kanten van de natuur. Er vliegen heel veel vlinders en kleine blauwe Libelles. Ik probeer ook nog twee mooie lila kleurige vlinders op de foto te zetten, maar helaas.

Omdat ik recent iedereen tussen de tulpen zag staan en wij hier totaal geen bloemen velden hebben, maar prei, tarwe, aardappelen en mais, leek het mij wel leuk om zo’n foto te posten! Tja, verschil moet er wezen!

Ik ga op tijd naar bed, ben moe en mijn ogen jeuken.

[tx_heading style=”default” heading_text=”VRIJDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

En … grommmm, ik moest vroeg uit de veren, omdat ik al rond 10.30 in Amsterdam moest zijn. Echter mijn man verslaapt zich, ik schrik wakker, omdat mijn wekker niet afging en ik krijg mijn ogen niet open, omdat die dichtgeplakt zitten van de pus, ontstoken dus. En ik ben mega moe, mijn lijf vecht tegen de allergie. Dus ik blijf in bed en mail dat ik helaas niet kan komen. Ik baal wel. En het gevoel bekruipt mij dat ze nu boos op mij zijn. Omdat ik al twijfelde of ik het zou halen met het openbaar vervoer en gevraagd had of het de moeite was om 2,5 uur heen en ook weer 2,5 uur terug te reizen. Nou ja, dit is overmacht.

Allergie, hooikoorts, ontstoken, ogen

In de avond voel ik mij wat beter en zijn mijn ogen wat rustiger. Ik heb ze die dag gekoeld, schoongespoeld met afgekookt water.

En we halen snel wat visjes voor het Aquarium. Het worden 6 kardinaalvisjes, 2 gestipte Molly’s en 1 mini kogelvisje… die is zo cute! De maanvisjes doen we niet, omdat het Aquarium daarvoor te klein is en we willen geen vissen laten stressen. In de toekomst komt er nog een krab of kreeft in.

Aquarium, visjes, tropisch, zoetwater, vissen

Ik ben zo blij met mijn Aquarium, waar jullie een fluffy vriend hebben, kan ik genieten van mijn schattige kogelvisje met zijn spikkeltjes! Hij zwemt als een onderzeebootje, met zeer snelle vinnen! Hij heeft 1 keer zich wat opgepoft,… dus nu heet hij Puffer!

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZATERDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Vandaag train ik met Anna, zo fijn om weer met je maatje in de gym te zijn. Jammer dat ze niet ook in Bakel traint en weer terug is bij onze oude gym. Maar goed, ik ga niet meer terug, omdat er iemand traint waar ik zoveel triggers van krijg en hem het liefst in elkaar ram 🙈.

In de middag hebben de man en ik een date, kind heeft andere plannen en gaat niet mee. We rijden naar de Veluwe. Ik neem vandaag extra medicatie in, omdat ik geen zin heb in wederom een zieke dag. Gelukkig helpt dat en kan ik van de dag genieten.

De dag eindigd in Zeewolde bij Hans & Grietje, het meest gave pannenkoekhuis waar ik ooit geweest ben. Dit is een aanrader voor jong en oud!

Veluw, er op uit, kinderen, rabbit Hill, landal, Zeewolde, Hans en grietje, heks, yustsome

Zie je het plafond? Dat beweegt! En eens in de zoveel tijd gebeuren er allemaal ‘Spooky’ dingen! En kijk mij, de rol van heks zou mij ook niet misstaan! En dan zie ik er nog ABFAB uit 🤪

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZONDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Yeah, weer naar de Gym met Anna en we besluiten om naar S’Hertogenbosch te gaan om wat te winkelen. We verwennen ons met Churio’s en ik koop een paar t-shirts voor mijzelf en een leuke voor Paul.

Nu (zondagavond) zit ik op de bank met een advocaatje en wat snoeptomaatjes (nadat ik 2 flinke stukken chocolade opvrat).

 

 

Like
  Marije
  25 Jun 2018
  4:33am

  Druk weekje! Wat een mooie vissen heb je voor je aquarium gekozen.

  Femke
  25 Jun 2018
  4:41am

  Wat een drukke week weer. Ohhh dat aquarium vind ik leuk!!

  Nancy
  25 Jun 2018
  1:10pm

  Gezellige post! Ik ben benieuwd naar de post voor van de week!

  Joyce Elise
  27 Jun 2018
  1:53am

  Je hebt een lekker druk weekje achter de rug! Wat balen zeg van je ogen en wat een prachtige vissen heb je gekocht! Die met de zwarte stippen vind ik erg mooi!

  Hahaha ik lag helemaal dubbel om die foto met de heksenneus🤣🤣👌🏻

Laat een reactie achter!