UPDATING 3%

Het is vandaag 2e Paasdag voor velen, voor mij is het gewoon maandag hoor! Ik ga zo de strijkwas doen en sporten.

En op deze maandag breng ik je weer op de hoogte van mijn afgelopen week.

Updating, 3%, week van, yustsome, blogger

Deze week was weer een spannende week voor mij. Ik kreeg de bloeduitslagen en zou met mijn huisarts het verloop bespreken. Echter eerst ging ik mijn haren verven.

[tx_heading style=”default” heading_text=”MEISJES MET RODE HAREN…” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Riep ik ooit… ‘geen rood meer?’ Hahaha ik ben toch weer voor de bijl gegaan! Ik weet dat het gaat vervagen en dat deze kleur veel onderhoud vergt. Echter ik keek recent terug naar mijn foto’s van de afgelopen tijd en kwam tot de conclusie dat rood haar mij wat meer pit geeft.

Om rood te krijgen moest ik mijn haren ontkleuren! Dat had ik nog in huis, dus hoefde ik alleen  og een rode haarverf bij het Kruidvat te halen. Wat is dat duur hier zeg… daarover straks meer.

En ontkleuren resulteert bij mij altijd in worteltjes kleur! Dat komt doordat mijn haren veel warmte (altijd een rode gloed hebben) bezit.

Haren, verven,ontkleuren, rood, haar, donker, bruin, yustsome, beauty, blogger

En voila… eind goed… al goed? Nou nee, ik ben altijd eerlijk en ik moest de schaar erin zetten… want bepaalde punten, die ik hiervoor al eens had ontkleurd braken tijdens het kammen af. Nu ben ik geen paniekerig iemand en al moet ik mijzelf kaalscheren… boeien! Dus knip knip knip en mijn haar zag er weer stukken gezonder uit.

[tx_heading style=”default” heading_text=”UITSLAG BLOEDONDERZOEK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Op woensdag ging ik eerst even sporten, wat dat blijft voor mij een fijne uitlaatklep mbt mijn PTSD. Als ik ooit weer aan het werk mag, dan alleen in de middag, ik voel mij na het sporten pas weer mens.

Goed, om 11.10 had ik de afspraak en moest natuurlijk wachten, want ik ben altijd overal te vroeg. Mijn eigen huisarts heeft nu een assistente en deze dame is ook heel aardig. Ik wil geen man als huisarts, moet geen polonaise aan mijn lijf. Ze besprak de uitslagen en ik ben wat dat betreft zo gezond als een vis… ik had een HB van 9,5!

Echter… waarom komt nu die duizeligheid vandaan? Het vele boeren? Mijn huisarts deed wat testen en ze was verbaasd dat 1 oog niet op licht deed reageren, voor ik er zelf erg in had… was ze bijna al een conclusie aan het trekken en ik greep zelf in. ‘Oh sorry, ik vergeet te zeggen dat dit komt door een onderbreking in mijn hersenstam, lichte syndroom van Horner’. Ik heb dit al vanaf kinds af aan, het is niet levensbedrijgend, echter soms in het donker heel lastig, dan zie ik dus echt helemaal niks met dat oog (straatverlichting) en mijn oog hangt soms heel erg.

Uit de test kwam naar voren dat er wederom een virus op mijn evenwichtsorgaan zit en dit zorgt voor klachten, in combinatie met mijn te lage bloeddruk is dat geen fijn gevoel (constant dronken). Voor mijn Ischias kreeg ik advies om meer pijnstillers te gebruiken. Want zomaar een pijnblokkade geven doen ze niet, had ik wel op gehoopt.

[tx_heading style=”default” heading_text=”BEAUTY POST” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik kreeg van de week ook weer genoeg post voor mijn blog, echter ik haat het om dat online te gooien. Ik wil geen mensen kwetsen, maar waarom doe je dat als blogger? Ik vind het zo’n gepronk met veren! Ik doe het niet, omdat ik besef dat er mensen zijn die dit nooit kunnen betalen!

Sorry, ik moest dit even kwijt! Vooral na de video van Wayne Gosh die zich hieraan ook ergert!

[tx_heading style=”default” heading_text=”DUITSLAND ONVEILIG MAKEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Afgelopen zaterdag ging ik met mijn vriendin Anna even onverwachts naar Duitsland. Ik wilde heel graag gaan, omdat de haarverf hier zo duur is en ik het daar voor een prikkie kan kopen. De Syoss ‘onder de douche haarkleuring’ hier niet eens meer verkocht word ? en ik er even uit wilde en Anna ook.

Dus na een rondje trainen spraken we af om in de middag er naar toe te rijden. Ik zit ongeveer 30 minuten van de grens af, in iedere geval is het maar een klein ritje en mijn tank was ook bijna leeg, dus voordelig tanken was nu ook geen straf! Dat scheelde mij 8,00 op een hele tank!

Updating, 3%, week van, yustsome, blogger, réelle, Syoss, haarverf

Réelle haarverf is het huismerk van de DM en kost slechts 1,45 De Syoss color refresher kost 2,75

Updating, 3%, week van, yustsome, blogger, réelle, Syoss, haarverf, Balea, Treaclemoon, essence

Ik kocht al eerder de Melon sorbet körperpeeling en nu hadden ze de Dushcreme ook, Yeah 3,95. Balea wasserspray Melone 1,45. Balea antitranspirant deo 0,85 en de Balea duschgel kost ook geen drol en voor 0,55 ben je weer fris en fruitig.

Updating, 3%, week van, yustsome, blogger, réelle, Syoss, haarverf

Ik wilde eigenlijk deze kwasten niet kopen, dacht dit is toch meer voor jonge meiden! Maar toen ik ze eenmaal zag liggen en gek op fashion ben, kon ik het voor 1,95 per kwastje niet laten liggen.

Updating, 3%, week van, yustsome, blogger, réelle, Syoss, haarverf, Balea, Treaclemoon, essence, c&a

Bij de C&A kocht ik dit ringetje. Het past perfect bij mijn rode set die ik afgelopen donderdag in mijn fashionrubriek toonde! En wat kost dat? 2,00

Updating, 3%, week van, yustsome, blogger, réelle, Syoss, haarverf, Balea, Treaclemoon, essence, laktosefrei, laktose

Omdat ik steeds meer allergiën erbij krijg, moet ik ook meer oplettend met mijn drinken. En deze Krüger laktosevrije cappuccino 2,49 is echt lekker en ik krijg er geen diawattes van. Ik probeer ook altijd te vragen of ze mijn cappo met sojamelk kunnen maken. Vaak lukt dat wel, echter het is geen ramp als het niet kan, dan neem ik het extra rondje toilet wel voor lief.

Zo ik heb weer aardig wat weg zitten kletsen! En hoop dat jullie het weer een prettig stukje leesvoer vonden!

Logo2

Ps… ik ga aankomend weekend weer naar Duitsland, dus mocht je iets willen hebben? Mail maar een boodschappenbriefje naar yust@live.nl

 

Like
  Marije
  2 Apr 2018
  3:35am

  Fijn dat je weet waar je duizeligheid vandaan komt.

  Oei wel heel verleidelijk om je te mailen voor de Treacle Moon spullen ?

  chucky1012
  2 Apr 2018
  6:12am

  Zo fijn dat je nu weet waar de klachten vandaan komen.
  Gezellig even er tussenuit geweest te zijn.

  Sterkte en een fijne dag Xoxo

  Jessica J.
  2 Apr 2018
  6:38am

  Tof dat je nu weet waar je klachten vandaan komen. Jammer dat je die pijnblokkade waarop je gehoopt had niet gekregen hebt, hopelijk helpt die verhoogde dosis pijnstillers evenzeer. Veel plezier in Duitsland!

  Monica
  2 Apr 2018
  9:30am

  Hahah diawattes!

  Ik heb zelf ook een lage bloeddruk en ben al maanden duizelig maar de arts kan geen specifieke oorzaak vinden. Zo irritant is dat. Moet soms ook echt even zitten omdat ik bang ben om te vallen zo draaierig. Even afwachten is het antwoord altijd…

  Je haar is echt gaaf trouwens. Rood staat je zo goed! Xx

  Nancy
  2 Apr 2018
  3:37pm

  Nou fijn dat de bloeduitslagen mee vielen! Weer een zorg minder! Lijkt me heerlijk shoppen in Duitsland! Ik doe t dus nooit! Maf hè, en ik woon ook op een half uurtje van de grens!

  Anne-Marie
  3 Apr 2018
  4:59pm

  Ik word altijd helemaal gek als ik bij de DM ben. Zo veel leuks en zo goedkoop. Helaas wel wat ver maar we gaan zo’n 3x per jaar.

  Joyce Elise
  4 Apr 2018
  1:43am

  Wat rot zeg die klachten! Hopelijk wordt t snel beter! Stom he dat haarverf hier zo duur is…

Laat een reactie achter!