Updating, meting, Mugler, mooipr, events, lancering, parfum, EDT, alien, him, her, amsterdam

Updating 4%

In deze maandag Update klets ik je weer bij over mijn belevenissen van afgelopen week.

En dat ik een heuse bofbips ben, dan kan ik wel stellen. Klinkt wellicht ff niet zo lief, maar heb ik dat ook niet eens eindelijk verdiend?

Updating, meting, Mugler, mooipr, events, lancering, parfum, EDT, alien, him, her, amsterdam

[tx_heading style=”default” heading_text=”METING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]
De maandag was natuurlijk nog een Paasdag vorige week en ik heb die bij mijn schoonouders doorgebracht. Het was er gezellig en ondanks dat ik geen ‘vreetdag’ had, kon ik toch genieten van mijn meegebrachte Ananas, garnaaltjes en soep. Mijn schoonmoeder had Paasgebak, maar ik heb niks genomen! Nee, want ik had op dinsdag een meting staan.

Updating, meting, Mugler, mooipr, events, lancering, parfum, EDT, alien, him, her, amsterdam

Dus daar sta je dan na een ‘vreetdag’ 1e En 2e Paasdag bij je Personal Trainer op de weegschaal. Damnnnn F… ik was een kilo aangekomen en mijn vetpercentage was ook niet om over te jubelen! Wat is er toch met mijn lijf aan de hand? Het wil niet…

Wat ik wel weet is dat mijn overgang nu echt bezig is en ik heb er ook ‘last’ van. Opzwellen, dan weer wel, dan weer niet ongesteld en ik hobbel uit voorzorg maar met inlegkruisjes rond. Want ja, die sluitspieren werken ook niet echt tof. Regelmatig een natte broek! Het is wat, bijna 50 worden!

[tx_heading style=”default” heading_text=”MUGLER” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

En dan gebeurt er iets in je leven… waar de een een ontmoeting met haar Popster een mega ervaring vind, zo kreeg ik via FaceTime van mijn vriendin S te horen dat ik op Woensdag bij de lancering mocht zijn van 2 nieuwe Mugler geuren!

Updating, meting, Mugler, mooipr, events, lancering, parfum, EDT, alien, him, her, amsterdam

Die foto van FaceTime… OMG! Dit was mijn reactie dus live opgenomen! Van je vriendin moet je het hebben! Hahaha! Maar dat je als #ThierryMuglerfan erbij mag zijn! Whoooooooooop! Dus toen ik eenmaal besefte dat ik dus Adhoc eea moest regelen, heb ik treinkaartjes besteld (Retour voor op een andere dag) en moest ik kleding uitzoeken! En ik dacht dat het een hele sjieke bedoeling zou zijn, dus appte ik mijn vriendin de foto met mijn Chinese jurk. Nou ja, het is dus eigenlijk mijn trouwjurk! ☺

De volgende dag trok ik eerst mijn kleding aan die wat lekkerder zat, want om nu sjiek de friemel in de trein te stappen… hahaha nou ik leek nu een zwerver met mijn gat in de broek!

Voordat we naar het mooie W-hotel zouden gaan, sprak ik bij vriendin S af in haar Amsterdamse appartement. Kon ik mij eerst even omkleden en een kopje koffie drinken. En mijn zware tas afgooien, want ik bleef bij haar slapen!

Updating, meting, Mugler, mooipr, events, lancering, parfum, EDT, alien, him, her, amsterdam

We werden ontvangen door de dames van MUGLER met een ring ruikend naar de geur Alien. We kregen een drankje en er werd een foto van ons gemaakt, waarom? Dat bleef nog even een verrassing!

De onthulling vond plaats door middel van een video. En daarna werden de zuilen in DiscotheekMad Fox belicht en konden we de nieuwe flacons van dichtbij zien!

Het frappante is dat ik de geur Flora Futura, de vrouwelijke variant die woensdag online gezet had! En nu werd deze onthuld, samen met de nieuwe geur voor mannen! We konden ruiken aan de geuren en ik was heel erg onder de indruk van de heren geur! Binnenkort een uitgebreid artikel online!

Verder was dat het! Ik had eigenlijk in mijn hoofd denk ik te veel de Amerikaanse lanceringen en een feestje met dansen was wel iets wat ik in mijn hoofd had! Hahaha… maar het lekkere eten wat rond gebracht werd, maakte alles goed, want ik had toch honger! Kippenvleugeltjes, hamburgers, heerlijk toetjes…en drank! Oh oooooh… dat kan toch niet Sonja met je training? Ja daag! Ik blijf ook nog mens!

Na afloop kregen we een Goodybag met de twee geuren erin! Wauw!

Omdat de nacht nog jong was… zijn we samen nog naar de film gegaan. En hebben we daarna nog in een kroeg ons bezat! ? In ieder geval dronk ik een mix drank met Port en nog iets! En ik ben als een blok in slaap gevallen! Dat is op de foto te zien, want ik had niet eens in de gaten dat Chico bij mij lag,  en het luchtbed onder mij leegliep! Mijn vriendin maakte deze foto in mijn slaap!

Rond 5 a 6 uur werd ik wakker op de grond! Nou ja, ik voelde wel dat het hard lag, maar had geen zin om heisa te maken. Echter ik moest zo nodig naar het toilet dat ik ook maar opmerkte dat mijn bed FLAT was. Dus ben ik nog wat uurtjes in haar bed erbij gekropen!

De volgende ochtend vroeg op! Hahaha voor mij is 9 uur uitslapen! En op naar de volgende leuke belevenis!

[tx_heading style=”default” heading_text=”MOOI PR” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Updating, meting, Mugler, mooipr, events, lancering, parfum, EDT, alien, him, her, amsterdam

Ik mocht ook naar het Mooi PR Appartment komen en dat was echt ook weer een supergave ervaring! Ik zag de merken waar ik regelmatig persberichten van krijg en kon nu ook kennismaken met de mens achter een brand. Helaas had ik niet veel tijd, want ik merkte dat ik een paar dingen per ongeluk had overgeslagen. Ik zag ze pas bij thuiskomst in mijn Goodiebag!

Updating, meting, Mugler, mooipr, events, lancering, parfum, EDT, alien, him, her, amsterdam

Wat een geweldige tas vol prachtige merken!

Een speciaal dankwoord aan OPI voor de mooie nagellak, L.O.V. Dame die mijn onzekerheid wegnam door te zeggen dat ze mij herkende! De lieve Brabantse Milu… heerlijk mens en ook de dame van Christian Faye, waar ik zo goed mee klikte! Een diepe buiging voor de dames van het mooie merk Birds on the run, die al hun designs zelf maken! En en en… iedereen waar ik even mee gekletst heb! Wat een lieve mensen!

En last but… juist MOOI PR! Meiden, jullie hebben een geweldig leuk concept neergezet! Tot snel!


En zo belandde ik weer terug op beide voeten! Ging ik op vrijdag weer trainen. Deed ik dat ook op zaterdag met vriendin Anna, wat weer super gezellig was! En ging ik in de middag met manlief en onze zoon Yuri naar Duitsland om wat drank en spullen in te slaan voor zijn feest! Ook kochten we nog een mooie Nike set voor hem, broek en shirt bij Sport 2000 in Boxmeer.

Nu zit ik hier languit op mijn stoel, nadat vanmiddag mijn schoonouders op bezoek waren en we gezellig geklets hebben.

Mijn week was geweldig! 

Logo2

Like
  Joyce Elise
  9 Apr 2018
  2:32am

  Wat een super leuke ervaring! Tis je van harte gegund, zeker voor zo’n Thierry Mugler fan als jij! 😉 Nogmaals bedankt voor de mooie lipstick! <3 En wat een geweldige goodiebag van MooiPr!

  Susan
  9 Apr 2018
  5:39am

  Leuk je ontmoet te hebben donderdag!

  chucky1012
  9 Apr 2018
  5:55am

  Jij hebt het verdient om als grote liefhebber van dit parfum bij de lancering aanwezig te mogen zijn.
  Leuk dat jij hier voor bij een vriendin had geslapen.
  Mooie wk had je gehad.

  Xoxo

  Nancy
  9 Apr 2018
  6:31am

  Oh heerlijk! Daar kun je weer ff op teren of niet! Nou en jij verdient het zeker hoor! Genieten, dat is wat je moet doen!

  Theelepelvrouwtje
  9 Apr 2018
  7:57am

  Wat leuk!

  Marije
  9 Apr 2018
  9:26am

  Je hebt het zeker verdiend en zo leuk om te lezen dat je zo genoten hebt!

  Pippi
  9 Apr 2018
  1:07pm

  Wat heb je een geweldige week gehad! Het is je gegund ❤️

Laat een reactie achter!