Beauty, Trade, Utrecht, pers, cosmetica, PR, Utsukusy, idun, Mineral, skin, care, blogger, yustsome

UPDATING 5%

Daar ben ik weer! Een nieuwe week, met nieuwe kansen!

Afgelopen week had ik weer een hele drukke agenda. En ik ben eerlijk ook wel blij als April voorbij is. Het is een maand met veel verjaardagen, maar ook veel lanceringen voor het komende seizoen.

Beauty, Trade, Utrecht, pers, cosmetica, PR, Utsukusy, idun, Mineral, skin, care, blogger, yustsome

Ondanks dat de drukte best wel op mij ingehakt heeft, het is vermoeiend het reizen, maar ook mentaal merk ik dat het pittig voor mij was. Moet ik zeggen dat ik ook hele mooie, lieve, leuke en geweldige momenten had.

[tx_heading style=”default” heading_text=”BEAUTY TRADE UTRECHT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik mocht op uitnodiging naar de Beauty Trade beurs in Utrecht. Ik had van Utsukusy een uitnodiging en van Cosmetitext PR. Dubbele geliefd! Hihihihi… Dus ik zei geen nee, want dit is toch een Walhalla voor elke beauty lover!

Vooraf sprak ik al met Bianca van Pinkit.nl af om elkaar te ontmoeten op het station in Utrecht. Toen ik in de trein zat kreeg ik een berichtje, Jolanda van Zazazoo.nl zat ook in dezelfde trein en ze kwam bij mij zitten! Hoe gezellig is dat.

Beauty, Trade, Utrecht, pers, cosmetica, PR, Utsukusy, idun, Mineral, skin, care, blogger, yustsome

Ik had makkelijke kleding aan, vooral schoenen, want op zo’n beurs rond hobbelen op je hakjes is vragen om blaren! We werden ontvangen bij de ingang, nou ja we zagen Christiana met een persversiering om haar nek, dus dat was handig. Daarna mochten we doorlopen… hahaha die mensen in de rij bij de ingang keken verbaasd!

Een intro gesprekje voor de rondleiding, waar ik niks van meegekregen heb, want ik zat weer eens volop te beppen… toen we in groepjes verdeeld werden, was er even een oooooooh wat jammer moment, maar ik kwam bij Natasha van beautyopinie.nl en dat was gezellig, daar ik haar blog altijd lees.

Beauty, Trade, Utrecht, pers, cosmetica, PR, Utsukusy, idun, Mineral, skin, care, blogger, yustsome

Ik was ook nog even test persoon voor een rimpel reducerend product! Ik laat jullie ook hier meer over lezen! Mocht je het niet uithouden van de spanning… het betreft hier QUANIS DE FILLER ZONDER NAALDEN!

Beauty, Trade, Utrecht, pers, cosmetica, PR, Utsukusy, idun, Mineral, skin, care, blogger, yustsome

We liepen verder langs genomineerde bedrijven, waar we her en der een kleine demonstratie kregen. De andere groepen liepen een andere ronde. Gelukkig mochten we na de lunch, waar ik alleen de salade van genomen heb ivm dieet, nog op eigen houtje rondlopen en dat hebben wij dan ook gedaan met een klein groepje bloggers.

Daar gingen wij dan… met een volle tas beauty spullen! Wat was die zwaar! En er kwam nog meer bij, hahaha! Want bij CENZAA.NL werden wij verrast met een fullsize product! Oh, mijn eerste review komt er dus aan!

Bij UTSUKUSY moest ik natuurlijk even langs! Want van dit merk heb ik nu een aantal producten getest en ben onder de indruk. Binnenkort krijgen jullie nog een review of 3… dus hou mijn blog in de gaten! Het was super om Ellen en Ilona nu eens in het echt te zien!

Na deze ronde namen we afscheid van enkele dames… Mieke, Christiana en Natasha gingen huiswaarts en Bianca, Jolanda en ik liepen nog naar enkele merken van bureau Cosmetitext PR. IDUN MINERALS stond op de lijst en daar maakte wij ook nog kennis met de eigenaar! Waarop we nog een tasje kregen met een mini lipgloss erin! Supercute!

Bij MINERAL SKIN CARE hadden we ook nog een gesprekje en mochten wij uit de nieuwe producten iets kiezen… ik koos zelf voor de nieuwe groene lijn.

HYDRO GLOW EXTRA RICH CREAM DRY TO VERY DRY SKIN
Hydraterende 24-Uurs Crème Voor De Droge Tot Zeer Droge Huid

Ook hier zie je snel een review van!

Ik kocht zelf natuurlijk ook nog her en der wat producten en dat tegen flinke korting! Nadat onze armen bijna uit de kom getrokken werden door de zware tassen… ja wie mooi wilt zijn! ? Gingen we nog een hapje doen bij WAGAMAMA in Utrecht.

Toen werd het toch wel tijd om afscheid te nemen en de trein naar huis te nemen! Ik kon met Jolanda nog even een stukje mee reizen en we hebben nog heerlijk gebabbeld en genoten van de dag!

[tx_heading style=”default” heading_text=”OPI EVENT DEN BOSCH” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Hoe leuk is het als je als nagellak liefhebster een uitnodiging krijgt om een event van OPI bij te wonen in Den Bosch? Echt KEI leuk!

Dus ging ik op donderdag met mijn ootootje op weg. Naar Veghel vind ik niet eng, maar naar een stad… serieus ik moet dan altijd iets te eten hebben van de zenuwen. Dus ik had een zakje van die groene stengels bij en maar knauwen! Ergste, mijn batterij van de mobiel was leeg, dus paniek! Geen routeplanning. Nu had ik de kaart wel al in mijn hoofd opgeslagen, dus ik vertrouwde op mijn fotografisch geheugen.

Ik kwam ruim op tijd aan en kon zo als eerste mooie foto’s maken van al het lekkers! Waar ik weer niks van mocht pakken… nou ja, toch iets geproefd hoor!

Beauty, Trade, Utrecht, pers, cosmetica, PR, Utsukusy, idun, Mineral, skin, care, blogger, yustsome

Een hele mooie tafel! Met diverse gezonde hapjes! Er stonden ook mooie andere producten opgesteld, waaronder Dermalogica en de nieuwste verzorgingslijn van OPI en de voorjaarscollectie LISBON.

Na een cappo mocht ik omhoog klimmen in ern stoel! Omhoog? Ja want niet mijn handen, doch mijn  voeten kregen een vertroeteling. Ik had voor handen ingeschreven, echter ik werd omgeboekt! En achteraf maar goed ook. Want nu kon ik deze schoonheidsbehandeling voor mijn voeten ook eens uitproberen.

Beauty, Trade, Utrecht, pers, cosmetica, PR, Utsukusy, idun, Mineral, skin, care, blogger, yustsome

Even weken in een badje, daarna werden mijn nagels en nagelriemen verzorgd. Kreeg ik een basecoat voor gel nagellak erop, dat zorgt voor een lange houdbaarheid (noem het in klus jargon een voorstrijk). En daarna mocht de kleur erop. Dit is een UV lak, dus dat ging lekker vlot. Ik koos voor de kleur NOW MUSEUM, NOW YOU DON’T dat een mooie geland heeft en ook qua kleur past bij mijn persoonlijkheid.

Nadat mijn voeten waren gelakt, kreeg ik nog een heerlijke verzorging! Oh wauw… wat kietelde dat, hahaha… maar een voeten scrub is echt hemels! En daarna werden ze nog verzorgd met een ander product. Ik zag mijn rechtervoet er opeens jaren jonger worden! De doorbloeding werd er door gestimuleerd en mijn dode, duffe huid riep ‘halleluja’! De eelt hakken werden nog geveild en ik moest oppassen dat ik niet zou uitglijden, want wat waren ze smooth zeg! Tjemig, wat is zo’n behandeling fijn, dat smaakt naar meer! En hoe tof… er zat een kortingsbon in het tasje wat wij meekregen!

En… 10 prachtige tinten uit de collectie! Een nagelolie, base- en top coat, mini Grease setje, remover wipes en een tasje! Wat een bofkont!

Beauty, Trade, Utrecht, pers, cosmetica, PR, Utsukusy, idun, Mineral, skin, care, blogger, yustsome

Ik heb ondertussen mijn nagels, alle 10 in dezelfde kleur gelakt! Mijn tenen,… ik haat ze, nu een stuk minder na deze ervaring! Ze zijn toch heel mooi geworden!

Dank je wel lieve OPI dames en Skin Care Centre in den Bosch en Mooi The Agency PR voor deze middag! 


Oh hemeltje lief, dit was een behoorlijk stukje tekst! En ja, ik kan in het echt ook zo kletsen!

Ik hoop dat je deze updating weer leuk vond en ik wilde nog zoveel meer zeggen!

Hoogtepunten

 • Gezelligheid met andere bloggers
 • Verjaardag van mijn Paps Ben
 • Nieuwe samenwerkingen
 • Waardering krijgen
 • Complimenten over mijn nagels krijgen van OPI dame
 • Shoppen met de man en een shirtje cadeau krijgen

Favoriete blogposts

[otw_shortcode_button href=”https://www.zazazoo.nl/blogtips-waarom-is-bijhouden-uren-zo-belangrijk/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]BLOGTIPS |  ZAZAZOO.NL[/otw_shortcode_button]

[otw_shortcode_button href=”https://littlebyme.nl/blux-beauty-box-unboxing-spring-edition-2018-maart-april/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” target=”_blank”]UNBOXING BLUX BOX | LITTLEBYME.NL[/otw_shortcode_button]

[otw_shortcode_button href=”http://www.readalong.nl/lifestyle/drie-dagen-detoxen-juizs-coldpressed/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-green” target=”_blank”]READALONG.NL | DETOXEN MET JUIZ-S[/otw_shortcode_button]

Logo2

Like
  chucky1012
  16 Apr 2018
  4:32am

  Prachtige teinte nagellak ??
  Mooie foto’s.

  Xoxo

  Marije
  16 Apr 2018
  5:48am

  Wat een heerlijke week heb je gehad! Je verdient dit soort momenten zo ontzettend!

  Carolien
  16 Apr 2018
  7:01am

  Gave nagellakkleur! Ik houd van je schrijfstyle, kan me dan gelijk inbeelden hoe jij kauwend in de auto zit, haha. Nee maar even zonder gekheid, leuk verslag! En sterkte met bijkomen.

  Anna Gerrie
  16 Apr 2018
  11:25am

  Wat leuk om met andere blog dames zo op pad te gaan! Mooie merken heb je meegekregen, ben benieuwd naar je ervaringen ermee.

   YuStSoMe
   16 Apr 2018
   2:55pm

   Het was ook echt heel gezellig! En heb me een deuk gelachen!

  Nancy
  16 Apr 2018
  2:39pm

  Jezus, dat klinkt echt te gek zeg! Waar komt eigenlijk jou kennis over beauty vandaan?

   YuStSoMe
   16 Apr 2018
   2:55pm

   Zelfstudie bij de LOI ? nee, ik was altijd al geïnteresseerd in beauty, maar mocht van thuis er niks mee doen, kon je geen geld mee verdienen.

  Annette
  16 Apr 2018
  5:22pm

  Teennagels lakken haha ik doe het meestal alleen voor de zomervakantie en dan laat ik het afslijten ai ai ai hahaha kan echt niet natuurlijk.

  Rosita
  16 Apr 2018
  6:14pm

  Leuk zo’n event! En gezellig zo met een paar mensen die je kent. Een behandeling aan je voeten en gelakte nagels… Heerlijk! Zelf laat ik elke 6 weken mijn voeten doen. Volgende keer ook maar eens mijn nagels laten lakken. ?

   YuStSoMe
   17 Apr 2018
   9:52am

   Ja leuk! Zien ze er stukken vrolijker uit!

  Natascha - BeautyOpinie
  20 Apr 2018
  4:56am

  Het was zoooo leuk om je te ontmoeten! Bedankt voor je gezelligheid!!

  Joyce Elise
  23 Apr 2018
  2:42am

  Wat ontzettend leuk! Super dat je dit allemaal mag doen!

Laat een reactie achter!