Updating: jarig | winacties en momenten

Afgelopen week was er weer een met een gouden randje! Maar daarnaast had ik ook wel enkele droevige berichten te verwerken. Dat is nou het leven, het gaat niet altijd over rozen!

Ik tel af… nog 2 dagen, dan ben ik 50!

[tx_heading style=”default” heading_text=”MAANDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Op maandag ben ik vroeg op, eet mijn shake en wacht tot het tijd is om aan te rijden naar de sportschool. Ik heb een nieuw schema dus dat is altijd even kijken hoe de oefening gaat. Het is best pittig en ik moet nu alles eruit halen van mijn trainer. Mentaal lukt mij dat wel, ik ben een vechter, echter ik merk dat mijn schouder niet alles kan. 1 of 2 oefeningen lukt nog net, maar dan is het klaar en heb ik zoveel pijn, echter laat ik dat nooit merken.

Het ergste is dat ik dan nog mjn strijkwas heb! En die maar op een Franse slag doe. Het meeste vouw ik maar gewoon op.

Als ik met mijn verplichte taken klaar ben ga ik meestal wat voor mijn blog doen. En schrijf ik mijn Utsukusy review. Meestal maak ik vooraf de foto’s en aan de hand van mijn ervaring schrijf ik het artikel.

[tx_heading style=”default” heading_text=”DINSDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

En we doen weer een rondje sportschool! Na het douchen ga ik een filmpje opnemen, omdat ik nog een uitdaging open heb staan… makeup opdoen in 60 seconden! Nou, ik heb er zelf om moeten lachen, toen ik de blush aanbracht, hahaha!

Verder die dag rommel ik wat in huis, ja echt rommel, want vaak blijft er een puinhoop achter! Ik ben echt een sloddervos! Een nadeel van mijn therapie! Omdat ik dus minder controle wil hebben, merk ik dat er ook een soort van luiheid in mijn zijn is ontstaan. Ik die altijd bijna een showroom van mijn huis maakte, heeft nu overal zooi liggen!

[tx_heading style=”default” heading_text=”WOENSDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Tja, saai hoor, maar ook vandaag duik ik eerst de sportschool in om te trainen. Op woensdag is benen dag en dat is voor mij ook weer pittig. Op het eind sta je te trillen.

Koptelefoon, Bluetooth, online, bestellen

Gelukkig kwam er deze week een nieuwe koptelefoon binnen! Ik won een shoptegoed bij Nancy en dit kwam zo goed uit, mijn andere was helemaal versleten! En vandaag nam ik deze voor het eerst mee! Wat een Bas! Wauw! De muziek klinkt nu stukken beter! Verbinding met Bluetooth gaat ook super vlot! Aanrader!

Kijk eens op deze site: [otw_shortcode_button href=”https://www.bluetoothkoptelefoons.nl/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-blue” target=”_blank”]Bluetoothkoptelefoons.nl[/otw_shortcode_button]

Vandaag krijg ik ook een naar bericht, dat BAM de hond van mijn vriendin Ellen is overleden, totaal onverwachts. Hadden ze hem eindelijk weer thuis na een bijt incident, waarvan ik vind dat daar een en ander vuil spel is gespeeld, gebeurt er dit! 7 juni zou hij jarig zijn… Ik had echt een brok in mijn keel, waarom? Deze logge lieverd… rust zacht kleine prins! 

[tx_heading style=”default” heading_text=”DONDERDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Yeah, vandaag geen sport, maar een tripje naar Den Haag en Amsterdam. Ik kocht online een dagkaart, dat scheelt een hoop geld. Ja want deze blogger moet alles zelf betalen. Ik kan niks van de belasting aftrekken of zo. En nu kun je zeggen, je hoeft niet te gaan, dat klopt… echter het is ook een stukje mensen ontmoeten (wat voor mij ook belangrijk is, weer oefenen met contacten maken) en jezelf laten zien bij PR.

Ik was uitgenodigd bij Bloggers and Brands en we kregen daar wat te zien van nieuwe collecties.

Bloggers and brands, PR, meeting, blogger, blog, yustsome

Er was een heerlijke lunch! En de tafel was ook supercute gedekt. Helaas mocht ik niet alles hebben, wat had ik zin in een wrap zeg… en Claudia (die tegenover mij zat) rolde een paar lekkere op. Oooooh, ik had ze van haar bord willen grissen! Hahaha! Gelukkig had ik mijn eigen eten bij!

Na een korte uitleg mochten we de kleding van MISS CHAOS passen! En wie had dat gedacht? Ik pas in een s! Deze kleding valt wat ruimer en heeft een goede stretch! Natuurlijk niet alles paste ik, hahaha, zonder rek, geen trek! Ik kom er dan niet meer uit en raak in paniek!

Ook lagen er hoedjes en toffe accessoires van BOOTIES! 

We mochten met een outfit op de foto en hoe vinden jullie mij in het wit? Ik beken… ik mag het meer gaan dragen! Nu ben ik ook heel benieuwd naar de andere foto’s!

Omdat ik ook nog naar Amsterdam moest, heb ik eerder afscheid genomen, zodat ik de trein voor 4 uur kon pakken, scheelde mij weer extra geld. We kregen een Goodiebag mee en ik ben altijd Aagje om te kijken wat er in zit.

Booties, Miss chaos, bloggers and brands, blogpost, updating, yustsome

Een tasje van Miss Chaos en een sleutelhanger, lipbalm, armband van ? En een pin van Booties, deze heeft ook nog eens mijn lievelingskleur! Het hoedje kregen we mee van Bloggers and Brands zodat we de pin hierop kunnen bevestigen! Zie foto met hoedje op!

En nu hop hop hop naar Amsterdam!

In de trein werd ik door de conducteur op mijn vingers getikt! Onterecht, want met een dagkaart mag je als je voor 4 uur incheckt je reis dus afmaken! Hij beweerde dat ik om 4 uur moest uitstappen en pas om 18.30 weer instappen! Ja daaaaaag! Op twitter kreeg ik het antwoord en helaas kon ik het hem niet meer onder zijn neus wrijven! 😤

Ik was op tijd in Amsterdam, ik zou om 5 bij de pers bijeenkomt welkom zijn bij de eerste Europese Fluevog store. Maar ik was zo moe en hongerig dat ik besloot eerst wat te eten. Ik had ondertussen mijn hakken even verruild voor slippers en dus moest ik natuurlijk weer in het net met mijn Fluevog aan!

Wat een welkom! Ooh jongens en meisjes wat is dat thuiskomen! Een dikke knuffel,… ‘je bent gekomen’ en een warm onthaal! Ook het PR bureau was zo lief, ik ga er binnenkort op de koffie!

En dan zit je daar tussen allemaal Fluevog liefhebbers, journalisten van magazines als oa Linda en mensen die van ver gekomen zijn om de winkel in Amsterdam te bekijken! Ook de ontwerper was aanwezig en ik mocht samen met hem op de foto, maar ik durfde niet! Nu heb ik er spijt van! 🙈

Fluevog, design, Europe, Amsterdam, store, opening, Press only

Omdat ik dus bij a jarig ben heb ik mijzelf een paar cadeau gedaan. Ik ga deze donderdag kopen! Soms moet je jezelf goed verwennen en ik weet, het is niet zomaar even een schoen kopen, het is een investering. Design kost nu eenmaal wat meer. Ik koop liever deze schoenen dan een MK tas!

Nu nog een keuze maken, want ik dub nog tussen enkele! Het worden wel zwarte, want ik heb en draag nou eenmaal weinig kleur.

Ook hier kreeg ik bij afscheid een klein tasje mee. En ja ik was ook nu weer nieuwsgierig, maar kon mij bedwingen tot in de trein.

Ik kocht eerst nog voor Paul een cadeau bij Nespresso en voor Yuri nog een shirt van Tommy Jeans (Hip en jong van Tommy Hilfiger). Dat merk stond al een tijdje op zijn wensenlijst en ik vond dat hij het verdiende.

Fluevog, design, Europe, Amsterdam, store, opening, Press only

Eenmaal in de trein was ik ook zo moe! Ik was pas rond 22.30 uur thuis en klaar met deze dag.

[tx_heading style=”default” heading_text=”VRIJDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Met moeite opstaan… bah wat ben ik brak. Mijn voeten zijn weer zo pijnlijk! Gelukkig is mijn training vandaag niet zo intensief!

Vandaag zijn wij 17 jaar getrouwd! Daar herinnerd Facebook je tegenwoordig gelukkig ook aan, hahaha!

We doen niks bijzonders, want ik zit nog strak in mijn eetschema! Echter als Paul s’avonds thuiskomt heeft hij een prachtig boeket rode rozen bij met 17 stuks! Ik zei niet eerst dank je wel… ik riep ‘jij bent gek’! Maar ben er wel blij mee! Wauw!

Verder poets ik boven mijn huis die dag en verschoon de bedden! Paul maakt ze dan op, omdat dat te zwaar is voor mijn schouder! Ja,… ondanks dat ik train, lukt mij dat niet!

En weer krijg ik een naar bericht, omdat eea nog niet online is gedeeld zal ik uit respect dat ook niet doen, maar verdorie…dit zet je toch aan het denken! Vanmiddag (zondag) bij mijn moeder op bezoek!

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZATERDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Nou, zelfde liedje… eerst sporten, douchen en dan ga ik met Paul en kennis Thea naar Goch. Lekker shoppen! Nou ja, boodschappen! Mijn ‘Truus’ zoals ik mijn man wel eens noem, heeft totaal geen hekel aan winkelen en af en toe ben ik meer een vent en hang aan de winkelwagen, terwijl mijn Truus aan het inladen is!

Eerst koffie met een broodje! Nou ja voor mij sla! En dan bij Fritz mode naar binnen, mijn man koopt een set nieuwe kleding.

Bij de DM koop ik veel Balea, omdat ik voor mijn winactie iedereen wil laten kennis maken met dit mooie merk! En je kunt je van top tot teen hiermee verzorgen! Echt zo blij met wat ik gekocht heb!

Bij een jeans winkel loop ik nog even alleen naar binnen, terwijl manlief en Thea de C&A induiken. Ik zie dat ze ook hier Tommy Hilfiger verkopen en koop voor Yuri nog een shirt.

Fashion, men, Guys, boys, Tommy, Hilfiger, jeans, shirt, fashionista, yustsome

Nou hij staat er weer mooi op toch?

En bij de C&A koopt mijn man een zwembroek en polo. En ik? Ik koop niks, want ik had nu een kind te kleden! Ondanks dat hij kleedgeld krijgt, maar dat verdwijnt vaak bij de Jumbo!

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZONDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Omdat ik dus zo dun, droog mogelijk wil zijn as woensdag ga ik vandaag (gisteren) eerst trainen. Alleen cardio. En typ ik vooraf dit artikel. Een was staat al te draaien en staan wat klusjes op de planning. Website van vriendin aanpassen op de privacy wet, tja… die hulp kan ik gelukkig bieden.

En verder… we zien het wel!

Logo2

Ps…in de avond heb ik Yuri zijn haren nog geknipt en wat was weggewerkt! Dus morgen (vandaag) lees ik mijn favoriete blogs weer! Ik had echt even mijn weekend nodig! 

 

Like
  Jolanda
  4 Jun 2018
  6:06am

  Drukke week zeg!! Je dagje pr was ook druk, maar wel heel leuk volgens mij!

  Marije
  4 Jun 2018
  6:17am

  Lekker druk weekje.

  Ik herken heel veel in het loslaten van perfectionisme en dan een chaotisch huis hebben. Mijn huis is nu ook een chaos omdat ik aan het opruimen ben na een lange tijd het perfecte los te hebben gelaten.

  Wendy
  4 Jun 2018
  6:52am

  Een drukke maar leuke dingen gedaan. Echt jammer dat je niet met de ontwerper op de foto bent gegaan. Ik snap echt dat je spijt hebt. Volgende keer als je iem beroemd tegen komt zeker wel mee op de foto, zodat je niet weet spijt krijgt.🤔
  Alvast een fijne verjaardags week gewenst.💋👍

  Nancys Fashion Style
  4 Jun 2018
  7:11am

  Die dag in Amsterdam klinkt zo geweldig! Ik word een beetje groen….. Geweldig, je verdient t allemaal zo. Fijn dat je een nieuwe koptelefoon hebt kunnen uitzoeken! En heb je woensdag lekker feest? Ben benieuwd wat je gaat dragen? Ik wens je een super week toe!

  Chelsey
  4 Jun 2018
  3:53pm

  Drukke week heb je gehad zeg! Och gossie, wat zielig van die hond van je vriendin! 🙁

  Annette
  4 Jun 2018
  5:02pm

  Lekker overzicht, het kleedgeld van de kinderen ging hier ook vaak naar de Jumbo haha hoe vaak ik ze ook dreigde dan niets meer op hun rekening te storten. Ach het is goed gekomen 😉

  Natascha
  4 Jun 2018
  5:15pm

  Ik snap wel dat jij even een dagje voor jezelf nodig had hoor, wat een drukke week! Wel heel leuk 🙂

  Deb
  4 Jun 2018
  6:30pm

  Wat sport je veel, wat goed!! Daar kan ik zeker een voorbeeld aan nemen ;-)! En wat een leuke foto’s van het Bloggers and Brands event. Dat jurkje staat je ook erg goed! Wat leuk dat je als grote fan bij het Fluevog event was. Ik had echt nog nooit van dit merk gehoord totdat ik jouw post van eerder deze maand las. Ik ben benieuwd welke Fluevog’s je jezelf kado zal geven.

  chucky1012
  7 Jun 2018
  4:14am

  Jij bent goed enzeer intensief bezig met sporten en gezond eten.
  Klinkt als een leuke en drukke week 👌

Laat een reactie achter!