Utsukusy, resilience, facial cleanser, crème, serum, verstevigend, verjongend, Japan, Barcelona, beauty, mooi, blog, yustsome

Utsukusy beautybox

De huid heeft op elke leeftijd verzorging nodig, hoe ouder we worden, hoe meer we ons gaan richten op Anti-age. Recent kocht ik bij Utsukusy een Beautybox waar 3 producten inzitten om jouw huid weer te laten stralen! Lees mee…

Het is al een hele tijd terug dat ik deze box in huis kreeg. Ik was dan ook zeer benieuwd hoe deze, eigenlijk kerst-editie, mij zou bevallen. Ten eerste koos ik voor deze box omdat het toen een super aanbieding betrof en de beroemde tube erin zat! En nu is de box op! Ik heb recent de laatste klodder crème uit het potje weten te schrapen! Ik kan dus nu al meteen roepen dat het dus zeer zuinig in gebruik is!

(Ps ik heb 1 maand geleden nog een ander product tussendoor getest)!

Utsukusy, resilience, facial cleanser, crème, serum, verstevigend, verjongend,

De inhoud:

 • Resilience serum
 • Resilience Cream
 • Bijin Facial Cream cleanser

Utsukusy, resilience, facial cleanser, crème, serum, verstevigend, verjongend, Japan, Barcelona, beauty, mooi, blog, yustsome

Als eerste start je met het schoonmaken van je huid, dit doe ik elke ochtend en avond. Zo maak je het vrij van vuil zoals makeup, maar ook van de verontreiniging in onze lucht.

[tx_heading style=”default” heading_text=”BIJIN FACIAL CREAM CLEANSER” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wat schrijft Utsukusy

Je gezicht reinigen met een crème

De Bijin Facial cleanser cream is een zachte reinigingscrème op basis van amandelolie, shea butter, calendula, kamille en abrikozenpit olie, die geschikt is voor de gevoelige huid.

De Bijin Facial cleanser cream zorgt ervoor dat de huid afvalstoffen goed kan uitscheiden en zorgt voor een goede vochthuishouding in de huid. Activeert cel regeneratie. Verkleint de poriën en reinigt diep. Is te gebruiken als reinigingscrème.

Utsukusy, resilience, facial cleanser, crème, serum, verstevigend, verjongend, Japan, Barcelona, beauty, mooi, blog, yustsome

De Bijin Facial cleanser cream is een reinigende crème die natuurlijke oliën bevat. Vet lost namelijk op in vet, en water lost op in water. Door de natuurlijke oliën in de crème lossen talg, vuil en verharde huid (hoorn) op, waardoor mee-eters bij dagelijks gebruik verdwijnen en er een schone en fijnmazige huid verschijnt. Voor schone en kleine poriën, terwijl de huid tegelijkertijd de eerste verzorging ontvangt en rimpel vorming wordt voorkomen.

De Bijin Facial cleanser cream is zo ontworpen dat deze gemengd kan worden met onze scrubs, met (etherische) olie en met al onze hydrolaten en crèmes. Door de samenstelling zorgt dit ervoor dat de producten dieper en beter in de huid opgenomen worden en een doelgerichte werking hebben. De Bijin Facial cleanser cream opent de huid en versterkt daardoor de werking van alle andere Utsukusy producten.

Hoe heb ik het gebruik?

De Bijin Facial cleanser Cream is aan te brengen met de vingers als een normale crème. Je masseert deze in, liefst een paar minuten! Je merkt dan dat de substantie veranderd, dit omdat het nu vuil dat op je huid ligt oplost. Maak nu een doekje vochtig met warm water en veeg de huid schoon. De olie en het builen hechten zo goed aan de doek, wat resulteerd in een frisse, zachte en schone huid die weer straalt.

Door de bijzondere samenstelling is de Bijin Facial cleanser cream geschikt voor alle leeftijden: acne en onzuiverheden verdwijnen, maar ook de droge en oudere huid krijgt een zachte en schone huid.

[tx_heading style=”default” heading_text=”RESILIENCE SERUM” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wat schrijft Utsukusy

Effectieve antiageing en regenererend serum. Vermindert de diepte van rimpels, hydrateert en voedt de huid. Zijn intense tensor actie heeft een groot liftend effect en helpt om de slapheid bestrijden. Herdefinieert het gezichtscontour.

Utsukusy, resilience, facial cleanser, crème, serum, verstevigend, verjongend, Japan, Barcelona, beauty, mooi, blog, yustsome

WERKZAME BESTANDDELEN: CU-palmitoyl: heptapeptide-14 stimuleert aanmaak van bepaalde extracellulaire matrix eiwitten, collageen en elastine. Werkt in op de fibroblasten in de huid waardoor rimpels verminderen.

Hoe heb ik het gebruikt?

Ik bracht vier druppels aan op een schone huid (na de cleanser). Ik liet het even rusten zodat het goed kon intrekken. Je voelt gelijk dat je huid tot rust komt. 

[tx_heading style=”default” heading_text=”RESILIENCE CRÈME” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wat schrijft Utsukusy

Het meest geavanceerde actieve ingrediënten systeem welke zich op specifieke cellen richt en de actieve ingrediënten vrij laat waar deze nodig zijn. Ingekapselde actieve ingrediënten gericht op specifieke cellen gaan door hun membraan en dringen de celkern binnen. Omdat de werkzame stoffen ingekapseld zitten in een capsule, is de Resilience lijn in staat de actieve ingrediënten stabiel te houden en deze tot in de celkern van de huid af te leveren.

Utsukusy, resilience, facial cleanser, crème, serum, verstevigend, verjongend, Japan, Barcelona, beauty, mooi, blog, yustsome

Utsukusy, resilience, facial cleanser, crème, serum, verstevigend, verjongend, Japan, Barcelona, beauty, mooi, blog, yustsome

Hoe heb ik het gebruikt?

Nadat mijn serum goed was ingetrokken deed ik een hoeveelheid crème op mijn gezicht. Het smeert zeer goed uit en ik had met een erwt voldoende voor mijn gezicht en hals. Dat komt natuurlijk door het serum die als het ware voor een mooi canvas zorgt waardoor ik alleen nog maar hoefde te finishen!

Hoe was de totale ervaring?

Het trekt goed in en soms vond ik het zonde om er weer make-up overheen te dragen, dus ik liep denk ik 80% van de tijd met alleen mascara rond. Mijn huid zag er zo mooi uit.

Het enige minpunt in deze is dat deze lijn voor mijn droge huid net iets tekort schiet. Ik merkte dat het na een tijdje weer droger werd en weer velletjes vertoonde. Nu kon ik de crème gelukkig aanvullen met een olie (ander merk) die combinatie maakte het beter! Zo hoefde ik niet het restant weg te gooien en kon ik verder genieten.

Wat ik zeker gemerkt heb is dat mijn huid en dan vooral de rimpels zijn verfijnd! Strakker helaas niet, maar die oorzaak is het afvallen en leeftijd, daar kan geen enkele crème tegenop!

En dan de Facial Cream Cleanser… dames als je deze nog nooit geprobeerd hebt? Doen, waag je kans, echter een nieuwe verslaving kan het resultaat zijn! Maar deze mag, beter dan roken! 

Op de Beauty Trade Beurs heeft Utsukusy al enkele nieuwe bloggers weten te overtuigen! Dan heb je toch als bedrijf een top product in handen!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Bijin Facial Cleanser 49,00 (100 ml)

Resilience Serum 56,00 (35 ml)

Resilience Crème 80,00 (50 ml)

Er is ook een mooi beautypakket te koop met ipv de Cleanser crème een foam! Deze kost 130,00 je kunt dus aanzienlijk besparen!

[otw_shortcode_button href=”https://www.utsukusy-schoonheid.nl/nl/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-red” target=”_blank”]Utsukusy Schoonheid[/otw_shortcode_button]

Like
  Joyce Elise
  29 May 2018
  2:41am

  Deze box is geweldig! Heb m vorig jaar ook gehad van Ilona, maar dan met 2 andere producten!😻 De facial cleanser is zooooo fijn! Mijn huid is daarna ontzettend opgeknapt!

  Nancy
  29 May 2018
  7:09am

  Ziet er ook heel mooi uit!

  ByChristiana
  29 May 2018
  7:45am

  Ik heb zelf de bijin facial cleanser in gebruik. Die vind ik echt heerlijk. Hij reinigt echt heel effectief maar zonder de huid gedehydrateerd achter te laten. En het lijkt ook bovendien een van de meest zuinige cleansers die ik ooit in gebruik gehad heb. Het is inderdaad altijd een goede tip om dagcrème die net iets te kort schiet te combineren met een olie. Ik doe het zelf ook soms.

  Charel
  29 May 2018
  2:45pm

  Wauw lijkt me geweldig om te testen, ze zien er super uit!

Laat een reactie achter!