Beautydays, Utsukusy, schoonheid, Enpitsu, plus, Dermal, micro, needling, resultaat, beauty,review, rimpels, verjonging

Utsukusy | ENPITSU behandeling

Vorige week zaterdag ging ik met Marije, collega blogster, naar de Beauty Days in Gorinchem. Ik had wel zin om te gaan,… beauty, nieuwe dingen ontdekken. En de dames van Utsukusy weer ontmoeten!

Het was wel spannend, want voor het eerst zou ik weer eens alleen op pad gaan met mijn auto.

Beauty Days

Ik had alles goed voorbereid! Althans dat dacht ik, muts… ik vergat mijn entree kaart! Na een best rustig tripje naar Gorinchem kwam ik op de afgesproken tijd aan.

Ik stapte uit en ik hoorde gelijk iemand vragen of ik Sonja ben… huh? Wie kent mij nou? Bleek het KiKa te zijn, wij volgen elkaar al lang via social media! Wat gaaf!

Goed, nu moest ik nog zorgen dat ik naar binnen kon! Wij hadden van Utsukusy een vrije entree gekregen dus dat was al super! Na wat geklungel op een computer had ik eindelijk weer een kaart!

Beautydays, Utsukusy, schoonheid, Enpitsu, plus, Dermal, micro, needling, resultaat, beauty,review, rimpels, verjonging

Utsukusy | Enpitsu Plus

Als eerste zochten we meteen de stand van Utsukusy op, daar waren ze net als alle andere deelnemers van de beurs nog fris en fruitig, de deuren gingen immers pas om 10.00 open.

Dat je dan ook nog de vraag krijgt of je de nieuwste Enpitsu behandeling wilt ervaren… mijn dag kon toen al niet meer stuk! Wat gaaf! Uhm… zul je zien dat je net dat oude hemdje onder je kleding aantrok! Hahaha, gelukkig werd ik heerlijk toegedekt door mevrouw de Vries van NiHna Centrum voor Schoonheid uit Drachten.

Wat is Enpitsu?

ENPITSU is een Dermal pencil met gesteriliseerde en uitwisselbare titanium naaldkop. Het produceert spectaculaire resultaten zonder ongemak of bijwerkingen. Het is een hulpmiddel dat, door microperforaties, de penetratie van de actieve hulpstoffen van de bijbehorende behandelingen in de dermis mogelijk maakt, waar ze maximale effectiviteit hebben.

Beautydays, Utsukusy, schoonheid, Enpitsu, plus, Dermal, micro, needling, resultaat, beauty,review, rimpels, verjonging

TECHNOLOGIE: Het Dermal Pencil opent tussen 500 en 750 microkanalen per seconde en behaalt het beste resultaat in minder tijd, waardoor een zelf-geïnduceerde ontstekingsreactie ontstaat. De naalden dringen loodrecht op de huid binnen, waardoor MINIMALE beschadiging mogelijk is. Het stimuleert mechanisch de absorptiecapaciteit van de huid, waardoor de effecten van de producten die worden gebruikt bij de topicale behandeling van de dermis, toenemen. Het biedt stevigheid, elasticiteit en een groter herstelvermogen; versnellen van genezing, weefselherstel en cellulaire regeneratie van de huid.

BEHANDELINGEN:

 • Verwijdert beschadigde weefsels van poriën, littekens en vlekken.
 • Verjonging: uitrekken van de huid, vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Toediening van vitamines en andere middelen voor de bestrijding van veroudering
 • Vermindering van acne littekens: vermindert de diepte van acne littekens en vergrote poriën
 • Striae: vermindering van striae op de huid.
 • Stimulatie van haargroei (introductie van middelen tegen haaruitval)
 • Behandeling van vlekken (melasma)
 • Stretchen van de huid (Facelift-behandelingen zonder chirurgie voor verstevigende behandelingen)
 • Collageeninductietherapie (revitaliserende behandelingen voor de huid en hydratatie)
 • Elke therapie die een transdermale introductie van activa vereist
 • Lichaamsbehandelingen anticellulitisch, lipolytisch, verstevigend … .. afhankelijk van de introductie van actieve ingrediënten (carnitine, artisjok, cafeïne, fosfatidylcholine, …).
 • Als een versterkende behandeling van andere elektrotherapiebehandelingen.

De plus?

Enpitsu Plus Electroporation Microneedling System is een nieuw apparaat met innovatieve technologie dat micronaaldgeleding en elektroporatie combineert om de werkzame bestanddelen effectiever op de huid af te leveren.

Wat is elektroporatie?

Bij elektroporatie wordt een elektromagnetisch veld gegenereerd door middel van de elektrische stroom. Een van de belangrijkste voordelen is de tijdelijke permeabilisatie (permeabiliteit) van het cellulaire plasmamembraan door depolarisatie. Tijdens deze permeabilisatie wordt de penetratie van het gebruikte actieve ingrediënt aanzienlijk verbeterd. Wanneer elektroporatie wordt gecombineerd met micronaaldbehandeling, zal niet alleen het openen van absorptiekanalen een grotere stimulatie van het weefsel veroorzaken, maar ook de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de vorming van collageen- en elastinemoleculen.

 

Mijn eerste Enpitsu Plus ervaring

Beautydays, Utsukusy, schoonheid, Enpitsu, plus, Dermal, micro, needling, resultaat, beauty,review, rimpels, verjonging

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je huid optimaal gereinigd word en dat gaat natuurlijk perfect met de Bijin Cleanser

Ik vind ontspannen best moeilijk en vooral op zo’n beurs met vanalles om je heen was het een hele opgave. Echter ik ga deze nog eens doen in een meer relaxtere omgeving.

Nadat je helemaal gereinigd bent, het voelde voor mij ook zo alsof er een grijze stoffige laag eraf ging, kan de behandeling beginnen.

Beautydays, Utsukusy, schoonheid, Enpitsu, plus, Dermal, micro, needling, resultaat, beauty,review, rimpels, verjonging

Beautydays, Utsukusy, schoonheid, Enpitsu, plus, Dermal, micro, needling, resultaat, beauty,review, rimpels, verjonging

Als eerste moeten 2 stofjes goed gemengd worden, dit zijn Plasma Skin en Blood Skin. Ze vormen dan samen een romige substantie die voordat de Dermal Pencil erop gaat word aangebracht.

Blood Skin : het beschermt en versterkt de collageenvezels. Het remt de afbraak van enzymen en van het collageen. Effectieve rimpelvuller.

Plasma Skin: ontworpen om de celregeneratie te stimuleren waardoor er herstel van binnenuit plaatsvindt door een diepe anti-verouderingswerking.

En dan kan het echte werk beginnen!

Beautydays, Utsukusy, schoonheid, Enpitsu, plus, Dermal, micro, needling, resultaat, beauty,review, rimpels, verjonging

Toen ik deze foto van Marije kreeg moest ik wel lachen, ik kijk hier of mijn laatste uur geslagen heeft! Zo van ‘je gaat mij toch geen pijn doen, pleaaaaaaase?’.

En? Het viel reuze mee, alhoewel ik het op sommige plekken niet fijn vond voelen, hoefde ik mij geen zorgen te maken, ik was in liefdevolle handen.

Hier zie je hoe bij Marije de behandeling ging.

Zoals de dames van Utsukusy het deden uitleggen, was het voor elke beursbezoekster het goed te begrijpen… ‘deze Dermal Pencil met als Plus de Elektroporatie, dringt dieper in de huid… niet de naalden. Zie het als een muur met voegen, normaliter bereik je alleen de voeg, door Elektroporatie pak je de baksteen mee, wat zorgt voor nog meer versteviging’.

Beautydays, Utsukusy, schoonheid, Enpitsu, plus, Dermal, micro, needling, resultaat, beauty,review, rimpels, verjonging

Beautydays, Utsukusy, schoonheid, Enpitsu, plus, Dermal, micro, needling, resultaat, beauty,review, rimpels, verjonging

Nadat ik nog een verkoelend masker kreeg toegediend… hemels!!!… kreeg ik warempel nog een massage! Deze voelde echt super, alsof ik bij de Osteopaat was, ik voelde de ontspanning in mijn nek.

Nadat het verkoelend masker verwijderd was, kreeg ik nog een EE crème aangebracht.

Al met al heb ik een uurtje toch wel doorgebracht op de tafel en nadat ik klaar was, voelde ik wat loom aan, maar was meteen wakker toen ik in de spiegel keek… ben ik dit? Wauw, ik ben 10 jaar jonger joh, riep ik uit!

Ik ben er ondersteboven van!

Na mij ging Marije de behandeling in, hoe zij dat heeft ervaren lees je op Pluseenbeetje

Beautydays, Utsukusy, schoonheid, Enpitsu, plus, Dermal, micro, needling, resultaat, beauty,review, rimpels, verjonging

Weet je wat nu het rare is! Ik heb tot nu toe elke dag in de spiegel gekeken of het er nog steeds was… hahaha, en ja hoor, nog steeds zijn mijn kraaienpootjes verzacht en ook mijn fronsrimpels. Alhoewel die laatste rimpels wel weer iets aanweziger zijn.

Beautydays, Utsukusy, schoonheid, Enpitsu, plus, Dermal, micro, needling, resultaat, beauty,review, rimpels, verjonging

Over de beurs…

Ondanks dat we de hele ochtend kwijt waren aan onze behandeling hadden we samen nog ruim de tijd om over de beurs te lopen en diverse mooie producten te ontdekken. Ik heb echt mijn laatste centen uitgegeven en binnenkort krijgen jullie nog prachtige reviews te zien.

Nadat we wat hadden gegeten en nog rondgehuppeld, hahaha… besloten wij op tijd naar huis te gaan, tenslotte moesten we beide nog een uurtje in de auto zitten.

Wil jij ook deze ervaring? Wil jij ook dat wauw gevoel? Boek eens een Utsukusy behandeling!

 

 

 

 

 

 

Like
  Marije
  26 Jan 2019
  9:25am

  Wat goed dat je nog steeds de effecten op je huid ziet. Ik ga de behandeling ook nog zeker een keer doen. Vond het heerlijk

  Deb
  26 Jan 2019
  5:02pm

  Klinkt als een bijzondere behandeling en wat gaaf dat je direct (en ook nog eens langdurend) resultaat zag. Ben heel benieuwd naar de behandeling, zou ’em na het lezen van jouw verslag zelf ook graag eens proberen.

  bychristiana
  27 Jan 2019
  8:18am

  Haha, die foto van jou! Het ziet er inderdaad net uit alsof je op het punt staat om onder het mes te gaan;-) Wat een bijzonder behandeling zeg. Ik kan me voorstellen dat het NOG moeilijker ontspannen is tijdens zo’n beurs. Lijkt me heerlijk om zoiets in alle rust en stilte dan nog eens te ervaren.

  Hendrika
  27 Jan 2019
  11:09am

  Dank je wel voor je mooie woorden en de Utsukusy behandeling is met liefde aan je gegeven.
  ❤liefs Hendrika, niHna centrum voor schoonheid Drachten❤

Laat een reactie achter!