gouden-manchetknopen

Vaderdag cadeau uitzoeken bij DRKSonline.nl

Ooooooh heb jij ook al keuzestress voor het uitzoeken van een vaderdag cadeau? Of wordt het net als alle andere jaren een cadeaubon voor de bouwmarkt, de befaamde stropdas of ga je voor een paar sokken? Niks mis mee, maar soms wil je jouw vader net even wat anders geven dan de standaard dingen.
Ik heb nu iets leuks voor jullie gevonden en dat deel ik dus heel erg graag!

Vaderdag bij DRKSonline.nl

Soms zijn er van die webshops die echt even een spotlight nodig hebben! Zo ook de website DRKSonline.nl die ik dus nog helemaal niet kende en waar je echt niet verwacht had dat ze zoveel te bieden hebben op het gebied van mooie cadeaus die daar te koop zijn!
Natuurlijk ging ik er een kijkje nemen voor een apart vaderdag cadeau, maar kwam al snel tot te ontdekking dat het bij DRKSonline.nl ook om mooie sieraden voor mannen en vrouwen draait.

Meer voor mannen

Ze hebben niet meer voor mannen, huu hoo ook voor de vrouw is er een ruime keuze, maar dit blog wil ik toch echt in het teken van de man, de vader of de geliefde zetten.
En over de liefde gesproken, ik kwam er toch een paar mooie manchetknopen tegen… hoe gaaf zijn die als je die aan je aanstaande op jullie trouwdag kunt geven?

gouden-manchetknopen

En sieraden… mannen vindt ik persoonlijk heel mooi met een stoere armband om. Gelukkig draagt mijn man die en ik kan daar dus echt van genieten!
Geef je vader of partner eens een armband gegraveerd met een mooie tekst of initialen.

gouden-manchetknopen

Getoonde foto’s zijn van DRKSonline.nl


Sleutelhangers

Ik keek natuurlijk even verder voor mijn eigen vader en zag daar het perfecte cadeau in de vorm van een sleutelhanger. Mijn vader (stief, maar na die 30 jaar dat hij ons mam date en getrouwd is, zie ik hem als 100% paps) die geen ene klus uit de weg gaat en altijd wel iets kan repareren, daar was eindelijk eens een keer een heel apart cadeau voor.

Ik koos voor hem dus een uit waar je een boodschap op kunt graveren en geen sleutels aan hangen maar 2 schroevendraaiers. Hoe leuk is dat hij dit aan zijn sleutelbos kan doen en ten alle tijden iets vast of los kan draaien?

gouden, manchetknopen, sleutelhanger, vaderdag, cadeau, liefde, mannen, vader, kind, moeder, geven, tip, drks, webshop, graveren, review

Je kunt er dus 2 teksten op kwijt, je betaald voor je 2e tekst iets meer, maar dat kan de pret niet drukken! Op de ene schreef ik ‘jij staat altijd voor ons klaar’ en op de andere liet ik onze namen zetten.

gouden, manchetknopen, sleutelhanger, vaderdag, cadeau, liefde, mannen, vader, kind, moeder, geven, tip, drks, webshop, graveren, review

gouden, manchetknopen, sleutelhanger, vaderdag, cadeau, liefde, mannen, vader, kind, moeder, geven, tip, drks, webshop, graveren, review

Het materiaal is zeer stevig en dus niet van een zacht metaal, dat het bij de eerste keer gebruik al verbogen is. Ze zijn ongeveer 6 cm lang en goed te hanteren.

Persoonlijk cadeau

Voor mijn man Eddy zag ik ook iets heel moois voor aan zijn sleutelbos en ook dit werd een sleutelhanger. Maar omdat ik niet wil dat iedereen die tekst kan lezen, besloot ik dus dit te doen in de vorm van een QRCODE!

gouden, manchetknopen, sleutelhanger, vaderdag, cadeau, liefde, mannen, vader, kind, moeder, geven, tip, drks, webshop, graveren, review

gouden-manchetknopen

gouden-manchetknopengouden, manchetknopen, sleutelhanger, vaderdag, cadeau, liefde, mannen, vader, kind, moeder, geven, tip, drks, webshop, graveren, review

Eddy scande bij ontvangst de code met een QRcode reader en zag daar de volgende tekst staan…

gouden, manchetknopen, sleutelhanger, vaderdag, cadeau, liefde, mannen, vader, kind, moeder, geven, tip, drks, webshop, graveren, review

Lief he?

Hij keek mij aan, en ik wist meteen dat dit cadeau perfect is en hij nu voor altijd weet dat ik echt mega veel van hem hou!

Service

Ik ben ook zeer tevreden over de service, je krijgt een mail met een Track & Trace code als je bestelling verzonden is en in mijn geval kon ik de cadeaus de volgende dag al in mijn brievenbus ontvangen!
En dan zijn de doosjes waarin je product zit van een hele mooie en luxe kwaliteit en als je kiest voor een cadeauverpakking is dat ook echt een cadeau om te ontvangen, maar nog mooier om weg te geven!

gouden, manchetknopen, sleutelhanger, vaderdag, cadeau, liefde, mannen, vader, kind, moeder, geven, tip, drks, webshop, graveren, review

gouden, manchetknopen, sleutelhanger, vaderdag, cadeau, liefde, mannen, vader, kind, moeder, geven, tip, drks, webshop, graveren, review

Een mooi cadeau hoeft niet duur te zijn! En daarom vindt ik de prijzen van 19,95 inclusief een gravering en de vlotte bezorging dan ook een 10 waard!


Ik hoop dat ik je een fijne inspiratie heb kunnen geven om een mooi vaderdag cadeau te scoren die jouw vader wellicht niet zal verwachten! Hij moet dit jaar maar zelf een paar sokken of een stropdas kopen!

 

Like

Laat een reactie achter!