Vagina ongemak | Topida intiem spray van Salcura

Ik weet niet hoe het met jouw vagina gesteld is, maar nu ik de overgang in gegaan ben, ja ik heb een paar keer al overgeslagen, gaat daar beneden ook een en ander veranderen!

Veel vrouwen merken dat hun vagina droger wordt. Er ontstaat jeuk, branderigheid en vooral de geur die vindt ik persoonlijk het ergste.

Vagina ruikt

Dat je vagina wel eens ruikt is heel normaal hoor, niks vreemds aan. Dat je vagina stinkt, maar dan ook echt stinkt naar een zure weeige geur, dan mag je toch wel even naar de dokter gaan. Vooral als je ook pijn krijgt, maar ook je afscheiding van kleur veranderd.

Een geur ontstaat door schimmels en bacteria die altijd al in onze vagina leven, door bijvoorbeeld sex kan het zelfs zo zijn dat het ruikt naar de bekende vislucht waar mannen over roepen, maar dat ze zelf de oorzaak zijn van deze geur, daar hoor je ze niet over.

Topida, vagina, ruikt, jeukt, ph, zuur, vis, salcura, natuurlijk, vegan, beautysome, test

Topida spray

Salcura’s Topida is een zeer effectief product voor mensen die vatbaar zijn voor schimmelinfecties overal op het lichaam, inclusief de intieme delen. In het geval van vaginale infecties biedt Topida Liquid Spray een veel aangenamer en praktischer alternatief dan de gangbare cremes die regelmatig ingezet worden ter bestrijding van de verschijnselen van een Vaginale infectie. De Topida spray is 99% natuurlijk, dus je brengt geen kunstmatige chemicaliën aan op gevoelige plaatsen!

Daarbij kun je de spray dagelijks gebruiken zonder negatieve effecten op de langere termijn.

Ook voor de huid

Voor gebruik bij schimmelinfecties zoals voetschimmel, jeuk en Lichen Planus (paarse huidontsteking), zorgt Topida Liquid Spray voor een snelle applicatie en snelle opname  door de huid, omdat het geen dikke plakkerige crème is.
Topida heeft geen bekende bijwerkingen of contra-indicaties en is geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borst -voeding geven.
Regelmatig gebruik kan de kans op toekomstige infecties helpen verkleinen.

Met een bijgewerkte formule die de pH-balans ‘beneden’ respecteert, werkt de actuele spray om te verfrissen, kalmeren en te koelen dit door een mix van hoogwaardige essentiële oliën (Engelse lavendel, manuka, neroli en pepermunt) te gebruiken. Een ​​gezonde microbiële stof te creëren balans en een antioxidantrijke cocktail van botanische extracten (Tea Tree, Eucalyptus, Venkel en Rozenbottel) plus melkzuur om een ​​gezonde vaginale omgeving te ondersteunen.

De verfrissende formule zit in een handige spray flacon met de mogelijkheid van 360 graden roteren  en biedt onmiddellijke verlichting van jeuk, pijn en ongemak.

Topida, vagina, ruikt, jeukt, ph, zuur, vis, salcura, natuurlijk, vegan, beautysome, test

Getest

Ik wilde natuurlijk ook als 50 plusser evaren hoe Topida Spray mijn Vagina kon helpen tegen de droogheid, jeuk en soms vreemde lucht. En ja, ik moet zeggen dat door de verfrissende werking, het gemak van aanbrengen (de spray komt overal, zonder dat je met je vingers aan je vagina hoeft te zitten) en vooral de verlichting.
In het begin moest ik wel even wennen aan de tinteling, maar ik ben om! Wat een heerlijk product!

Verkoop

De Topida Vaginale spray is te koop bij Holland & Barrett en kost 16,99 en via deze LINK kom je er direct!

#Vegan #Nottestedonanimals

PIN IT

Like
1

Laat een reactie achter!