Tuinposter-op-maat-nl-review-poster-tuin-foto-herinnering-blog-yustsome-1

Vakantie herinnering

Vandaag laat ik jullie een keer wat anders zien dan beauty en duik ik met jullie de tuin in.
Nee, je word er niet vies van, we gaan niet wroeten in aarde, maar de tuin leuk aankleden.
Dit kun je doen met leuke planten, maar wat dacht je van een tuinposter?
Zelf heb ik inmiddels er 3 hangen, natuurlijk in het Oosterse thema van de tuin en de laatste liet ik maken voor mijn man.

Tuinposteropmaat.nl

Ja, ik kreeg een leuke mail of ik een tuinposter op maat wilde maken. Ja leuk! Want die er nu hing was eigenlijk te klein op die plek.
Maaaar… welke afbeelding dan wel? Ik had een leuk idee en vroeg aan Paul of ik in zijn map met foto’s van Honk Kong mocht neuzen.
Nu is mijn man geen super fotograaf en het was tussen al die technische foto’s (het was een werkweek voor hem) nog een leuke herinnering aan Hong Kong te vinden. En voila, er was er 1 bij!

Tuinposter-op-maat-nl-review-poster-tuin-foto-herinnering-blog-yustsome-1

De site ziet er overzichtelijk uit en je kunt kiezen uit diverse producten. Hoe meer je besteld, hoe meer korting! Dus ideaal als je zowel je vader/moeder als schoonouders hetzelfde cadeau wilt doen.

De keuze is reuze, je kunt kiezen uit diverse afmetingen en zelfs je eigen afmeting uitkiezen. Laten we maar eens gaan bestellen!

Hoe te bestellen?

Normaal is het bestellen voor mij altijd een makkie, maar ik kan mij voorstellen dat andere mensen er nog wel eens wat moeite mee hebben.
En ik moet bekennen dat het bestelsysteem hier en daar wat minpunten heeft.
Ik ben kritisch en vind dat ik dat kenbaar moet maken.

Stap 1:

Kies een afbeelding, je kunt kiezen uit 3 mogelijkheden om deze te uploaden. Ook een facebook optie is er. Echter hier zet ik al mijn eerste vraagteken. Ik weet uit ervaring dat die foto’s op facebook niet altijd van een perfecte kwaliteit zijn.
Dan zie je aan de rechterkant de formaten die je standaard kunt kiezen. Voor dit plaatje koos ik een 100 x 100 cm. uit.

Ik wilde eigenlijk nog een mooie tekst SPRING erin zetten met de leuke sierletter die ik vond, echter bij corps 127 was het nog een priegelig stukje tekst en ik kon het niet zelf nog uitrekken. Dus als je dat wilt, zou ik adviseren dit vooraf in Photoshop te doen (of ander programma).

Dan kun je nog kiezen om de foto in Sepia te zetten (dat is een soort van zwart wit, maar met een bruinig tintje).

Stap 2:

Ben je klaar, de juiste formaat gevonden? Klik dan op VOLGENDE en kies hoe je de afwerking wilt. Ik koos voor de ringen in de hoeken bij mijn poster.

Klik op VOLGENDE en dan gaan we de poster controleren!

Stap 3:

Controleren… ja het staat er op! Hoera! De letters zijn niet erg mooi zichtbaar, maar dit is slechts mijn voorbeeld.
Wat ik heel erg mis, vooral bij mensen die vaak foto’s vanaf hun mobiel gebruiken en dus mijn man zijn foto ook… of je afbeelding wel SCHERP genoeg is.
Nergens krijg ik een waarschuwing te zien! En dat terwijl ik toch graag een goed product in mijn brievenbus wil ontvangen!
Nu wil ik niet zeikmutsen, maar ik mis dit echt!

Deze foto heb ik gekozen en er een uitsnede van gepakt. Omdat ik de onderkant niet erg mooi vond.

Eindresultaat

 

Mijn poster kwam helaas wat later aan dan verwacht. Ik rekende af met mijn code en moest nog 9,95 betalen voor verzending. Goed, geen probleem. Totdat ik na 5 dagen het wel erg lang vond duren en eens een mail stuurde met mijn gegevens.
Bleek de poster op de afdeling afhalen te liggen. Nou dat was ik niet van plan. En daarna duurde het nog eens 3 dagen voordat het er was.
Ik denk dat ik gewoon pech had, want ik neem aan,… dat dit een ongelukje is geweest.

Kwaliteit?

De poster op zich is prima, maar ik vond de afdruk minder (blokkerig/bitmap) dit komt doordat ik de foto flink heb moeten opblazen. Een foto van Paul zijn mobieltje is eigenlijk niet zo geschikt… (ligt aan hoeveelheid megapixels de camera heeft). Echter we staan er niet met onze neus bovenop en Paul zag het niet eens (ik ben Grafisch technicus afgestudeerd en blijf een miepert op dat vlak). Ik heb bewust gekozen om als consument de uitdaging aan te gaan en dit te testen.

Ik hoop dat ze mijn puntje over het controleren aanpassen en dan weet ik zeker dat dit de kwaliteit alleen maar ten goede komt.

Wil jij ook een tuinposter op maat? Ze zijn al vanaf 9,95 te verkrijgen via tuinposteropmaat.nl

Wat vinden jullie van onze mooie tuinposter? Paul is erg blij met zijn iets te vroege vaderdagcadeau, maar dat kan de pret niet drukken, kan hij nu al genieten met het mooie weer! En elke keer terug denken aan die toffe tijd daar in Hong Kong. Hij hoopt nog een keer te mogen gaan (dan wil ik ook mee, dat snap je).

 

 

 

Like
  Nancy Baten
  30 May 2017
  6:28am

  Leuk! Ik zag al zoiets op je IG van ,,de regenbui,,! Staat erg gezellig in de tuin!

   YuStSoMe
   30 May 2017
   7:51am

   Dat had je goed gezien!

  jeapiebel
  30 May 2017
  9:02am

  Dit soort van product vind ik altijd te leuk. Ik hou zelf ook niet van als ik extra moet betalen bij samenwerking. 😉 Ik maak toch soort van reclame voor je bedrijf en dan moet ik ook nog geld bijleggen? Mooi plaatje heb je uitgekozen. 🙂

  Jolanda
  30 May 2017
  9:13am

  Oh wat gezellig! Dat kleedt je thuis lekker aan ?

  chucky1012
  6 Jun 2017
  7:10am

  Mooi en zo apart!

Laat een reactie achter!