Redken, high, rise, volume, myhair, shop, webwinkel, review, haren, kopzorgen, beauty, blog, yustsome

Van piekhaar naar een volumineus kapsel

Ik denk dat veel vrouwen met dun, fijn en futloos haar bij de kopregel al gelijk de oortjes gespitst hebben, want dat is wat wij willen: een mooie volle bos met haar.

Helaas ben ik niet gezegend met prachtig haar, tja je kunt ook niet alles hebben!

Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse foefjes om je haar meer volume te geven. Ik geef je enkele tips!

[tx_heading style=”default” heading_text=”TIP | VOLUME IN JE HAAR” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

 • Was je haar niet te vaak, het te vaak wassen verzwakt je haar.
 • Spoel je conditioner goed uit, neem een lichtgewicht variant.
 • Föhn je haar op de kop! Niet te lang, heel even de volume boost erin!
 • Gebruik een krulborstel om de haarinzet wat te liften, dus geen krullen maken.
 • Terug naar de 60-ties, toupeer je haar. Dit doe je met een kam en je pakt een pluk haar en duw met de kam wat haren naar beneden. Zo creëer je de zgn steunharen.
 • Wil je geen tijdelijk resultaat? Dan kan een omvorming als Jetting een oplossing zijn (omvorming/permanent).
 • Gebruik haarproducten die speciaal volume geven.

Met de laatste tip ga ik vandaag aan de slag.

[tx_heading style=”default” heading_text=”TIP | REDKEN HIGH RISE VOLUME” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Redken, high, rise, volume, myhair, shop, webwinkel, review, haren, kopzorgen, beauty, blog, yustsome

REDKEN: High Rise Volume Duo Volumizer is een handige twee-in-één formule, Redken High Rise Volume Duo Volumizer liften en stylen het haar.
Gebruik de Duo Volumizer om je haar mooi te polijsten en je ‘big hair’ helemaal af te maken.
Als u fantastische lift wilt voor uw haar, gebruik Redken High Rise Volume Duo Volumizer.

Redken, high, rise, volume, myhair, shop, webwinkel, review, haren, kopzorgen, beauty, blog, yustsome

Kenmerken:
– Lichtgewicht 2-in-1 formule,
– Biedt duurzame volume,
– Voor max volume na het aanbrengen, föhn uw haar met een ronde borstel.

Redken, high, rise, volume, myhair, shop, webwinkel, review, haren, kopzorgen, beauty, blog, yustsome

Gebruik:
Aanbrengen op gewassen haar. Borstel goed door om het product te verdelen. Stylen zoals gewenst.

[tx_heading style=”default” heading_text=”PUMP IT UP SONJA” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Niets is zo fijn om een snel hulpmiddeltje te hebben dat je haar weer een boost geeft en je vol zelf vertrouwen de wereld in stapt. Nou ja, bijna dan. We komen in de buurt!

Redken, high, rise, volume, myhair, shop, webwinkel, review, haren, kopzorgen, beauty, blog, yustsome

Deze Redken High Rise Volume triggerde mij en ik koos het uit om te reviewen. In de shop bij myhair.nl was mij het niet eens opgevallen dat de tube uit twee compartimenten bestaat. De kracht van deze twee combineert een lightgewicht volume crème met een hoge lift gel. Hierdoor krijgt je haar een paar krachtpatsers die ze ondersteunen en gelijkertijd het beste naar voren halen! Ik zag het al helemaal voor mij… een paar heerlijk gespierde mini bodybuildertjes die over mijn hoofd dartelen en haar voor haar gingen omhoog duwen! Hihihihi…

Redken, high, rise, volume, myhair, shop, webwinkel, review, haren, kopzorgen, beauty, blog, yustsome

Ik wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten,… alleen wist ik dat Redken een goed merk is dat door professionals gebruikt word.

Ik waste mijn haar met mijn eigen shampoo en ik gebruikte mijn conditioner. Ik heb kort haar, echter het is snel een rommeltje en dus een must om mijn haar goed te behandelen. Ik depte het droog. Vaak doe ik een handdoek om mijn hoofd en laat het zo aandrogen.

Nu deed ik er een kloddertje Redken High Rise Volume in en droogde het met de föhn. Het eerste wat ik merkte was dat tijdens het föhnen mijn haar voller aanvoelde. Ook iets stugger. Ik denk dat dat ook te maken heeft met de siliconen die zijn toegevoegd. Tja, dat heeft dus voor fijn haar wel iets positiefs.

Normaal moet ik daarna nog aan de slag met gel, wax of andere producten om een langdurig effect te behouden of om volume te creëren. Na het föhnen was ik eigenlijk gelijk klaar.

Redken, high, rise, volume, myhair, shop, webwinkel, review, haren, kopzorgen, beauty, blog, yustsome

De geur is heerlijk… het echte kappers gevoel komt naar boven. Wil je een complete Volume ervaring, dan kun je van deze lijn ook nog een shampoo en conditioner aanschaffen!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Redken High Rise Duo Volumizer 150ml | van 29,00 nu voor 19,43 (actie 33% korting)

Redken High Rise Lifting Shampoo 300ml | van 25,00 nu voor 14,25

Redken High Rise Lifting Conditioner 250ml | van 26,00 nu voor 15,86

Deze en vele andere mooie haarproducten bestel je online bij (klik op de banner om naar de website te gaan).

 


myHair.nl is de leverancier op gebied van professionele haarproducten, haarcosmetica en kappersbenodigdheden. Bij myHair.nl vind je een volledig assortiment van de grootste merken binnen de markt voor verschillende haartypes. myHair.nl is officiële dealer van onder andere L’Oréal Professionnel, Kérastase, Redken, Wella, Sebastian, Nioxin, Schwarzkopf, Pureology, GHD en Max Pro. De beste haarproducten tegen de scherpste prijs. Ook biedt myHair.nl een breed scala aan merken haarverf en verschillende styling tools zoals scharen, kammen, borstels, stijltangen en nog veel meer.

 

#Dit product heb ik ter review ontvangen en ik ben erg blij met de keuze die ik gemaakt heb!

[tx_animate animation=”rollIn” duration=”6″ delay=”.4″ inline=”no”]Heb jij ook slap en futloos haar?[/tx_animate]

Like
  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Kappers producten zijn zo ontzettend fijn! Ben dol op volume, al heb ik het gelukkig van mezelf!;-) als ik op mijn kop hang en een fohn met diffuser gebruik is t helemaal erg ? Maar je ziet het echt goed! T lijkt dan ook net of je meer haar hebt. Vraag me af hoe mijn haar er uit komt te zien als ik dit zou gebruiken

  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Bij mij lijkt t alleen maar dikker te worden!

  Haarzaken | Tante Tilly: ‘een kloddertje hier’ – YuStSoMe
  7 Nov 2017
  5:59am

  […] week liet ik jullie al een prachtig product uit de myhair.nl shop zien van REDKEN die mijn redder is om meer volume in het haar te […]

Laat een reactie achter!