Hema, mode, budget, herfst, 2019, fashion, roodbruin, broek, panterprint, winkelen, beautysome

Van zomer- naar herfstmode met Hema

HERFSTMODE | Nou die Sonja krijgt vast alles gesponsord van die Hema! Hahaha was dat maar waar, maar ik koop dus mijn kleding allemaal (soms PR) zelf. En daarom ga ik jullie steeds vaker laten zien hoe leuk kleine prijsjes kleding is.

Herfstmode met Hema

Het is echt waar, we zitten alweer in September! De negende maand, de maand waar we weer af en toe wat koudere, natte dagen zullen tegenkomen. Maar gelukkig kunnen wij ons daarop kleden en dat doe ik graag. Dus ik ging eens op zoek naar betaalbare herfstmode die ook leuk te dragen is voor de 50 plusser!

Hema, mode, budget, herfst, 2019, fashion, roodbruin, broek, panterprint, winkelen, beautysome

Wat kocht ik?

Ik kocht een mooie stretchbroek (25 euro) in een warm roodbruine tint. Het is een 7/8 model en heeft splitjes onderaan de pijp, verder nog 2 steekzakken en een elastische band.

Het materiaal zit heerlijk en ik moet erbij vermelden dat je gerust een maatje kleiner kunt pakken. Ik nam dus weer eens een maat te groot en nu zakt de broek wat af, geen nood, Sonja is handig en ik maak er nog lusjes aan.

Daarop kocht ik een shirtje (10 euro)  in een lekkere katoen kwaliteit met een dierenprintje, want ook in deze herfst mag je die weer dragen! Er zijn zelfs al giraffe prints gesignaleerd, dus Combineer er lekker op los.

Hema, mode, budget, herfst, 2019, fashion, roodbruin, broek, panterprint, winkelen, beautysome

Hema, mode, budget, herfst, 2019, fashion, roodbruin, broek, panterprint, winkelen, beautysome

Kleur combineren

Op zich is het geen makkelijke kleur om te combineren deze broek. Roodtinten kunnen nogal vloeken met elkaar. Echter Hema heeft haar herfstmode dit jaar perfect afgestemd en kun je op deze broek ook nog 2 bijpassende shirts vinden.

Hema, mode, budget, herfst, 2019, fashion, roodbruin, broek, panterprint, winkelen, beautysome

Ik twijfel nog over de linkse variant, echter ik kan dus nooit die knoopjes dicht maken achterop mijn rug. Dus daarom nog niet gekocht.

De combinatie met het T-shirt is voor nu ook prima! En ondertussen heb ik al een mooie blousejurk gekocht… kon het niet laten!

Ik combineerde het met mijn budget laarsjes van de Aldi, oorbellen van de Action… oh de pet komt daar ook vandaan, kettingen gekregen van mijn moeder. Het tasje is al wat ouder en is van Bullagi. Het Kolbert jasje is van WE fashion.

Hema, herfstmode, mode, herfst, 2019, budget, fashion, fashionista

Waar koop jij je herfstmode?

 

Like
1
  Carolien
  4 Sep 2019
  5:56am

  Prachtige outfit! Ik koop eigenlijk overal wel kleding. Moet wat leuks tegenkomen. Laatst bij Kik in Nordhorn wat leuke items gekocht maar shop ook graag bij Primark, forever21 en Lidl.

  Natascha - BeautyOpinie
  4 Sep 2019
  6:23am

  Leuke outfit Sonja! Ik koop regelmatig items bij Hema, zitten echt leuke pareltjes tussen!

  debbeautygoddessnl
  4 Sep 2019
  5:29pm

  Hele leuke outfit! Staat je goed. Vooral die broek vind ik echt heel mooi en ook iets voor mij. Ik kocht vorig jaar nog een heel leuk leopard shirt met lange mouwen bij de Hema (beetje dezelfde kleur als jouw broek). Die kan ik binnenkort wel weer aan als het weer zo blijft 😉

  Daphne - verdraaidmooi
  4 Sep 2019
  8:39pm

  HEMA heeft onwijs leuke kleding! Ik ben daar ook al verschillende keren geslaagd. Ik vind de kleur van de broek onwijs leuk! Zo’n kleur jurkje kwam ik vandaag toevallig ergens anders tegen.

Laat een reactie achter!