VANS SK8-Hi Stacked, vans, sneaker, rood, fashion, mode, 50 plus, plateau, zool, rood, mode, blog

Vans sneakers, voor jonge en belegen dames

Nee, geen kaas verhaal! Ik ga vandaag mijn nieuwe sneakers van Vans laten zien. Nu zien we Vans sneakers vaak bij een wat jeugdiger publiek, maar ik blijf forever young, dus kocht ik mijn tweede paar!

VANS SNEAKERS | SK8-Hi Stacked

Ik heb zelf al een ruime collectie aan schoenen, laarzen en sneakers, echter er kan altijd nog wel een paar erbij! Het viel mij op dat ik nog geen mooie rode schoenen had, ja wel een paar pumps, maar ik bedoel dus waar ik dagelijks op kan lopen. Hahaha, altijd weer een excuus!

Dus dan ga je op internet wat rondstruinen en zie je diverse leuke schoenen staan. Ik twijfelde tussen een laarsje en een sneaker, het laarsje zou dan ook onder een rokje kunnen of jurk. Toch koos ik voor deze wat lompere sneaker van Vans.

VANS SK8-Hi Stacked, vans, sneaker, rood, fashion, mode, 50 plus, plateau, zool, rood, mode, blog

Verliefd

Het klinkt echt gek, maar ik heb er een week over gedaan om ze uiteindelijk te kopen. Ik was verliefd, maar wilde nog geen huwelijk aangaan met deze Vans sneakers. Waarom zo moeilijk? Nou, ik ben 51 en ik dacht echt ‘dit kun je toch niet meer dragen Son’! Dus ging ik online verder kijken… jij weet ook dat dan niks meer kan tippen aan dat ene paar waar je hart van vol is.

Mijn gedachtes lieten mij alle kanten op stuiteren… want 105,00 is best wel een prijs als je het mij vraagt. Ik ben echt een budget shopper! En gelukkig heb ik de skills om dan tot uitersten te gaan en prijzen te zoeken die meer mij zijn.

Footlocker

En dan vind je ze, voor een pakweg 20,00 goedkoper via de site van Footlocker! Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nog nooit op hun site geweest was! Dus weer een nieuwe ervaring om bij hun te gaan bestellen!

Dat bestellen ging super! Alleen de levertijd was even een dingetje! Op de site staat een paar dagen en in mijn account zag ik ruim 2 weken! Wellicht een interne storing want 3 dagen later werd er aan de deur gebeld en had ik mijn Vans Sneakers in mijn bezit!

Hoe draag ik ze?

Natuurlijk moest er een nieuwe outfit aan te pas komen! Hahaha opeens moest ik rode shirtjes en truien hebben! Maar gelukkig kun je rood goed combineren en werd dit mijn look!

VANS SK8-Hi Stacked, vans, sneaker, rood, fashion, mode, 50 plus, plateau, zool, rood, mode, blog

Blazer: 4,65 in de sale bij Earnstings Familia | Shirt Takko voor 4,95 | broek is al ouder | oorbellen 2,00


Hoe vind jij mijn sneakers? Kan het nog als 50 plusser?
Like
1
    An
    2 Jan 2020
    7:46am

    Ik vind het een mooie look en het staat je super! Waarom zouden wij 50+ dames opeens geen kleur meer kunnen dragen? Wij combineren het gewoon op inze manier!

Laat een reactie achter!