Venco, Choco D'rop, salt, chili, vanille, passievrucht, kaneel, cookies, zwarte bes, salmiak, kokos, smaaktest, yustsome, nieuw, 5 varianten, 7a

Venco Choco D’rop smaaktest

De deurbel gaat en de postbode staat met een doosje voor de deur. Ik had toch niks besteld of wel? Nee, het is dus een smakelijke verrassing van Venco! En wel de allernieuwste drop sensatie Choco D’rop.
Ik had natuurlijk de reclame al gezien, maar nog geen ervaring met deze nieuwste telgen van Venco.

Venco Choco d’rop

Dit jaar introduceerde Venco vijf nieuwe smaken Choco D’rop, waarmee het assortiment van deze heerlijke combinatie van chocolade en drop nu uitkomt op tien verrassende smaken. Choco D’rop heeft een hart van drop en een lekkere dikke laag kwaliteitschocolade en een heerlijke topping voor de smaakvariatie.

Yoghurt & Passievrucht

Ik begin met het testen van mijn eerste Choco D’rop ervaring met de voor mij meest veilige smaak… althans dat denk ik. Want zodra ik deze smaak in mijn stop voel ik dat mijn smaakpapillen even in de war zijn. Je verwacht zoet, maar het heeft eerst echt iets weg van zuur, waarna het langzaam veranderd naar de zoetige smaak van Passievrucht. Zodra de witte chocolade is gesmolten in je mond krijg je het zoete dropje dat als je het in zijn geheel bekijkt goed past bij deze combinatie.

Salt & Chili

Okay, ik waag mij nu aan de meest gevreesde smaak en dat is de Venco Choco D’rop Salt & Chili. En dat merk je meteen… oh mama wat is dat heet! Hahahaha ik hou dus echt niet van heet. Ik blijf stug door sabbelen op mijn bolletje in de hoop er snel wat zoets van te maken. Nou,… geeft mij ff een glas water jongens want mama staat in brand. Ik weet niet hoe snel ik heb zitten sabbelen, maar de hete smaak bleef. De witte chocolade zit dus vol Chilipeper en de afronding met het zoute dropje geeft dan pas een soort van blusmomentje! Whoooooohaaaaaa…

Kijk daar maak je mij blij mee… het is alsof je een stuk appeltaart in je mond duwt zonder de appel en de koek. Ik hou wel van kaneel en het smaakt echt heel lekker. Ik zuig hard op mijn Choco D’rop bolletje omdat ik heel benieuwd ben naar de melkchocolade. Yes, die is heerlijk en laat het bolletje nu een stuk langzamer door mijn mond rollen. Aan het eind krijg je wel even nog een aparte ervaring, want na het zoet zit er opeens een stukje zoute drop in je mond, alhoewel die minder zout smaakt als ik verwacht had… deze krijgt van mij een dikke 10!

Zwarte Bes & Salmiak

Zwarte bessen zijn geen zoete vruchten, eerder zuur te noemen en dat proef je enkele seconden. Daarna neemt de witte chocolade het over en krijg je een beetje een Schwarzwalder Kirsch taart ervaring… maar dat is zo afgelopen als de Salmiak haar intrede maakt en je ogen even doet laten tranen. Dit is iets voor die-hards net zoals de Chili variant. Wooooow… wat een ervaring. Gelukkig maakt het zoete dropje alles weer goed en kan ik weer even bijkomen en zo ook mijn smaakpapillen!

Kokos

De kokos variant mag in zijn eentje mij veroveren en dat doet die goed. Ik wil er bijna in bijten, maar verplicht mijzelf om netjes te blijven soebelen op mijn bolletje Venco Choco D’rop. Jammer dat de kokos smaak overgenomen wordt door de witte chocolade… in de verte proef ik nog de kokos, maar nu is het meer een bonk witte (beetje te veel boter gevoel) chocolade. De afronding van het zoete dropje is een beetje wee├»g en ik had meer verwacht van de Kokos variant. Maar goed. Ik heb de test van 5 doorstaan!

De winnaar is…

Voor mij is de absolute winnaar de Cookie & Kaneel… die is echt heerlijk, ik had voor de test de Kokos verwacht, daar ik echt dol ben op Bounty, maar door de witte chocolade (had het melk geweest, dan was de smaak denk ik lekkerder geweest) komt deze op een 3e plek. Nummer 2 is voor mij de Yoghurt & Passievrucht. De wat scherpere smaken vindt ik persoonlijk niets voor mij, te heftig… maar dat is dus een smaak kwestie!

High Five Day

21 april is het High Five Day, een dag die door drie Amerikaanse studenten in het leven is geroepen, 20 jaar geleden. Venco Choco D’rop daagt je uit om iemand of iemand anders vandaag een High Five te geven op deze dag. Want successen moet je vieren, hoe groot of klein ze ook zijn!

Wie geef jij een High Five?
Venco, Choco D'rop, salt, chili, vanille, passievrucht, kaneel, cookies, zwarte bes, salmiak, kokos, smaaktest, yustsome, nieuw, 5 varianten,
Venco, Choco D'rop, salt, chili, vanille, passievrucht, kaneel, cookies, zwarte bes, salmiak, kokos, smaaktest, yustsome, nieuw, 5 varianten,

Venco Choco D’rop kost per potje 2,99 is is te vinden in het drop schap in de supermarkt!

Like
    Tonnie
    21 Apr 2022
    7:37am

    Oh heel apart lijkt mij dit. Ik zou de yoghurt kiezen.

Laat een reactie achter!