Verbenas, instap, schoen, suede, leer, yustsome, zomerschoen, makkelijk, one two luxzuz, jurk, legging, aime, bloemen, bruin

Verbenas instappers & nieuwe jurk

In de zomermaanden loop ik het liefst op slippers of open schoenen, echter soms wil ik iets wat makkelijk aan te trekken is en die lopen als pantoffels. Voordat wij op vakantie gingen wilde ik toch nog een dergelijke schoen scoren en dat deed ik gewoon hier in Duiven en nam een paar Verbenas mee naar huis.

Verbenas

Ik weet niet of je al eens gehoord hebt van dit merk, het zijn kwaliteitsschoenen gemaakt in Spanje. Gelukkig zijn ze in Nederland bij diverse winkels te verkrijgen. Naast Espadrilles zoals deze zijn er ook Wedges, sandalen en heerlijke pantoffels te koop van dit merk.

ESPADRILLES CARMEN

Ik koos deze zwarte Espadrilles uit met de mooie naam Carmen. Deze Verbenas hebben een bovenlaag van splitleder, zijn gevoerd met huid en de zool bestaat uit jute en rubber.

Ik had meerdere zomerschoenen dit jaar gekocht en het valt mij op dat ik op deze bijna dagelijks loop. Ze zitten gewoon zo lekker. Het is dat ik geen steunzolen of andere voetproblemen heb, want steun moet je hierin niet verwachten.

Ik kocht ze voor 59,90 echter ik zie al op diverse sites dat ze daar ook goedkoper te verkrijgen zijn!

Verbenas, instap, schoen, suede, leer, yustsome, zomerschoen, makkelijk, 1
Verbenas, instap, schoen, suede, leer, yustsome, zomerschoen, makkelijk, 1

Born to be fun!

De producten die we maken zijn het resultaat van ons cultureel erfgoed. We hebben geleerd om te doen wat we doen van traditionele ambachtslieden, eenvoudig en zonder pretentie, dit erfgoed te versmelten met de nieuwste modetrends. Als modemerk bestaan ​​we op een moment in de cultuur en geschiedenis, onderdeel van een generatie vrouwen en mannen met wie we omgaan en meningen delen. Dat is wat ons doet evolueren en groeien. We hebben ons ten doel gesteld om traditionele iconen uit de Spaanse schoenenwereld terug te halen en ze aan te passen aan de manier waarop we nu leven, zodat ze de iconen kunnen worden van de nieuwe stedelijke levensstijl, casual en trendy.

Verbenas – Spain

Nieuwe jurk die je door kunt dragen naar de herfst.

Nu is het nog geen herfst, maar ik zag deze jurk en was meteen verkocht toen de dame in de winkel bij Pand 41 in Doesburg zei dat er ook nog een legging bij kon.
Voor nu draag ik het natuurlijk zonder de legging, want deze jurk van het merk One Two Luxzuz is vrij lang, maar dat vindt ik persoonlijk erg prettig, vooral als je al wat ouder bent en de benen niet meer zo mooi zijn of ontsierd door spataders.

Draag comfort

De jurk draagt heerlijk, ook met legging, de stof is vrij zacht en het patroon van de grote bloemen maakt het een jurk die iedereen zal staan.
Ik heb even rondgekeken maar deze jurk is nu dus overal uitverkocht… ja leuk Sonja! Maar niet getreurd, het merk heeft nog veel meer moois. Het is Deens en je kunt gewoon op hun website bestellen!

Foto: Stef

Mijn fotograaf

Mijn fotograaf was dit keer Stef. Dat is mijn oudste zoon waar ik de laatste tijd veel mee naar Doesburg ga, omdat hij daar bij een Personal Trainer zit. Deze is hem klaar aan het stomen voor een Bodybuilding wedstrijd in December.
Ik ben zo blij dat we samen zijn en weer de verloren tijd tussen ons twee aan het inhalen zijn!
Binnenkort zal ik nog meer dingen vertellen over hoe en wat er gaat gebeuren met Yustsome.nl

Kijk voor nog meer foto’s op mijn Instagram!

Like
2

Laat een reactie achter!