Cellulite, Collistar, crio, gel, putjes, benen, afslanken, mooi, benen, billen, beautysome, yustsome

Verminder jouw cellulite met Collistar Cryo Gel

Ontsierende putjes in je benen, ik denk dat elke vrouw daar wel mee te maken heeft. Of je nu dik of dun bent, cellulite kun je altijd krijgen. Gelukkig kun je er zelf wel wat aan doen om het te verminderen.

Cellulite, Collistar, crio, gel, putjes, benen, afslanken, mooi, benen, billen, beautysome, yustsome

Ontsierende benen, een doorn in het oog van vele vrouwen.

Wat is cellulite?

Cellulite wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd en ontstaat door een veranderende toestand van het onderhuidse bindweefsel waardoor putjes in de huid ontstaat. Het komt vooral voor op de benen en billen, maar het kan ook op andere plekken voorkomen. Cellulite komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen, omdat wij vrouwen een andere opbouw van bindweefsel hebben onder invloed van genen en hormonen.

Voorkomen?

Je kunt cellulite wel voorkomen, maar zoals met vele lichamelijke zaken zit het ook in je genen. Als je weet dat het in je familie voorkomt, kun je bijvoorbeeld al vroeg rekening houden met bepaalde zaken.

Een belangrijke factor is dat wij vrouwen minder testeron produceren, waardoor cellulite meer bij ons voorkomt, daarom is het belangrijk om in beweging te zijn, ga sporten als een bodybuilder! Nou niet meteen denken dat je dan eruit komt te zien als een Hulk, met goede schema’s zie je jouw putjes echt verdwijnen.

Probeer ook ‘happy’ te zijn, want als je steeds in een stress mood zit zul je ook meer cellulite krijgen… hoe dan? Omdat stofjes als Dopamine en Endorfine verlagen in je lichaam, terwijl die juist nodig zijn om je ‘testeron’ niveau maximaal te houden.

Probeer ook niet te roken, te drinken en zorg voor voldoende slaap, want in je slaap zal je testeron niveau lichtelijk verhogen.


Cellulite, Collistar, crio, gel, putjes, benen, afslanken, mooi, benen, billen, beautysome, yustsome

Cryo gel

Collistar

Deze verkoelende Antitellulite Cryo-Gel van Collistar gaat efficiënt de strijd aan met cellulite, dankzij de toevoeging van krachtige bestanddelen die een drievoudig effect garanderen: vetverbanding (dankzij extract van roze peper en cafeïne), bevordering van microcirculatie (dankzij gefermenteerde groene koffie) en lifting (dankzij centella asiatica). De formule met ‘koud effect’ wordt snel opgenomen en geeft een aangenaam gevoel van verlichting en frisheid.

Cellulite, Collistar, crio, gel, putjes, benen, afslanken, mooi, benen, billen, beautysome, yustsome
Hoe werkt het?

Breng de gel aan op de plaatsen waar je de huid onder handen wil nemen. Masseer de gel in de huid door opwaartse bewegingen te maken. Gebruik de gel dagelijks om het effect te behouden, of twee maal per dag voor het beste effect.
De formule stimuleert nu de microcirculatie en vervolgens ook de actieve bestanddelen tegen cellulite die in het product zitten. Naast dat het de ‘sinaasappelhuid’ bestrijdt, geeft het een liftend effect dankzij de scrubbende werking van een plantaardige alfahydroxyzuur-mix, die de huid steviger, glad en zijdezacht maakt.

Het is een heerlijk product dat goed intrekt en direct een verkoelend effect geeft. Nu wil je niet alleen dat effect, je wilt ook zichtbaar resultaat natuurlijk. En ik moet zeggen dat het werkt! Na slechts 1 dag zag ik al een verbetering van mijn huid. En zelfs een stukje taille terug komen, omdat ik het ook op mijn ‘teugeltjes’ gesmeerd had… baat het niet, schaad het niet… nou het baat dus, hihihihi!


Waar te koop?

Bij diverse bekende drogisterij ketens voor een prijs vanaf 50 euro. Het is een kleine investering die voor mij qua prijs en kwaliteit het echt waard is.

 

 

Like
  Nancy s Fashion Style
  7 Jul 2020
  6:15am

  Ik heb er gelukkig geen last van,maar Collistar vind ik wel een fijn merk!

  Ann Ages Gracefully
  7 Jul 2020
  11:56am

  Fijn merk maar ik denk dat mijn ‘putten’ wat te diep zijn om met een creme te lijf te gaan haha ach, het hoort erbij zullen we maar zeggen.

Laat een reactie achter!