VERNIEWDE COSY COLLECTIE

PERSBERICHT

SJAALMERK SJAALMANIA LANCEERT HAAR VERNIEWDE COSY COLLECTIE, GEÏNSPIREERD OP MODERN, CASUAL & CHIC

Sjaalmerk Sjaalmania lanceert vandaag haar vernieuwde Cosy collectie met nieuwe kleuren, dessins en materialen. De nieuw collectie is geïnspireerd op modern casual & chic en de collectie wordt ondersteund door een nieuw lookbook.

Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk om weg te kruipen in een kleurrijke sjaal, zeker als deze soepel valt en gemaakt is van los gebreid katoen, zodat het niet te warm wordt. SjaalMania presenteert de nieuwe collectie sjaals: naast de Cosy Chic is nu ook de Cosy Casual en de Cosy Cotton sjaal verkrijgbaar in vele trendy modekleuren.

Sjaals met een eigen karakter

Mooi door eenvoud, dat zijn de Cosy Casual sjaals. De sjaals hebben een hippe roll edge, een rolzoom die de sjaals een heel eigen karakter geeft. It’s all about the details! De mooie Cosy Casual sjaals zijn gemaakt van 8% cashmere, 47% merinowol, 30% viscose en 15% polyamide. Ze hebben een formaat van 220 x 80 cm en zijn verkrijgbaar in meer dan 25 verschillende kleuren voor € 89,95.

Heerlijke zomersjaal

De Cosy Cotton sjaals zijn gemaakt van 100% Italiaans katoen en zijn los gebreid, waardoor ze ideaal zijn om in de zomer over blote schouders te dragen. Maar ook in de winter kunnen ze gedragen worden. Ze zijn lang genoeg om twee keer om je nek te slaan zodat ze genoeg warmte geven en prachtig staan. Deze soepel vallende sjaals hebben een groot formaat en net zoals de Cosy Casual sjaals een trendy roll edge. Bovendien bieden deze sjaals uitkomst voor mensen met een wol allergie. De Cosy Cotton sjaals zijn verkrijgbaar voor € 69,95.

Geproduceerd in Nederland

De Cosy sjaals worden gemaakt in een breifabriek in Nederland, met garen dat ze inkoopt in Italië. Micky: “Ik werk bewust met een leverancier met wie ik kan communiceren en waar ik heen kan rijden om mijn wensen te bespreken. Bovendien weet ik zeker dat de arbeidsomstandigheden goed zijn.” Er is bewust gekozen voor een eigen label. Een kwalitatief goede basic sjaal van groot formaat, niet te dik en verkrijgbaar in vele kleuren en bovendien niet seizoen gebonden. SjaalMania heeft een aanstekelijke actie: wie zelf al ervaren heeft hoe fijn de Cosy sjaals zijn kan drie klanten aanbrengen en ontvangt dan een gratis Cosy naar keuze!

De Cosy Chic, Casual en Cotton sjaals zijn verkrijgbaar in meer dan 25 mooie kleuren die naadloos aansluiten bij de kleuren van het modeseizoen. Van namen als Olive, Powder Blush, Sand Melee, Lipstick Red en Pretty Pink krijg je toch meteen zin in de zomer?

Over SjaalMania

SjaalMania staat voor topkwaliteit voor een goede prijs. Met haar jarenlange achtergrond in de mode (Turnover en Zenggi) weet eigenaresse Micky Grove van Vollenhoven precies wat kwaliteit inhoudt. Daarom houdt ze deze standaarden ook aan voor haar eigen lijn en de merken die ze verkoopt. SjaalMania zet voet aan de grond en is reeds verkrijgbaar op verschillende verkooppunten in Nederland en België. Stuk voor stuk zijn deze sjaals van Nederlandse bodem, echte must-haves en met heel veel liefde ingepakt! Bekijk het complete assortiment op www.sjaalmania.nl.

Like

Laat een reactie achter!