Ziaja, focus on skin, CASHMERE, shampoo, mask, haircare, haarverzorging, beauty, blog, blogger, cosmetica, droog, haar, yustsome, beauty

Vertroeteling voor je haren met CASHMERE

Heb jij in de winter ook zo’n weerbarstig haar? Zit het futloos… en zou je weer de schaar erin willen zetten? Is het droog en ook nog statisch… Stop! Ik heb hier wellicht een hele fijne tip voor jouw lokken.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SHAMPOO MET CASHMERE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ziaja, focus on skin, CASHMERE, shampoo, mask, haircare, haarverzorging, beauty, blog, blogger, cosmetica, droog, haar, yustsome, beauty

Gladmakende shampoo met cashmere voor droog haar zonder volume.

Reinigt het haar en de hoofdhuid en voorkomt uitdroging. Geeft glans aan dof en beschadigd haar.
Verbetert de conditie van het haar en herstelt de gezonde uitstraling
Bevat geen parabenen.

Als eerste stel ik jou de shampoo voor. Die komt in een fijn formaat flacon van 200 ml. De geur is niet overdreven, maar ik ruik meteen de toegevoegde extracten! Laat ik dat nou heel lekker vinden! Ik heb zelfs wasverzachter in deze geur… mmmmmm!

De shampoo schuimt niet overdreven, soms denk ik dan dat ik te weinig gebruikt heb, echter het maakt wel goed schoon!

Wat doet nou die CASHMERE in jouw shampoo? Als je weet dat CASHMERE eigenlijk een wol is die afkomstig is van de Kasjmier geit, die ondanks de -40 graden kan overleven in het Himalaya gebergte. Het extract uit deze wol zorgt ervoor dat jouw haar weer soepel en zijdezacht aanvoelt en vooral minder droog oogt.

Ziaja, focus on skin, CASHMERE, shampoo, mask, haircare, haarverzorging, beauty, blog, blogger, cosmetica, droog, haar, yustsome, beauty

Breng de shampoo op het haar aan en masseer tot er schuim ontstaat.
Spoel grondig uit en herhaal indien nodig.

Wat doet de Amaranth olie voor jouw haar? Het heeft een prachtig effect op het haar. Gebruikt als onderdeel in cosmetische producten heeft deze olie de volgende effecten op de hoofdhuid: natuurlijke uitstraling, voorkomt droogheid, elimineert roos, versterkt de glans.

Beide extracten samen zorgen ervoor dat je haar weer spierballen krijgt en niet als slierten om je hoofd gaan hangen, echter fier jouw nieuwe coupe vormen.

Ziaja, focus on skin, CASHMERE, shampoo, mask, haircare, haarverzorging, beauty, blog, blogger, cosmetica, droog, haar, yustsome, beauty

[tx_heading style=”default” heading_text=”HAARMASKER MET CASHMERE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Een haarmasker was meer dan welkom… en vooral 1 met een volume boost! Die was ik zelf nog niet zo vaak tegengekomen!

Herstellend haarmasker met cashmere. Geschikt voor alle haartypen. Verzorgt het haar zonder het te verzwaren. Versterkt de natuurlijke veerkracht en maakt het haar soepel, glad en glanzend. Breng het masker aan op vochtig haar. Inmasseren en laat gedurende 3 tot 5 minuten inwerken. Spoel grondig uit.

Herstellend haarmasker met cashmere. Geschikt voor alle haartypen.

Verzorgt het haar zonder het te verzwaren. Versterkt de natuurlijke veerkracht en maakt het haar soepel, glad en glanzend.

Ziaja, focus on skin, CASHMERE, shampoo, mask, haircare, haarverzorging, beauty, blog, blogger, cosmetica, droog, haar, yustsome, beauty

Breng het masker aan op vochtig haar.
Inmasseren en laat gedurende 3 tot 5 minuten inwerken.
Spoel grondig uit.

Het masker is zeer romig en ik pakte de eerste keer een flinke dot om in mijn kletsnatte haar te smeren, echter dat was veel te veel, zonde want ik kon makkelijk met de helft doen. Zodra je het in je haar masseert voel je het ontwarrende effect, mijn haren gaan weer in het gareel. Wat mij doet denken aan netjes in de rij gaan staan zodra de schoolbel gaat… nou dat gevoel dus.

Na een paar minuten is mijn haar zacht… echt heel zacht! Je denkt in eerste instantie dat er niet veel soeps meer van te maken is. Nadat ik ben afgedroogd, mijn kleding aanheb, pak ik de föhn er even bij om wat nog nat is wat aan te drogen. En voila!

Ziaja, focus on skin, CASHMERE, shampoo, mask, haircare, haarverzorging, beauty, blog, blogger, cosmetica, droog, haar, yustsome, beauty

Mijn haar is lekker luchtig, levendig en heeft dus Schwungggggg! Ik krijg het een stuk makkelijker in model met wat stylingsproducten. En het blijft ook nog eens langer volumineus!

Kortom… voor dit geld krijg je kwaliteit!

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZIAJA FOCUS ON SKIN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ziaja staat bekend om kwalitatieve producten en dan ook nog eens met kleine prijzen, zelf heb ik tot nu toe maar 1 keer een product gekocht/gekregen dat wat tegenviel.

Shampoo 3,79

Haarmasker 3,89

[otw_shortcode_button href=”http://www.ziajafocusonskin.nl/” size=”medium” icon_type=”general foundicon-cart” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-green” target=”_blank”]Ziaja webshop[/otw_shortcode_button]

#gekregen #review #samenwerking

Logo2

Like
  Wendy
  6 Mar 2018
  7:42am

  Je maakt me nieuwschierig.

  Nancy
  6 Mar 2018
  11:15am

  Ik word zo gek van mijn haar op dit moment! Twee antibiotica kuren helpen natuurlijk ook niet echt! Zaterdag ga ik naar de kapper en ik krijg echt de neiging om er een stuk vanaf te knippen!
  En wie staat er vandaag op mijn blog????

   YuStSoMe
   6 Mar 2018
   8:47pm

   Niet doen! Je hebt prachtig haar!

  Fabienne, enjoyyourownbeauty
  6 Mar 2018
  3:30pm

  Wat een heerlijke review!

  Als het iets is wat ik goed verzorg dan zijn het mijn haren. Ik ben hier zo’n control freak mee haha. Goeie aanrader, deze tip ga ik zeker onnthouden. 🙂

  Liefs
  X

   YuStSoMe
   6 Mar 2018
   8:47pm

   Dank je wel!

  Joyce
  7 Mar 2018
  3:35pm

  De producten van Ziaja zijn altijd erg fijn! De shampoo heb ik nog niet geprobeerd!

Laat een reactie achter!