Verzorgde lippen en een mooie getinte lipgloss geven jou een naturlal look!

Vandaag laat ik zien hoe ik mijn lippen verzorg en hoe ik op een doordeweekse dag toch netjes verzorgd de deur uit ga, met een natural liplook.

In de herfst en winter merk ik dat ik veel meer met mijn lippen bezig ben en dan bedoel ik vooral wrijven en nat maken. Hierdoor krijgt de kou vrij spel en zijn ze sneller schraal en vervellen ze vaker. Om dit een beetje in de hand te houden ontdekte ik recent hoe dat het beste kan.

Aldo Vandini

Ik ontving van collega-blogger Pink-it een setje van Aldo Vandini en ik had er zelf nog nooit van gehoord. Dus deze dame werd erg benieuwd naar deze lipset. Een set zelfs, dit bevat een peel & care en een repair product.
be-licious-lips-004-divine-swatch-lipgloss-yustsome-40plusvrouw-2

 

Bruine suiker en abrikozenolie verwijderen de afgestorven huid/lipvelletjes door de peeling kristallen hun werk te laten doen. Door het masseren lost de suiker op en dan kan de verzorgen de abrikozen olie je lippen verder verzorgen.
De repair is voorzien van sheaboter, panthenol en vitamine E. Het werkt verzorgend en kalmerend. Omdat je lippen door de kou zijn aangetast hebben ze een extra boost nodig. De repair hersteld de natuurlijke glans en maakt ze weer kusbaar.

[ezcol_1half]be-licious-lips-004-divine-swatch-lipgloss-yustsome-40plusvrouw-4a[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]be-licious-lips-004-divine-swatch-lipgloss-yustsome-40plusvrouw-4[/ezcol_1half_end]

Links de peel & care en rechts de repair in beeld.

De peel & care is op natuurlijke basis en tevens parabenen vrij. Het heeft geen smaak, en het is ook niet pijnlijk (ik heb wel eens eens lipscrub gehad die zo grof was dat het niet te doen was met gebarsten lippen). Dit product is heel mild.
De repair heeft ook niet echt een smaakje, eerder een oudbollig muf oma smaakje (je weet wel dat je dat oudje een kus geeft en er zo’n juk indruk achterblijft, althans dat kan ik mijn herinneren van een oma die inmiddels al weer wat jaartjes overleden is en in mijn jeugd al heeeeeeel oud was).
Gelukkig plakt het niet en kan ik zonder dat ik het idee heb dat mijn lippen ‘verzwaard’ zijn mijn ding doen.
Wat ik prettig vind is om dit in de avond voordat ik ga slapen even in te masseren en daarna de repair erop. Dan kan het mooi de hele nacht intrekken!

be-licious-lips-004-divine-swatch-lipgloss-yustsome-40plusvrouw-5

BE creative make up | Licious Lips | 004 Divine

Omdat ik niet altijd met een matte lipstick of andere glossy lipstick wil rondlopen (soms ook irritant als je je lipproduct niet in je tas gestopt hebt en halverwege tot de ontdekking komt dat je alleen nog een randje hebt staan).
Daarom gebruik ik af en toe een getint lipglosje. Lekker handig en ook nog eens sjiek. Je krijgt toch meer een natural look hiermee.

Ik kocht/bestelde online bij ICI Paris mijn eerste BE creative make-up product. Ik dacht waarom niet? Er was een actie dat je er een FAB (Fabienne Chapot) toilettasje t.w.v. 49,95 cadeau kreeg en ik wilde dat wel, want er waren twee versies en een met sterretjes. Bij deze bestelling kreeg ik die met de rode lipjes en sterretjes. Dus ik dacht ik waag het nog een keer en toen kreeg ik de sterretjes in mijn pakketje! Yeah… schoondochter ook blij want die kreeg de andere!

be-licious-lips-004-divine-swatch-lipgloss-yustsome-40plusvrouw-6
Het heeft een mooie simpele vormgeving, hou ik van. En de kleur is weer eentje uit de herfst tinten range. Toch betrap ik mij erop dat ik bruintintjes en oranje heel erg mooi vind en recent best veel hierin besteld/gekocht heb. Hahahaha best grappig!

be-licious-lips-004-divine-swatch-lipgloss-yustsome-40plusvrouw-7

De glos heeft een beetje tint, geen mega dekking, daarvoor is het ook een gloss dusssss…
Het valt niet meteen op dat ik iets draag en dat was dan ook de bedoeling met mijn natural liplook!
Het brengt prettig aan, alhoewel je natuurlijk toch binnen de lijntjes moet kleuren, anders krijg je een pipo gezicht als je foundation gebruikt. Dat wil je ook niet, dus let een beetje op met aanbrengen!

Verkoop

De set kreeg ik van Bianca, echter Aldo Vandini is ook te koop (joh bij de DM?) en kost 5,99 voor 2x 10 ml verzorging.
Nu ik dus meer er van zie, bedenk ik opeens dat mij dit product nooit echt is opgevallen!
Je kunt het ook HIER online verkrijgen!

De Licious Lips kocht ik dus bij de ICI Paris online en ik betaalde er 12,95 voor.
Op zich best een behoorlijke prijs en ik laat het dan ook bij deze ene kleur. Niet omdat ik ontevreden ben, maar vind het te duur voor een glosje!

be-licious-lips-004-divine-swatch-lipgloss-yustsome-40plusvrouw-8

Ik had hier mijn haren nog net niet geknipt (dag erna ging de schaar er in)…
Oh en ik heb weer eens een oogpotlood gebruikt en in mijn waterlijn gezet (zoals vroeger… ) 🙂

Draag jij liever lipgloss of lipstick en heb jij voor mij nog tip mbt tot een fijne betaalbare gloss?

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

 

 

 

 

Like
  chucky1012
  15 Oct 2016
  5:17am

  Prachtige look!
  Jammer dat het een subtiele teint is en niet zo goed gepigmenteerd.

  Xoxo

  Jolanda
  15 Oct 2016
  7:12am

  Ondanks de vrij matige pigmentatie vind ik hem echt prachtig!!!

  Jonne Things you love to eat
  15 Oct 2016
  11:12am

  Met de kou die de herfst meebrengt heb ik wel behoefte aan een goede lip verzorging. Leuke post.

  Annette
  15 Oct 2016
  1:55pm

  Mooi, ik wissel vaak op een dag begin met een lipstick die werk ik dan bij, dan tussendoor even een lipbalsem dan weer een kleurtje, ik smeer de hele dag want niets op mijn lippen is een no-go voor mij 🙂

  Hilde
  15 Oct 2016
  3:19pm

  Toch vind ik de kleur je erg mooi staan! You look hot!!

  Joyce
  15 Oct 2016
  11:33pm

  De kleur staat je super!

  Karen
  17 Oct 2016
  7:06am

  Ziet er prachtig uit Sonja. Ik vind dat zelf ook een mooie kleur.

  Natasja
  17 Oct 2016
  10:52am

  Klinkt als een fijn verzorgingssetje!

  Evelien
  20 Oct 2016
  7:35pm

  Wat een mooi lipgloss kleurtje is dat, staat je heel goed! Dat setje heb ik ook, vind hem echt ideaal voor dit najaar.

Laat een reactie achter!