Verzorging voor je handen in de nacht

Ik ontdekte deze twee producten recent toen ik aan het rondsnuffelen was op de site van Dr. Pierre Ricaud. Vooral omdat het in de aanbieding was (ja ik vind dat erg leuk) maar ook omdat het voor mijn handen is. Ik verzorg ze graag, want je gebruikt ze vaak en hebben nogal wat te verduren.

Serums en creme ik ben er dol op en als ze dan ook nog iets doen voor je handen, dan ben ik om. Vooral het serum trok mijn volle aandacht… het bevat Glycolisch zuur (AHA).

Dr-pierre-ricaud-handen-verzorging-serum-aha-vitamines-hydrateren-fruizuur-zuren-aha-glycolisch

Jeunesse des Mains
Renoverend Handserum | 8,00 (50% korting) | 12 ml.

Dit Renoverend Handserum bevat Glycolisch zuur (AHA) om de handen de egaliseren en te renoveren.
De elixir-textuur wordt meteen geabsorbeerd.

Gebruik:

1 à 2 druppels elixir op de rug van elke hand volstaat. Verspreid de verzorging masserend over uw handen.
Om uw handen jong te houden, gebruik zonnebescherming als u aan de zon wordt blootgesteld (tuin, terras,…). Zo voorkomt u bruine vlekken.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Het klinkt erger dan dat het eruit ziet… echter er wordt wel gewaarschuwd om niet in je ogen te wrijven! Zul je altijd zien dat je dan overal kriebels krijgt…
Het serum trekt heel snel in en heeft een lekkere geur.

Wetenschappelijke doeltreffendheid bewezen: Dit handserum versnelt de cel vernieuwing.  

Of het iets doet? Ik ben daar denk ik (2 weken) nog te kort voor aan het testen. Maar ik heb wel goede hoop. Mijn huid is stukken minder droog op de handpalm. Of mijn ouderdomsvlekjes minder worden zie ik ook nog niet. Ik ga nog stug door… want het is wel heel lekker om elke avond voor het slapen gaan je handen te verwennen! Want ik heb altijd geleerd dat in de nacht je lichaam hersteld… let’s go!

BEZOEK DE SITE


Jeunesse des Mains
Herstellende nachtbalsem voor de handen | 6,00 | 50 ml.

Een balsem die zich activeert in de nacht voor jongere handen bij het ontwaken.Ideaal voor droge en beschadigde handen. Een complete herstellende, voedende, regenererende verzorging die vlekken vervaagt dankzij het zuur (AHA) bekend voor het bevorderen van de celvernieuwing en voor het stimuleren van de huidvernieuwing.
Een zachte crème-textuur met een zachte bloemige geur.

Gebruik:

Breng de crème aan op schone handen!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

LET OP! het potje is niet meer te koop! Deze is vervangen door een tube… ja ik wilde al schrijven dat ik liever een tube had en ik was dit artikel aan het schrijven kwam tot deze ontdekking! Pluspuntje!

Het zuur (AHA) bekend voor het bevorderen van de celvernieuwing en voor het stimuleren van de huidvernieuwing. De vitamine PP is aanwezig is de beschermer van deze verzorging om te vechten tegen externe agressies.


Fruitzuren kunnen we onderverdelen in AHA en BHA zuren. AHA zuren zijn glycolzuur, melkzuur, citroenzuur. BHA zuren zijn salicylzuur.

De handcreme is ook heerlijk in gebruik. Ik heb zelfs met mijn gevoelige huid geen nare en negatieve reacties gehad op het toegevoegde zuur. Dit is natuurlijk ook niet te vergelijken met de zuur behandelingen die ze in salons doen. Daar worden hogere doseringen toegepast.

Ik ga voorlopig lekker door en hoop over een paar weken poezelige handjes aan jullie te tonen!
Heb jij al eens een serum voor je handen gebruikt? Zo ja, welke kan je mij adviseren? Ik ben helemaal in-to-serums!
Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

7
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
chucky1012YvonneBabsNancyJeapiebel Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
chucky1012
Lid

Dat ziet er goed uit!

Yvonne
Gast

Wat bijzonder een serum voor je handen, nee ik heb dit nog nooit gebruikt.

Babs
Gast

(hé, een andere manier van reageren :)) Ik gebruik van alles voor mijn handen, van bodycrème, dagcrème tot serum. Het is net wat er op dat moment in de buurt ligt.
Die nachtbalsem lijkt mij ook zalig, vooral als ik de geur “lees”. Zo een zachte lieve geur, heerlijk!

Nancy
Gast

Oh dat is een goeie, lijkt me heel erg fijn dat serum!

Jeapiebel
Gast

Als ik kan kiezen tegenwoordig vind ik de tube ook wat handiger en beter dan pot. Alleen soms ontkom je er niet aan. Poezelige handjes daar teken ik ook voor. Ik ben benieuwd. 😉

chucky1012
Lid

Dit klinkt goed!
Ben zeer benieuwd naar het resultaat….

Jolanda
Gast

Mooi!! Het serum lijkt me erg fijn!!