Vitayes, instant, ageback, lifting, Cream, jong, rimpels, weg, beautysome

Vitayes | Instant Ageback

Hoe ouder we worden, hoe meer we grijpen naar middeltjes om jonger te lijken. Echter, je weet zelf eigenlijk ook wel dat dit niet in 123 kan. Nu heb ik toch iets ontdekt dat jou binnen 5 minuten een tijdelijke verjonging geeft van pakweg 10 jaar. Hoe dan? Met Vitayes Instant Ageback, lees snel verder!

Vitayes

Instant Ageback

Recent ontdekte ik via Instagram dit merk en ik nam contact op met de eigenaresse van het account. Omdat ik al eerder producten geprobeerd had om rimpels op een rappe manier te laten verdwijnen, maar bij mij dus niks deden, vroeg ik of ik dit eens kon testen.

Vitayes, instant, ageback, lifting, Cream, jong, rimpels, weg, beautysome

Een paar dagen later ontving ik het product en er werd mij veel succes toegewenst. Ik werd heel nieuwsgierig natuurlijk, maar aan de andere kant had ik ook het gevoel ‘het zal wel weer’… dus met dat gegeven ging ik aan de slag.

Wat schrijft Vitayes?

Het belangrijkste ingrediënt in Instant Ageback is Argireline – de meest geavanceerde ontwikkeling van de cosmetica-industrie. Argireline wordt beschouwd als een veilig cosmetisch product voor de behandeling van rimpels en traanzakken – zonder injecties en onaangename stress op de huid. Het krachtige, eiwit gebaseerde peptide actieve bestanddeel is gebaseerd op de nieuwste nanotechnologie.

Vitayes, instant, ageback, lifting, Cream, jong, rimpels, weg, beautysome

Hoe gebruik je Vitayes?

Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op de betreffende huid en breng het met kloppende beweging aan. Verkoel het direct daarna met een waaier en blijf even rustig zitten, zodat het product haar werk kan doen. Na vijf minuten zult jij jouw ogen nauwelijks geloven: de veroudering symptomen van vele jaren zijn direct verdwenen en je kunt de dag beginnen met jonger uitziende huid. De spiegel is nu je grootste vriendin!

Vitayes, instant, ageback, lifting, Cream, jong, rimpels, weg, beautysome

Werkt het dan ook?

Ik ben zelf de test ingedoken natuurlijk, maar heb ook assistentie gevraagd van mijn moeder, die met haar 74 lentes graag ook wilde ervaren hoe het is om er weer als 64 uit te zien!

Is dat ons gelukt? Ik denk dat foto’s jou meer zullen doen versteld staan dan een heel stuk gezever van mijn kant… dus Viola bekijk het resultaat!

Vitayes, instant, ageback, lifting, Cream, jong, rimpels, weg, beautysome

Voorheen werkte het niet bij mij omdat ik dus veel te veel huid onder mijn ogen had. Rimpels zullen verdwijnen, maar een prada tas onder je ogen dat lukt met geen een product. Ik was dan ook erg te vreden met het resultaat, eindelijk!

Ook de rimpels rond mijn mond en voorhoofd verdwenen als sneeuw in de zon!

En mijn moeder?

Ze is ook een product van ‘Familie van der Wal’ en ik was even bang dat wij hier niks van zouden bakken… echter eenmaal aangebracht zag ik haar huid strakker trekken, wauw!

Vitayes, instant, ageback, lifting, Cream, jong, rimpels, weg, beautysome

Kijk eens wat een goed resultaat! Voortaan kan mijn moeder zonder bril een paar mooie pasfoto’s laten maken, want ik weet nog hoe teleurgesteld zij was dat ze zo op haar ID moest.

Alleen wallen en ogen?

Nee, ook de zogenaamde Hamster rimpel onderaan bij je kin kan een aantal jaar teruggedraaid worden, tijdelijk dan… kijk maar!

Vitayes, instant, ageback, lifting, Cream, jong, rimpels, weg, beautysome

Links met Vitayes, rechts zonder…

 

Waar te koop?

Voor 56,95 koop jij een tubetje waar je heel vaak jezelf even jonger kunt toveren!

Lees meer op de website van Vitayes

 

Like
1
  Deb
  13 Jul 2019
  7:07pm

  Dat ziet er heel goed uit! Lijkt bijna gephotoshopped 😊. Hoelang blijft dit resultaat ongeveer? En voelt je huid er niet trekkerig door? Ben wel benieuwd. Had hier nog nooit van gehoord. Dus ben bij dat jij de stoute schoenen hebt aangetrokken en de webshop hebt benaderd 👍🏻.

   Daphne - verdraaidmooi
   17 Jul 2019
   1:39pm

   Oh wauw! Dit wil iedereen wel! Hele duidelijke voor- en na foto’s ook, waardoor het effect daar al zichtbaar is.

  Angela | ilovebudgetmakeup.nl
  15 Jul 2019
  7:31pm

  Wauw! Dat ziet er heel goed uit!
  Echt een uitkomst voor de rijpere huid als ik dit zo zie!
  Wauwie zeg!

Laat een reactie achter!