Dermasence, Vitop, forte, baby, huid, volwassen, droog, ontstekingen, roodheid, geïrriteerd, review

Vitop Forte van Dermasence, voor de droge huid

Omdat ik de laatste tijd erg veel producten kreeg voor mijn huid heb ik de hulp ingeschakeld van mijn schoonzus Diana. Zij heeft een paar producten onder haar loep genomen en testte de Vitop Forte crème van Dermasence voor jullie.

Vitop Forte

DERMASENCE Vitop forte – Het beschermende schild voor de huid
Het is een intensieve verzorging voor de droge en geïrriteerde huid. Het is met name geschikt als beschermende verzorging bij chronische huidziekten, zoals atopische dermatitis. Het vermindert jeuk, zwelling en versterkt de beschermende functie van de huid. De crème kan gerust langdurig worden gebruikt, waardoor het een bijzonder goede optie bij behandeling van chronische huidziekten is. De DERMASENCE Vitop forte is vrij van cortisone. Een middel dat vaak wordt gebruikt bij atopische dermatitis en na langdurig gebruik onaangename neveneffecten kan hebben.
Dermasence, Vitop, forte, baby, huid, volwassen, droog, ontstekingen, roodheid, geïrriteerd, review

DERMASENCE Vitop forte vormt een ademende beschermende laag die de talg van de huid nabootst en zo beschermt tegen mechanische stress en irritatie voorkomt. De Vitop forte is vrij van geurstoffen en kleurstoffen en dankzij de zorgvuldige selectie van hoogwaardige ingrediënten, bijzonder huidvriendelijk.

Voor langdurig gebruik is de DERMASENCE Vitop forte verkrijgbaar in een tube van 200 ml — ideaal tijdens herfstdagen wanneer de kans op een droge geïrriteerd huid het grootst is.

Dermasence, Vitop, forte, baby, huid, volwassen, droog, ontstekingen, roodheid, geïrriteerd, review

Diana testte de Vitop Forte

Ik mocht de Vitop Forte gaan testen voor mijn schoonzusje en aangezien ik een droge huid heb, leek me dit produkt wel fijn om uit te proberen.

Het eerste wat opvalt aan de tube is de achterkant (jawel) Dat is niet gangbaar, maar het “hier drücken” midden achter op de tube, was ik nog niet eerder tegen gekomen. Op zich een mooi idee: Je draait de dop los, duwt op het midden van de tube en door het gaatje wat in de dop verschijnt komt de crème. Je ziet alleen de crème wel iets verkleuren in het midden van de dop, dus misschien is het niet het meest hygiënische idee.

Dikke crème

De crème die er uitkomt is behoorlijk dik en met het uitsmeren kijkt het behoorlijk vet en glimt je gezicht je in de spiegel tegemoet, maar bij dun smeren trekt het toch vrij snel de huid in en verdwijnt het glimmen ook. Je mag het meerdere keren per dag gebruiken, maar bij mijn huid is het alleen in de avond voldoende. Ik heb het ook een aantal keer s’morgens gebruikt, maar dan kreeg ik aan het einde van de middag last van mijn ogen door een te ‘vette’ huid.

Dermasence, Vitop, forte, baby, huid, volwassen, droog, ontstekingen, roodheid, geïrriteerd, review

Als dagcrème zal ik deze dus niet snel meer gebruiken, maar voor gebruik als nachtcrème is Vitop Forte ideaal met een droge huid als de mijne, want mijn huid gaat er echt op vooruit.


DERMASENCE Vitop forte
100 ml, € 20,00 – 200 ml, €31,20 

Een verzorgende crème voor de droge en eczeem-gevoelige huid. Het vermindert effectief irritatie, jeuk en zwelling. Bij regelmatig gebruik zal de voedende crème met huidvriendelijke actief-complex van de wede-extract, Aloë Vera en groene thee, effectief ontstekingsverschijnselen voorkomen.

Waar te koop?

O.a. online bij Apotheek & huid >> LINK

Like
1
  Daphne - verdraaidmooi
  17 Oct 2019
  5:03am

  Die dop is bijzonder zeg! Ik houd er zelf ook meer van dat een nachtcrème wat voller is, maar overdag mag het wat luchtiger.

  Ann Ages Gracefully
  17 Oct 2019
  6:46am

  Ziet er inderdaad niet heel aantrekkelijk uit maar als mensen met een droge huid er baat bij hebben is dat natuurlijk het belangrijkste.

  ByChristiana
  18 Oct 2019
  10:36am

  Ik heb zelf ook wel eens zo’n heel vette crème gehad, voor ‘s nachts is dat inderdaad niet zo erg. Ik heb nu een hyaluronzuur fluide van dit merk in gebruik, die gebruik ik als serum. Vind ik heel erg fijn.

Laat een reactie achter!