Vivid Matte Liquid | 45 possessed plum

Daar ben ik weer… met een lipswatch! Oh ja, ik heb er geloof ik een hobby bij. Nou geloof ik, het is zo. Ik ben dol op lipsticks en het maakt mij niet uit hoe of wat, als het maar een leuke kleur heeft.
En vandaag laat ik jullie 1 van de 7 tinten (in mijn Kruidvat) zien die er te koop zijn van de Maybelline Vivid Matte liquid lipproducten. Ik heb ergens gelezen dat het er 10 zijn, maar ik ben bang dat dit alleen in het buitenland is?

Maybelline | Vivid Matte Liquid

Possessed Plum

maybelline-vivid-matte-liquid-45-possessed-plum-yustsome-review-face-look4


Wat zegt Maybelline over dit product?

Vivid Matte Liquid is een vloeibare, matterende lipstick die zorgt voor een sensationeel gevoel. Tot twee keer meer pigmenten die zorgen voor een ultiem kleurrijk resultaat en een zijdezacht gevoel op de lippen. Deze unieke formule zorgt voor een kleurrijk resultaat met een matterende touch.

Tip van onze make-up artist: Gebruik verschillende kleuren Vivid Matte Liquid om een matte ombre lip look te creëren.


In eerste instantie was ik erg bang dat de kleur veel te donker zou zijn. Ja als je het in de winkel bekijkt en online naar swatches denk je echt dit is toch wel een roodtint? Of is het nou meer paars?

maybelline-vivid-matte-liquid-45-possessed-plum-yustsome-review-face-look7

 

vickisbeauty.com

vickisbeauty.com

De kleurtjes zijn echt heel mooi en ze zijn voor mij in ieder geval goed gepigmenteerd. Het aanbrengen gaat goed met de applicator, echter let wel op dat je in het midden begint, anders klodder je langs de randen!

maybelline-vivid-matte-liquid-45-possessed-plum-yustsome-review-face-look5

Dan geef ik gelijk nog maar een tip mee, heb jij net als mij al wat rimpels rond om de mond, dan zou ik een lipliner gebruiken in dezelfde tint. Het loopt namelijk wat in de rimpels, kijk zo maar naar de foto’s.

De substantie droogt niet uit en verdeelt heel erg prettig, vooral bij donkere tinten kun je nog wel eens vlekken zien, dat is bij deze lipsticks niet het geval.  Ze zijn niet zoals veel vloeibare matte lip producten, nee ze drogen niet helemaal op en dat is wel erg fijn voor lippen die soms nog wat droog zijn. Ze drogen niet nog meer uit (ontrekken van vocht) en ook het bekende korrelen (oh vreselijk als dat gebeurd) maar slijten heel natuurlijk van je lippen. Het heeft een klein minpuntje wat ik tegenkwam, dat ze afgeven, maar ha… ik kus niemand dus toedeloe!
Verder kan ik zeggen dat de houdbaarheid heel fijn is en ongeveer 3,5 uur had ik plezier van deze liquid lipstick!

maybelline-vivid-matte-liquid-45-possessed-plum-yustsome-review-face-look6

Mijn eigen swatch van Possessed Plum. Je ziet dat het aanbrengen even wat vlekkerig lijkt, maar trust me… dat droogt gelijkmatig op!

maybelline-vivid-matte-liquid-45-possessed-plum-yustsome-review-face-look2maybelline-vivid-matte-liquid-45-possessed-plum-yustsome-review-face-look2a

In daglicht en 1 in de woonkamer… vooral op foto 2 is duidelijk te zien dat de rimpels gevuld worden met lipproduct! Gelukkig sta je niet mega dichtbij en is de kleur niet zo dat het meteen opvalt, kijk maar naar de look die ik er mee maakte.

yustsome-review-face-look-possessed-plum


Te koop bij Kruidvat of Trekpleister voor 6,99 per stuk!


Like
  chucky1012
  22 Oct 2016
  4:23am

  Prachtige kleur en mooie look!

  Xoxo

  Jolanda
  22 Oct 2016
  6:18am

  Mooie look weer idd! De kleur vind ik echt wat voor nu in het najaar. Had wel gedacht dat hij wat donkerder zou uitvallen

  Forever38.com (Vera)
  22 Oct 2016
  7:48am

  Ik vind het een erg mooie kleur, echt leuk voor de herfst. Wel jammer dat ie enigszins uitloopt en je bijna verplicht bent een lipliner te gebruiken …

  Annette
  22 Oct 2016
  2:21pm

  Staat je goed deze kleur, mooi jammer dat hij een beetje uitloopt maar ja dat mag de pret verder niet drukken 🙂

  Babs
  22 Oct 2016
  4:43pm

  De kleur is mooi en vaak valt het bij jezelf het meest op dat het in de lijntjes gaat zitten.
  Leuk die Poll! Zag hem ook bij Debbie.

  Mylou
  23 Oct 2016
  5:07pm

  Super mooi kleurtje! Zelf vind ik het fijn als lipsticks helemaal opdrogen, maar dat korrelen is inderdaad wel vervelend. Misschien moet ik toch maar eens zo’n substantie proberen!

  Yvonne
  24 Oct 2016
  11:09am

  Wat een mooie kleur, staat je prachtig!

Laat een reactie achter!