Balea, volume, effect, effekt, haarlak, hairspray, schuim, versteviger, haar versteviging, beautysome, yustsome

Volume effekt | Balea brengt weer volume in je haar

Niets zo vervelend dan dat je haar plat tegen je hoofd hangt. Althans ik hou er dus niet van, ik hou wel van een beetje ‘poeffff’ haar. Vandaar dat ik eigenlijk mijn haar altijd kort knipte dan kon het makkelijk omhooog met wat gel. En nu het wat langer aan het groeien is, merk ik dat het weer zo slap en sluiks is. Dus werd het tijd om weer eens wat bij mijn favoriete dorigist te halen in Duitsland.

Volume effekt

Als iets mij tot nu toe nog altijd goed bevallen is, zijn het de heerlijke budgetproducten van Balea. Mijn producten van Nivea (lees hier  de review) waren helaas op en aangezien ik door de scheiding een flinke stap achteruit moest maken, koos ik nu voor budget. Je gaat toch vaak leven naar wat er binnenkomt in je eigen kassa.

Balea, volume, effect, effekt, haarlak, hairspray, schuim, versteviger, haar versteviging, beautysome, yustsome

Mijn oog viel direct op de lijn van ‘Volume effekt‘ en naast dat het er leuk uitziet, zag ik ook dat het voor fijn haar is. Ik heb zelf veel haar, maar wel fijn. Ik koos voor 3 producten en dat zijn een schuimversteviger, een haarversteviging spray en een haarlak,

Haarversteging spray | 1,25

Balea, volume, effect, effekt, haarlak, hairspray, schuim, versteviger, haar versteviging, beautysome, yustsome

Zichtbaar meer volume: Het Balea Forming Water Volume Effect geeft je haar waardevolle verzorging en geeft natuurlijke glans – voor maximaal volume met levendige swing. Er is extra sterke grip, flexibiliteit en lange termijn versteviging zonder het haar te laten plakken of te verzwaren.

Breng het aan op handdoek droog haar, het liefst fohn ik mijn haar daarna droog en ga ik even ‘op de kop hangen’ om de haaraanzet de andere kant op te blazen!

Schuimversteviger | 0,85

Balea, volume, effect, effekt, haarlak, hairspray, schuim, versteviger, haar versteviging, beautysome, yustsome

Het extra sterke microschuim zorgt voor een betere grip en zichtbaar meer volume gedurende de hele dag.Met een UV-filter dat vooral nu in de zomer een zeer welkome aanvulling is in je haarproduct.

Een flinke dot schuim in je hand en dan verdelen over je handdoek droge haar. Tip een beetje droog föhnen is wel fijner anders vind ik het ‘plakken’.

Haarlak | 0,95

Balea, volume, effect, effekt, haarlak, hairspray, schuim, versteviger, haar versteviging, beautysome, yustsome

Het biedt extra volume en geeft stijl aan het haar zonder te plakken. De extra sterke microspray zorgt voor een betere grip – de hele dag door.


Spray gelijkmatig op het haar van een afstand van ca. 30 cm. Voor speciale accenten: spray individuele haarlokken in de gehele lengte.

Balea, volume, effect, effekt, haarlak, hairspray, schuim, versteviger, haar versteviging, beautysome, yustsome

Ben ik tevreden?

Ja en nee, of het komt doordat het nu vreselijk warm is of omdat het product toch iets minder bevalt als dat ik in m mijn gedachte had. Potjandorie dit had ik eigenlijk niet verwacht. Nu ben ik niet iemand die meteen alles weggooid dus ik wacht nog even af op wat minder warm weer, Al met al, als het aan het weer ligt dan zal het in de winter eigenlijk wel een prima product zijn.

 

Like
    Nancy
    13 Aug 2020
    6:28pm

    Ik heb ook weleens wat van dat merk geprobeerd. Maar ik gebruik eigenlijk nooit styling producten.

Laat een reactie achter!