Wintertijd, masker, dry skin, all skin types, natuurlijk, seberica, blog, post, beauty, yustsome

Voor alle huidtypes een masker

Wintertijd, Maskertijd…!
Geef de droge huid extra voeding of de vermoeide huid een intensief vitaliserende boost met de natuurlijke maskers van Natura Siberica

Uit het persbericht

Tijdens de wintermaanden kan je huid wel een extra oppepper gebruiken in de vorm van een rijk verzorgend masker. Met het Nourishing Facial Mask en het Energizing Facial Mask van Natura Siberica geef je de huid extra voeding of een vitaliserende boost op basis van wilde kruiden, bloemen, grassen, fruit en planten uit Siberië en het verre oosten.

De avontuurlijke huid-, haar- en lichaamsverzorgingsrituelen van Natura Siberica zijn geïnspireerd op eeuwenoude Siberische schoonheidsgeheimen en tradities. Deze worden gecombineerd met de meest moderne technologieën, cosmetische inzichten en innovaties. Dit heeft geleid tot een unieke en omvangrijke productlijn voor de natuurlijke verzorging van onder meer het gezicht, lichaam, haar, de handen, voeten, mannenhuid, babyhuid en met speciale luxe SPA-producten.

Wintertijd, masker, dry skin, all skin types, natuurlijk, seberica, blog, post, beauty, yustsome

Adaptogene ingrediënten

De natuurlijke en organische, volledig handgeoogste wilde ingrediënten van Natura Siberica zijn afkomstig uit Siberië. Ze bevatten uitzonderlijk krachtige eigenschappen. Bepaalde kruiden hebben de IJstijd overleefd en zijn in staat om zich in de huidige koude Siberische winters met temperaturen tot -50°C aan te passen aan de extreme weersomstandigheden. Deze zogeheten ‘adaptogene ingrediënten’ worden met de hand geplukt met zorgvuldig respect voor de groeicycli van de natuur. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten worden geselecteerd én verwerkt op het hoogtepunt van hun therapeutische krachten.

Extra voeding voor de droge huid met Natura Siberica Nourishing Facial Mask

Het Natura Siberica Nourishing Facial Mask is perfect geschikt voor een droge, trekkerige en doffe huid. Het hydrateert, voedt intensief en verzacht, waardoor de huid er helderder uitziet, steviger aanvoelt en een gezonde gloed krijgt. De samenstelling bevat intensief regenererende en voedende extracten uit het fruit, de bloemen en de zaden van onder meer Kattenstaartamarant, Hondsroos, Siberische Den, Akelei en Larix, Calendula, Grote Brandnetel en Kamille. Tarweproteïnen en vitamine E gaan een vroegtijdige huidveroudering tegen, voeden de huid en beschermen tegen uitdroging.

Wintertijd, masker, dry skin, all skin types, natuurlijk, seberica, blog, post, beauty, yustsome

Vitaliteit voor de vermoeide huid met Natura Siberica Nourishing Facial Mask

Het Natura Siberica Energizing Facial Mask revitaliseert de huid. Het masker activeert, verfrist en zorgt voor een heldere, gezonde en stralende teint. De samenstelling bevat hiervoor vitaliserende werkstoffen zoals Ginseng wortel, Duindoornbes extract, Siberische Den, Siberische Damastbloem, Rozewortel en Wilde Lijsterbes. Intensief regenererende Calendula, vitamine E en tarweproteïnen voeden en herstellen de vale, vermoeide en doffe huid en gaan een vroegtijdige huidveroudering tegen.

Wintertijd, masker, dry skin, all skin types, natuurlijk, seberica, blog, post, beauty, yustsome

Ik testte deze keer niet alleen beide maskers, ik had hulp van Jolijn. Omdat ik zelf een droge huid heb, leek het mij verstandiger om het andere masker zelf niet te testen. Ik wilde graag weten hoe een ander het ervaart. Jolijn is een jonge meid,… lees haar ervaring! 

[tx_heading style=”default” heading_text=”Review Jolijn” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Het product is me erg goed bevallen. Het masker heeft een juiste dikte waardoor je het fijn uitsmeert op het gezicht.Tijdens het uitsmeren ruik je al dat er een lichte, subtiele en vooral aangename geur vanaf komt. Het is een verkwikkende en frisse geur die je tijdens de 15 minuten telkens lichtjes nog ruikt, heerlijk! Ook blijft het masker vloeibaar en gaat niet verharder op je gezicht.

Nadat ik het masker weer had afgespoeld, voelde mijn huid direct zachter en frisser aan. Ook bracht het een natuurlijke gloed op mijn gezicht. Met mijn gemengde huid kan ik aan de eind van de dag last hebben van een vettig laagje op mijn huid dat gaat glimmen. Na gebruik van het masker was dit duidelijk verminderd en bleef ik een natuurlijke gloed houden. Ik vind het een top product en zou het ook zeker aanraden aan anderen!

Wintertijd, masker, dry skin, all skin types, natuurlijk, seberica, blog, post, beauty, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”Review Sonja” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Omdat ik al kennis gemaakt had met producten van Natura Siberica wist ik wat ik kon verwachten qua geur en gevoel. Echter bij het masker werd ik toch nog verrast.

Wintertijd, masker, dry skin, all skin types, natuurlijk, seberica, blog, post, beauty, yustsome

Deze keer las ik aandachtig de gebruiksaanwijzing door, want ik heb inmiddels mijn lesje geleerd! Ja,… hoe ouder, hoe wijzer!

Dus ik maakte mijn gezicht goed schoon en nam een flinke dot van het masker op mijn vingers.

Wintertijd, masker, dry skin, all skin types, natuurlijk, seberica, blog, post, beauty, yustsome

Het valt mij op dat het heel romig is en voelt als een ouderwetse uiercrème. Zodra ik het ga uitsmeren is mijn huid aan het genieten! Zoals Jolijn het ook al beschrijft, dit masker word niet hard, maar blijft romig.

Na 15 minuten was je het restant af, want ik heb het gevoel dat er wel degelijk eea is ingetrokken, mijn huid blijft namelijk lekker glad aanvoelen. Ook nog wel wat vettig… of kan ik beter zeggen gevoed. Want zo lekker voelt mijn gezicht meestal niet na een masker. Ja, vaak heel even, dit gevoel bleef de hele avond op mijn toet.

Als je dit 2x per week doet dan knapt je huid echt wel op! Natuurlijk wel volhouden, want het heeft mij tot nu toe nog geen definitief verschil gebracht.

Deze prijs- en kwaliteitsverhouding is voor mij een dikke 10!


Verkoopprijzen:

· Natura Siberica Nourishing Facial Mask € 6,99/75 ml.
· Natura Siberica Energizing Facial Mask € 6,99/75 ml.

Natura Siberica is verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijn filialen en via de website: www.naturasiberica.nu

Like
  chucky1012
  28 Feb 2018
  5:02am

  Fijn want ik hou van maskers!
  Ik ben als eens vaker naar de supermarkt geweest die dit merk huidverzorgingsproducten verkoopt maar helaas verkopen ze er nooit de nieuwste producten van.
  Zo jammer want ik had al eerder nadat ik op iemands blog iets gelezen had van dit merk iets willen kopen……

  Xoxo

  Jessica J.
  28 Feb 2018
  8:45am

  De review van Jolijn maakt me enthousiast! Mijn glimmende T-zone kan er tegen het einde van de dag namelijk ook wat van…

  Anna Gerrie
  28 Feb 2018
  3:57pm

  De ingrediënten klinken erg goed in ieder geval! Zeker het proberen waard wanneer mijn maskers op zijn 🙂

  Nancy
  28 Feb 2018
  6:46pm

  Ik wou dat er een masker was die mijn toet voor een week strak trok!

   YuStSoMe
   28 Feb 2018
   7:00pm

   1 week maar? Joh… zuig de boel maar tot de dood ons scheid (vel en ziel) strak. Vraag mij ook af waarom dit is uitgevonden, welk doel heeft rimpelen nou? ?

  Joyce
  5 Mar 2018
  12:37pm

  Klinkt goed! Mijn huid is op moment ook een grote ramp door het weer!

Laat een reactie achter!